5tilføjet af

Bolig problemer...

Hej, jeg og en ven bor i en ejerlejlighed i København. Han vil gerne flytte sammen med sin kæreste, og sælge vores lejligheden. Jeg er ikke glad for det, men hvordan finder vi en god løsning❓- for under alle omstændigheder er der en af os der bliver utilfredse. Jeg har forslået at hans pige bare skal flytte ind, men de har allerede snakket om at de vil flytte sammen i hendes lejlighed.
Nogen der har nogen gode forslag ???
Hvad kan han gøre, hvis jeg ikke vil sælge, og han gerne vil, vi ejer 50% hver.
tilføjet af

måske

...nu ved jeg ikke hvordan din økonomiske situation er, men kan du ikke tage et lån i banken og købe hans andel evt. ?
tilføjet af

hvad med

at udleje lejligheden til dig. Kunne det ikke være en ide
tilføjet af

Har I ikke

lavet en kontrakt hvori I har taget højde for denne slags ting? Selv om man er venner er det meget rart at have nogle retningslinier. Jeg ved ikke om han kan gøre noget hvis ikke du vil sælge, når I ejer 50% hver, men måske er I ikke de bedste venner herefter.
tilføjet af

Desværre ikke

Jeg kan desværre ikke låne flere penge, lejligheden har en værdi af ca 2 millioner, hvis jeg skal havde råd til lejligheden selv, så skal jeg ihvertfald tjene dobbelt så meget som jeg gør nu, og det er slet ikke realistisk. Jeg tror heller ikke at jeg kan få en anden person til at overtage min vens gæld, hvem gider dog osse det, at dele lejlighed med en fremmede.
tilføjet af

Jeg kan ikke lige

finde kontrakten, men jeg mener at begge parter kan opsige lejligheden, dog er der tidsfrist på, måske 3 mdr, eller hvad ved jeg. Men under alle omstændiger bliver jeg nød til at sælge, kan ikke leve under samme tag - men en der er sur på mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.