14tilføjet af

Hvad hedder arbejdsministeren?

Hvad hedder den siddende beskæftigelses – og arbejdsminister sådan helt præcis ???
MERE VIGTIGT: Er der nogen, der ved, linket til den artikel Ekstra Bladet skrev forleden dag, hvor ministeren citeres for sin holdning til de arbejdsledige, vi stadig har i landet. Hvor han totalt tilsviner folk og nedgør dem.
Så skal jeg personligt sende ham et brev med mine kvalifikationer, og hvor og hvilket slags arbejde jeg har søgt, hvad jeg bliver budt af ufaglært arbejde ved vikarbureauerne og til hvilken timeløn, jeg arbejder.
Jeg vil samtidig sørge for, at ministeren kommer en tur på forsiden, hvor I også vil kunne læse mit brev.
Damn it, han skulle skamme sig.
tilføjet af

Vikar

Vikar job kan du få så se at komme i gang
tilføjet af

enig - vikarjob er fint!

Jeg er selv akademiker og har også søgt og søgt, og været til et utal af jobsamtaler men er (for) ofte blevet sorteret fra som en af de første.
I de første par år af min ledighed så jeg mig for god til at tage ufaglært job. Men sådan ser jeg slet ikke på det længere - det giver liv og tanker at komme ud blandt andre. Også selvom det er til 100kr i timen og et arbejde hvor jeg skal stå op kl 4 om morgenen og først er hjemme ved 17tiden.
Man kan jo også udnytte arbejdet til at udvide sit netværk - fordi jeg går rundt med SID-arbejdere, kan jeg jo ikke automatisk udelukke at jeg ikke kan bruge det netværk til noget!
tilføjet af

Sorry, fandt kun dette

men det er jo DA der langer ud efter akademikere. Ikke lige det du bad om.
http://ekstrabladet.dk/erhverv/article218617.ece
Men han hedder Claus Hjort Frederiksen.
tilføjet af

Lidt nysgerig...

hvornår skriver du brevet og vil du ikke godt sige til, når dit brev og bæskeftigelsesministeren lander på forsiden?
tilføjet af

altså!

Nu har det rent faktisk aldrig været "forbudt" at tage et manuelt arbejde!
Rent faktisk startede jeg selv på den måde som ufaglært SID'er efter 5 års universitetsstudie. Arbejdet bragte mig videre indenfor virksomhedens mure og jeg har nu en helt anden funktion, end den jeg havde tænkt på, da jeg læste på de sidste semestre på uni. Og jeg er bestemt ovenud tilfreds med det job, jeg har nu!
Mange akademikere har angst for at få jord under neglene, det bliver fingrene ikke mindre fisede af!
tilføjet af

Meget snart

Det gør det fand.. meget snart.
Jeg er personligt ved at være godt gal i skralden på den arbejdsminister og så skal han få et brev fra mig, der kan få ham helt op i stolen og knække hans flip et nyt sted.

Min timeløn, hvis jeg skal hjælpe ham ud af hans dilemma vil blive 900 kroner i timen og så skal han være glad endda. Jeg forventer tak.
Jeg vil sende ham et brev - et personligt undrende brev til den beskæftigelsespolitik, der bliver ført her i landet p.t., og vedlægge ham en uopfordret ansøgning og mit cv.
Jeg vil slutte af med en malerisk dagsbeskrivelse af en af mine arbejdsdage i uge 42, hvor jeg var ude i et arbejde for et vikarbureau. Min timeløn fra bureauet var 110 kr. i timen, bureauets var 178 i timen fra virksomheden!
110 kroner i timen, er hvad jeg ifølge min a- kasse skal have som minium, hvis jeg skal ud i en ny arbejdsløshedsrunde og ønsker at oppebære max understøttelse som pt. for mit vedkommende er ca. 9o kroner.
Han skal få så hatten passer og den kulørte presse vil få et kopi. Han skal nok komme på forsiden.
tilføjet af

Tak Dulkis.

