9tilføjet af

Hvordan er Mallorca???

Jeg vil gerne have nogle rejsetips om Mallorca. Jeg planlægger at tage til den smukke ø (har jeg hørt) sidst i juli. Godt nok bare chartertur, men jeg er ikke den type der ligger ved stranden eller poolen en hel uge. Hvis der er nogen, der har adresser på hjemmesider til hotelleje på Mallorca, vil jeg også meget gerne have dem. TAK og strålende sommer til jer alle :-))
tilføjet af

En smuk ø

Det er en meget smuk ø...hvis man er til naturoplevelser også, så er det bare sagen..
Grisefesterne er vistnok yt...nye tider nye skikke:-)
Go´tur..men jeg har ikke nogen tips til dig, det er faktisk mange år siden jeg har været der ...
:-)
tilføjet af

www.mallorca.com

Kan du engelsk, tysk, spansk.......så prøv denne hjemmeside. Der finder du alt.
Go' tur til en fin ø.
tilføjet af

Mallorca i maj

Jeg var der i maj sidste år 25 grader om dagen 21 om natten og øen var stadig grøn. Snyd ikke dig selv for bjerg turen
tilføjet af

mallorca

Skal Tour De France den vej?
tilføjet af

Ta' bare afsted !

Hej Millemus.
Jeg var på Mallorca i 1975. Det er ganske vist mange år siden, men Mallorca kan kun anbefales. Det jeg husker bedst var en tur ad vejen oppe nordpå gennem bjergene, den var utrolig smuk.
Jeg kan foreslå dig at søge på Google.dk, der er både billeder og net-sider, som du kan gå ind på (skriv Mallorca i søgefeltet). Desuden kan du gå ind på www.mallorca-info.dk. Der kan du også finde en masse hotelreservationer mv.
Hvis jeg kom til Mallorca igen ville jeg absolut tage en tur med toget fra Palma til Soller, jeg har hørt det skulle være en meget flot tur. Ude østpå er der også nogle grotter, Djævlegrotten, som kan anbefales. Når man når ned i bunden, er der en stor sø, hvor der kommer nogen sejlende, mens de spiller noget klassisk musik. Der er koldt, så husk en varm trøje.
Du kunne også anskaffe dig/låne på biblioteket bogen Turen går til Mallorca.
Ha' en god rejse.
Hilsen Dorit A.
tilføjet af

Tour de France på Mallorca

Om tour de france svinger forbi mallorca ved jeg ikke!!!! men det håber jeg da ikke:-)) derfor én af grundene til, at jeg tager til Mallorca og ikke Frankrig;-D
tilføjet af

Skønne Mallorca

Mallorca ligger i en lille gruppe øer, som hedder Balearerne, det vil sige Mallorca, Minorca og den berømte / berygtede Ibiza. Overrendt, i den grad, de kommer helt fra USA, men en fantastisk smuk ø, hvis man f.eks lejer en bil og kører rundt på øen. Der er smukke bjerge og ja, en skøn natur. Men bliv væk i højsæsonen. Jeg havde selv meget imod at tage til Mallorca i sin tid, men blev virkelig overrasket over denne lille perle i Middelhavet.
Franklin
tilføjet af

www.villaferie.com

Dette er også en fin side: www.villaferie.com
tilføjet af

Ferieboliger er bare sagen

Hej
Jeg vil anbefale at leje en feriebolig istedet for et traditionelt hotelophold. Der er mange fordele ved at leje en feriebolig. Det er en rigtig bekvem måde at holde ferie, masser af plads, alt i udstyr og frem for alt er det rigtigt billigt, specielt hvis man er en familie som skal bruge flere værelser. Se på ovenstående hvis du vil se hvor billig en ferie til Mallorca kan gøres.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.