9tilføjet af

Bugspytkirtlen

Er der nogen, der kender til en lidelse i bugspytkirtlen, der kan give høj puls og voldsom hjertebanken.
tilføjet af

Det gør supermum

Men hun er ude og feste.
tilføjet af

Tror ikke..

det er bugspytkirtlen det er galt med.
Du er FORELSKET !
tilføjet af

Ikke en joke.

Nu var mit indlæg faktisk ikke en joke, men jeg har gennem tre år lidt af forstyrret hjerterytme, og fået medicin for det, uden at man iøvrigt har fundet årsagen. Jeg er holdt med medicinen, fordi jeg tog på af det, og jeg vil ikke være fed.
Jeg har bare hørt om, at der kan være noget i bugspytkirtlen eller måske er det skjoldbruskirtlen, der ikke fungerer, og kan give de samme symptomer, derfor ville jeg bare høre, om der var nogen, der måske vidste mere om det.
Men det må i undskylde, det er åbenbart ikke seriøst nok til et ordenligt svar.
tilføjet af

Struma

Kære anonyme.
Det kan være en lidelse i skjoldbruskkirtlen, du har - hvis den hæver op (struma) kan den producere for meget stofskiftehormon, og det kan give hjertebanken, vægttab, ubehag. Lægen kan nemt undersøge det evd en blodprøve.
God bedring
tilføjet af

giv os lige en chance - det er fredag aften...

Øget virkning af skjoldbruskkirtlens hormonproduktion giver begge de symptomer, du taler om. (Forhøjet stofskifte) = Basedows sygdom = struma.
Lige bugspytkirtlen gør sig ikke specielt bemærket med disse symptomer, det er mere sukkersyge/diabetes 2 problemer, den er berømt for.
MEN tror du ikke, det skyldes, at du har selvmedicineret dig ved at seponere lægeordineter hjertemedicin?
Hvorfor fik du i sin tid ordineret det?
tilføjet af

I samråd med min læge.

Jeg fik ordineret Selo-zok, for at stabiliserer hjerterytmen, jeg havde dengang arbejdet på nathold i flere år, hvilket min læge mente var årsagen.
Jeg har ikke arbejdet nat siden januar 2006, så det kan vel næppe være årsagen til, at det stadig er sådan.
Jeg er holdt i samråd med min læge, det virker nærmest som om, han ikke ved hvad han skal stille op, selvom har kan se på de strimler EKG`en viser, at mit hjerte slår alt for hurtigt.
Grunden til at jeg måske har en mistanken om at det har med det andet at gøre, er at jeg synes den udløsende faktor er måltiderne.
tilføjet af

Lidt mystisk...

Der virker selvfølgelig lidt egendommeligt på en udefrakommende, at din læge seponerer Selo-zok, som er et meget kendt/benyttet BT-nedsættende middel, når dit BT ikke er normaliseret/stabiliseret.
Det er vist alm. kendt at natarb. ikke ligefrem befordrer helbreddet, men hvis det ikke har været skyld i dine symptomer, ja så må du da bede lægen give dig noget BT-nedsættende medicin, indtil han finder årsagen.
Det er ikke usundt at have forhøjet BT en kort periode, det kan hjertet sagtens klare, men strækker det sig over flere dage er det ikke risikofrit.
Det er selvfølgelig også et spørgsmål, om hvor højt dit BT er.
tilføjet af

Ps. husk lige...

... at hvem du end får fat på her på nettet, og hvor kloge vi end lyder,så er og bliver det amatørhjælp!
Vh jette-
tilføjet af

Obs!

Jeg tror, jeg (igen) er kommet til at sende et indlæg til dig, til mig selv - se venligst dette - please!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.