3tilføjet af

Hvem kan stoppe dem?

Kort fortalt: Teknik, spilintelligens og løbevilje fik tingene til at gå op i en højere enhed for Argentina, der i Gelsenkirchen spillede sig op som VMs største favorit lige nu.
Maxi Rodriquez 1-0-scoring var signalet til en total dominans af et hold med en flok atletiske spillere, der først og fremmest tænker på kollektivet og derfor alle bidrager både til at generobre bolden, når den er tabt, og til at bygge angrebene op, fordi de tilbyder sig og flytter sig for hinanden.Det var fodbold i ekstraklasse, da bolden blev ekspederet rundt, mens modstanderne så forvirrede og rådvilde ud, og Crespo til sidst med hælen lagde den tilrette for målscoreren. Argentina spillede i en meget fleksibel 3-6-1-formation med venstreforsvareren Sorin skubbet op på midtbanen og Javier Saviola som en blanding af angriber og kantspiller i højre side. Juan Riquelme var den centrale, offensive midtbane, der sugede spillet til sig, sørgede for temposkift, fordelte boldene med vidunderlige centringer, og som uafbrudt var i bevægelse (indtil argentinerne sparede på kræfterne i slutningen af kampen). Hele tiden på vej mod bolden, mod en position, hvor han kunne modtage den, og efter hver eneste aflevering til stadighed i bevægelse. Riquelme satte kombinationerne, der førte til Esteban Cambiassos 2-0-scoring, i scene. Det var fodbold i ekstraklasse, da bolden blev ekspederet rundt, mens modstanderne så forvirrede og rådvilde ud, og Crespo til sidst med hælen lagde den tilrette for målscoreren. Så var det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive.
Argentinerne kreerede chancer og lavede mål til den store (VM)-guldmedalje og altså 6-0 i alt.
Så var det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive. Argentinerne kreerede chancer og lavede mål til den store (VM)-guldmedalje og altså 6-0 i alt.
Hvem vil du pege på som for nuværende kan slå Argentina, findes der et andet hold som kan true dem f.eks. Spanien?
tilføjet af

På en god dag

kan Brasilien eller Tyskland spille uafgjort med Argentina, som er rigtig gode.
tilføjet af

Brasserne eller Spanien kan

Lad os nu se hvordan de klarer sig i næste kamp.
tilføjet af

Tyskland?

Der hælder jeg mere til englænderne, men også kun på en god dag som du så smukt skriver.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.