5tilføjet af

socialdemokratiet har lig i lasten alle vegne !

En familie har købt hus af glostrup kommune,det viser sig så at grunden er olieforurenet,
og borgmester Søren Enemark som er socialdemokrat,er direkte indvoldveret.
Men sådan er det jo med de socialdemokrater,man kan ikke regne med hvad de siger.
Smid dem på porten.🙁
tilføjet af

Ja, ud med dem!

Men, hvor skal vi sende dem hen? Har du lige brug for at få flyttet fokus fra den borgerlige fløj hvad flittigt brug af spinatbede angår?
Man kan jo sagtens regne med hvad de borgerlige siger ikke? Burkaforbud? Nånej, ikke alligevel. Bendt Bendtsen sender lige sin chauffør hjem efter nogle våben som skal bruges til jagt. Men UPS, chaufføren har ikke jagttegn og må derfor ikke transportere våben. Og sådan kunne man forsætte i det uendelige.
tilføjet af

LOL

...
Den 20. oktober 2004 blev Flemming Oppfeldt (V) arresteret og sigtet for pædofili. Politiet havde fremlagt et større efterforskningsmateriale for Folketinget, og dette førte til, at hans parlamentariske immunitet øjeblikkelig blev hævet. Efter 25 år på centrale poster i partiet blev han samtidig ekskluderet af folketingsgruppen. Andre lignende sager har ikke ført til eksklusion, men er heller ikke kommet til offentlighedens kendskab.
Venstre betalte i august 2002 Anders Møllers (V) sekretær for at holde tæt med den sexchikane hun havde været udsat for. Alligevel eksploderede sagen i medierne i oktober. Møller erklærede sig uskyldig og førte en række sager i Københavns Byret, Landsretten og i Pressenævnet som han alle tabte. Men han opnåede noget af det mest eftertragtede for en Venstrepolitiker: at blive synlig, meget synlig.
Tove Fergos ministerium blev i 2002 sat under Finansministriets administration, da Rigsrevisionen konstaterede alvorligt rod i regnskaberne og praktisering af "kreativ bogføring". I 2004 kom det frem, at ministeren havde været med til at give sin mand, Peter Fergo en lønforhøjelse på 135.000 kr. Ved folketingsvalget i februar 2005 havde kun 798 lyst til at stemme på Fergo. Hun røg ud af Folketinget og måtte aflevere sin ministerpost.
I slutningen af 1990'erne var Farum Venstres eksempel på en liberal elitekommune, hvor en generøs service var kombineret med lave skatter. Men der var tale om et gigantisk overforbrug finansieret af udsalg af kommunal ejendom, og borgmester Peter Brixtofte lod også venstres byrådsgruppe og Farum Boldklub stikke snablerne dybt i kommunekassen. Efter valget blev sagen rullet op i medierne. Venstres elitekommune styrtede økonomisk i grus og Brixtofte blevstillet for retten.
Udviklingsminister Ulla Tørnæs erklærede sig i starten af marts 2005 fuldstændig uvidende om de ulovligheder, der foregik på familiens gods, Krogsdal syd for Holstebro, hvor hendes mand, Jørgen Tørnæs havde ansat flere illegale østeuropæere. Godsejeren er nu sigtet efter straffelovens §59, stik. 2 om illegal arbejdskraft, der har en straframme på op til 2 år. Statsministeren har valgt at stå inde for sin ministers handlinger - og uvidenhed.
Anders Fogh Rasmussen udnævnes i 1987 til skatteminister. Allerede året efter er der rod i ministeriets regnskaber, og endnu værre går det i 89, hvor der mangler 150 mio. kr. Hullet dækkes gennem kreativ bogføring, der imidlertid opdages og i marts 1990 nedsætter Folketinget en kommissionsdomstol, der skal kulegrave de økonomiske forhold i ministeriet. Dens rapport kommer i november 1992, og dens konklusioner er så belastende for Rasmussen, at der konstateres et flertal i Folketinget for at afsætte ham. Bl.a. har han overtrådt ministeransvarlighedsloven ved at lyve overfor tinget.
Da det Konservative Folkepartis ledere i 1999 rev hovedet af hinanden for at komme til fadet som formand kom det frem, at ikke blot spidskandidaten Hans Engell, men også Per Stig Møller havde kørt spritkørsel. For (M)øllers vedkommende blev han i 1967 taget med en promille på 1,0 - 1,8.

hæ hæ
1-2-3
tilføjet af

Glem ej Henriette Kjær som måtte miste posten

pga. dårlig økonomi og personlig konkurs. Nu er hun tilbage på stolen.
tilføjet af

glem heller ikke

Ritt på Ritz
Nårh nej - hun er jo socialdemokrat - så det taler vi ikke om
eller en hvis kone med en "lille" statsminister i maven, med en mand
der ikke betaler skat - nårj ja hun er jo også socialdemokrat - så det taler vi ikke om!
P.S. de største forringelser for børn og ældre sker i socialdemokratiske kommuner -
fy det må vi ikke tale om - det er jo socialdemokrater!! Og det er jo regeringens skyld, at de ikke kan få pengene til at slå til, eller måske er de bare dårlige økonomer, nej fy det må jeg ikke sige, for de er jo socialdemokrater!
I min "herlige" kommune er "lønnen" for at arbejde på beskyttet værksted blevet sat fra en flad tièr til en endnu mere flad femmer i timen, SOSU personale beskåret med 30%, samtidig med at "de" bevillegede sig selv et direktionsanretterkøkken - og som navnet siger kun er til brug for "direktionen" som kommunalbestyrelser ynder at kalde sig selv nu om dage! Direktionen der styrer min kommune er - ja - socialdemokratisk, fy det må man ikke kritisere! Og her render gucci helle rundt og fabler om "signalværdier" med hendes rigmandsekstraskat - mon ikke Holmer og kompaner burde have tygget på det ord, istedet for mad fra et "direktionsanretterkøkken"??
tilføjet af

Det handler

i dette tilfælde ikke om bestemt parti.
Det handler om at en kommune har kendskab til at grunden er forurenet og kommunen ikke
tager sit ansvar.
I dette tilfælde er det meget pinligt at selve borgmesteren har skrevet under på skødet.
Lad os skille tingene ad. Håbe at Glostrup kommune kommer til at betale hvad det koster at gøre grunden ren. Det bedste ville vel være at lade handlen gå tilbage.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.