7tilføjet af

Aldrig drikke mere...

Aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere, aldrig drikke mere.
tilføjet af

Uha da da

har man tømmermænd og bræk i wc-kummen❓ 😃
tilføjet af

Ja...

Og ja. Men de moralske tømmermænd er de værste. Jeg kan ikke holde mig selv ud lige nu.
tilføjet af

nå da da

hvad har du nu lavet. 😉
tilføjet af

Pas lige på!.

Hvis du render rundt og siger det der hele dagen, så bliver du tør i halsen, men nu er det jo også lidt tidligt om morgenen, prøv at sige det Kl.16.00, så lyder det nok noget i retning af, "Aldrig drikke mere,,,,,,,fra i morgen af!.
Pyt!, kan du havde en god dag🙂.
Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Tag en morgebajer med rå æggeblomme

så går det nok over
tilføjet af

Årr.

Bare det var mig, men som salig Churchill sagde, at han havde fået mere ud af flasken, end den havde fået ud af ham, alkohol er jo ganske rigtigt en rusgift, den har flere tusind år på bagen, øl er jo lavet korn, snaps af kartofler, whisky af malt korn, så egentlig nogen gode økologiske sager, men til bage til "dagen derpå", ja fy for fanden, men en god ide er at få ryddet hele hytten op, støvsugning pudse vinduer gøre køleskabet rent, så har man slået 2 fluer med et smæk, dejlig ren hus eller lejlighed, dagen er gået, så man må prøve, at få det bedste ud af situationen, endlig kan man jo også spæde branderten op, fordi med ondt skal ondt fordrives. Bueno Domingo.
tilføjet af

Lige mine ord :-)

Eller, ihvertfald lige indtil næste gang i venners lag og med høj stemning. Du vil hade det her. Jeg hører til den sjældne species som simpelthen ikke har det dårligt efter en tur i byen. Hvis jeg har, så fordi jeg har spist umådeholdent. Mine venner hader mig fordi jeg ikke har ondt i roen dagen efter. Og jeg ved det er unfair, især for folk som dig.
Og næste weekend er der Tønder Festival. Jeg vil gå i en salig brandert fra start til slut, og ingen grimme konsekvenser! Er verden ikke uretfærdig?
God tømmermandsdag, Lagermann ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.