5tilføjet af

Endelig !!!

Lad os håbe at der sker en kulegravning i den grad, som får stoppet vanrøgt og udnyttelse af uskyldige børn .... en udnyttelse som fratager individuelle små mennesker deres RET til selv at bestemme hvem de vil være og hvad de vil tro på !!!!
HURRA !!
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=304674/
tilføjet af

afstand

alle tager vel afstand fra misbrug af børn (sexuelt)
men hvem tager sig af alle de børn som der bliver skadet på grund af at forældrene "slås" om dem i forbindelse med skildsmisse???
moral er et ord alle kender, men som rigtig mange glæmmer at bruge - når de aller mest skulle gører det!!!
tilføjet af

hvordan er det lige................

det har med koranskoler at gøre? bare sådan i en lige linie, kan man komme på koranskole er man da ikke asylberettiget og så kan hele familien tage derned og blive der og dyrke islam lige så tosset de vil e. hvad?
tilføjet af

Enig

Jeg mener at hér skal være plads til forskellige kultur, men det er da helt hen i vejret at sende børnene til genopdragelse i forældrenes eget land. Der er da ikke noget at sige til, at integrationen slår fejl for mange, når børnene bliver 'presset' forældrenes kultur over hovedet. Særligt i en periode, der er så betydningsfuld for deres integration i det land de er bosat. Ydermere viser forældrene respektløshed herom, både overfor deres børns velbefindende og for deres integration i landet.
Jeg kan kun være enig....ENDELIG !!!
Spot!!
tilføjet af

hvem vil glemme?

jeg håber der kommer hjælp til DE meget skadelige børn.det skal gælde de (misbrugte)de sorg ramte børn.de sexofrer børn som bliver udnytte af fremmede,skal først ,og fremmest have hjælp...da det er nødvendigt for dem ,og deres udvikling...
derfor kommer de under kategorien (misbrugte)!.
de sorg ramte børn..er dem som har mistet deres forældrer via en (ulykke/selmord) osv.dem syntes jeg der bør´ses mere på end nogen anden sagslige sager.-for vi glemmer dem-vi tager os ikke af dem nok-vi tilside sætter dem i samfundet-de må ikke høres-for de er jo små!..
-tag foreksempel den tv-udsendelse der var igårs aftes med de voksnes behov for at drikke ,man smider sinne egne børn på (DATASTUER)for at plimpe på computter mens vi forælder drikker en masse bajere.så,hvem er de rigtige forælder her?...
-så hvem vil glemme de små!..:)
tilføjet af

Du har ret !

Havde jeg alverdens penge og midler - så er der ingen tvivl om hvad de skulle bruges på ..... børn som absolut ikke har det godt !!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.