Tak min ven,
du er altid så rar, oplysende og reel i dine svar.
Naturligvis har jeg fundet ministerens navn "Claus Hjort Frederiksen". Jeg kunne bare ikke huske det der ..sen navn! Det tog mig ikke mange minutter. Jeg har også fundet linket til de netsider på EB og BT jeg efterlyste.
Jeg er klar over at mit indlæg er lidt misvisende, idet der er mange indlæg i aviserne, der peger på ministerens manglende kompetancer.

Socialdemokratiet ønsker ham endda sat fra taburetten, kan jeg se.
Det jeg læste var:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article243896.ece
Det var den artikel, der gjorde mig så harm. Kan du huske den med de polske avisbude, man måtte hente til landet? Jeg kontaktede dem pr. mail og tilbød min assistance. Jeg ringede og tilbød min arbejdskraft.
I telefonen fik jeg af vide, at det kun var på Sjælland. Min mail modtog jeg aldrig svar på.
Sådan som ham beskæftigelsesministeren taler til folk, skal han ikke tale til mig!
tilføjet af

mandens navn?

Det med at spørge til mandens navn, det var kun for at blive "hørt"! Du ved jo selv, hvordan overskrifter kommer igennem her på sol. dk og hvad folk kigger efter?
tilføjet af

klavs Lort fedesen.

er hans navn.
tilføjet af

Hej, dumme.

Hej, dumme.
Jeg mener du har mere brug for en institution, der kan tage hånd om dig, da du ikke ser ud til at kunne klare dig selv uanset hvilken uddannelse du end måtte ha`.
Alle dine rygklappere herinde på debatten er virkelig dine venner.
De mener dig det godt og dersom du blot følger deres råd skal du nok få succes i liver.
God fornøjelse.
Du skal blot vide, at i mellemtiden er mindre begavede borgere i Danmark på vej til at overhale dig indenom i deres arbejde.
Vil du i verden frem så buk.
Enoch
tilføjet af

Lort selv.

Du kan være en lort selv.
Enoch
tilføjet af

Cevilt ulydighed

Hej
Bare rolig hvis Klaus lort Frederiksen bliver ved med at fremture med den udemokratisk fremfær , så vil ham blive indhendte Af sin fortid, som Rumæniens diktator gjore det, og stillet for en folkedomstol lige så udemokratisk som han selv har været, for han gøder jorden for de her farlige Atak bevægelser som feks. Bin Laden.
Han har virklig ødelagt mange familier her i landet som vi andre nu skal betale prisen for at få på fode igen.
Ufattelig at ingen andre politikere kan se faren nu kommer der snart blokader her i landet ,som alla de Franske, håber de er så omfattende at de vil give politikerne en lærestreg, men de er jo ikke folk hvor studenterhuen trykker der bliver valgt ind her i landet, bliver politiet sendt ind så håber jeg sgu det vil eksplodere, de autonome fik jo lov til at ødelægge en lille stump af København , så hvorfor skulle de mere lovlydige borgere ikke får lov også, hvis ikke så er der jo kun de udemokratiske metoder tilbage, vi har jo ingen militær tilbage her i landet til at blive sadt ind de er jo i mellemøsten , eller nedlagt jo jo der er sgu en chance dennne her gang ,til at få indført demokrati igen her i landet for alle.
Lad os da komme igang drenge det haster med at hjælpe politikerne med at føre demokrati her i landet
tilføjet af

aktivering i sommerferien

ja man er åbenbart jagtet vildt når man er arbejdsløs.
Det er da helt skør at sende folk ud og søge arbejde i industriferien - min søn er arbejdsløs og kører i denne til rundt til en masse steder for at søge arbejde - skønt der er ferie - burde man ikke vente på at sætte den aktivering igang efter industriferien og desuden er det da også for dårligt at man ryger ned fra 725 kr om dagen til 595 kr om dagen - når man skal bruge benzin på at køre rundt og søge arbejde.
tilføjet af

Dit link virker ikke!

Jeg er fuldt ud klar over hvad det er, det der på VKO-sprog hedder en beskæftigelsesminister og på ABØF-sprog hedder en arbarjsminister.

Der er selvfølgelig tale om "Hjort", derfor er libket overflødigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.