12tilføjet af

Hvad er godt vejr?

Der var et andet indlæg om en, der fortæller at NU bliver det tropevejr i weekenden og JUHUUUH nu skal vi på stranden og hvad ved jeg.
I mit hoved sker der noget HELT andet!
Jeg VED at ved stærke trykforskelle i vejret, der får jeg F* migræne! (storm, torden og hedebølge) Og så er man sgu helt lost...kan ikke en SK*
Jeg bryder mig IKKE om varmt solskinsvejr...jeg får det IKKE godt af at ligge og stege i solen.
Altså alt med måde ik? Jeg kan rigtig godt lide at sidde udendørs om sommeren og drikke kaffe, elsker udendørskoncerter, og festivaller...elsker at fordybe mig i en udsigt over solbeskinnede enge og søer i mens jeg begraver mine bare tær i en blomsterfyldt skovbund....og når solen bare bager ned fra himlen er det jo svært at gøre så meget andet end at fla' u' Men TROPEVARME?!?!?! Not my favorite!!
Mit allerbedste og mest videunderlige rejsemål var til Island forrige jul, hvor der var sne og is overalt. Det var så smukt og vidunderligt. Al min fascination og glæde kunne smelte al sne og is deroppe...mit hjerte ligger stadig i en vulkan og banker i takt til rytmen i Islands urolige undergrund.
Det vejr jeg har det bedst med er tørt, omkring 18-20 grader C...let vind...så har jeg det rigtig godt. Har det allerbedst med luften ud på morgenen i stille sommernætter...eller lige efter et tordenvejr...Men min absolut favirit er...høj klart solbeskinnet frostvejr.
Jeg har ingen anelse om hvorfor det er sådan. Har meget på fornemmelsen, at jeg står meget alene med det...men måske tager jeg fejl....
Jeg ved at mange med gigt kan mærke i deres knogler om vejret er fugtigt eller ej...men jeg kan mærke i mit hoved om det bliver hovedpine....Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad I andre synes er "godt vejr", og om I også oplever at være følsomme overfor vejrskift, højtryk, frost, fugt etc....hvad siger I?
tilføjet af

*kan mærke i mit hoved....

om det bliver TORDENVEJR!
(De to ting hænger vist uløseligt sammen ;o) håber fejlen er rettet nu)
tilføjet af

"Skægt" du nævner det, min ven...

...For de sidste par dage, har jeg haft en ulideligt, og dybt smertende hovedpine. Jeg overvejede seriøst at få en hjernescanning, osv...Af frygt for svulster, migræne og alskens ondskab.. Jeg var sgu helt bange for mit helbred..
Men så nævnte en veninde denne trykken i knoppen, når der er tryk i vejret - Og ja! Selvfølgelig!
Den sidder der osse og murer nu, uanset smertestillende.. Og udenfor er himlen skifergrå og truende.
REGN OG TORDEN - Så bryd dog igennem, så vi kan få lettet låget på øverste etage!
:o/
tilføjet af

lidt off-topic men altså

hjernescanning? slap nu lige af lægerne vil vel også gerne have fri engang imellem.
tilføjet af

Hæhæhæh...

...Overdrivelse fremmer forståelsen?
;o)
tilføjet af

ordsprog er ikke til at stole på

Se bare dér!
Og så er der sq altid nogen der siger det samme bare modsat. Så jeg ved ikke hvem der har opfundet disse herlige ordsprog, der ligesom gør alting legalt.
tilføjet af

"Der findes ikke dårligt vejr,

Der findes kun forkerte klæ'r" Et virkeligt lorteordsprog der helt tilsidesætter, at dårligt vejr alstå også kan betyde noget for hvordan man har det indeni. ;o)
Jeg giver dig helt ret i at ordsprog nogen gange bruges til at retfærdiggøre tåbelige ting...
tilføjet af

Ja den kan ikke være sig selv bekendt

Hvad med "på med vanten" den har også lidt med klæderne at gøre ik...
Men de har da en god underholdningsværdi, hvis man altså ikke tager dem seriøst :D
tilføjet af

Jo Jo Jo

Du har ret det kan blive for meget med det gode vejr nå vi ligger på 25-30 grader er det bare nok.
Nej en 20 grader er fint med mig og så en let brise sådan
tilføjet af

Yøps..

Underholdningsværdi ;o) Den er jeg helt med på ;o)..
Der er mange vejrordsprog..."Maj kulde gør laderne fulde", "August sommer, en tidlig vinter kommer" og sådan noget...synes ikke det holder en meter...flere af dem er selvmodsigende, men sjovt at de findes ;o)
tilføjet af

Godt vejr.

Hvad er det for noget.
Det er ikke noget jeg kan huske.
tilføjet af

nej

...jeg erindrer det svagt...men kan ikke helt sætte billede på det inde i mit hoved. FOrleden dag gik jeg rundt og var blind hele dagen...det var som om der var meget lys...men mine øjne er ikke vant til lys længere, så jeg ved ikke helt hvad det var. Noget der ikke er så tit.
tilføjet af

Tordenvejr og høj og lavtryk

Du er ikke den eneste der har enormtubehag ved tordenvejr og vejrskift, nu ved jeg at der er nok en del der vil skrige af grin, men så må de jo bare gøre det, men to dage før et tordenvejr nærmer sig kan jeg forudsige det, og det uden at kigge vejrudsigter og lignende,men når dette vejr er på vej ligger jeg nærmest apatisk hen, oh har det ad H...... til, nu skal de lige siges at jeg har haft epilepsi siden jeg var 13 år og er nu 52, om dette kan have indflydelse ved jeg ikke men min teori går på at epilepsi og disse anfald opstår ved for kraftige elektriske spændinger i kroppen, som kan udløse et anfald, normaqlt kan man (aflade) til atmosfæren uden omkring sig men når der er torden i luften er luften fyldt med elektrisk ladet ioner, oderved kan man ikke (Aflade) så er det at min teori går ud på at når man ikke kan aflade tilstrækkeligt så giver det sig udslag i et meget dårligt velbefindende , lige til der kommer et ordentligt tordenskrald, så er jeg frisk igen, så et eller andet er der, men hvad.
Mvh.
Lemmicke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.