7tilføjet af

Husleje betaling eller ej?

Vi har for 14 dage siden, underskrevet lejekontrakt med et par der skal leje vores hus. De skulle betale 2 mdrs leje i depositum. Samt 1 mdr. husleje her pr. 1/5 når De skulle flytte ind.
Idag bliver vi så ringet op, at De alligevel ikke ønsker at leje huset.
Hvordan ser det så ud - Kan vi som udlejer forlange, at De skal betale noget??
Vi ville egentlig have lejet huset ud til Dem fra d. 1/4 men da lejer helst ville vente til d. 1/5 gav vi efter for dem. Så har vi så stadig 2 huslejer selv at slås med..:(
tilføjet af

hmm

som alm lejer at de hæfter for huslejen til du finder en ny lejer.
Prøv at se i lejeloven, den gælder også her, men det kan være en lang proces.
Jeg prøver også st finde noget.
tilføjet af

De har tre måneders opsigelse

Hvis de har skrevet udner. SÅ har de tre månders opsigelse. SOm de skal betale. I de tre måneder har i så pligt til at gøre hvad i kan for at leje ud. Og refundere hvad der måtte evntulet være. Og kommer de med lejere så skal i muligvis acceptere dem.
Men tal med en advokat hvis i synes det er pengene værd. Eller google lidt omd et.
Men som jeg har fået at vide så fanger bordet når der er skrevet under og de skal btale de tre måneder.
tilføjet af

hmm2

tilføjet af

Hvorfor

bruge tid på det, når i bare kan sætte den i avisen, og så er den væk på 2-3 dage
tilføjet af

Betale...ja da

De har jo ved underskriften samtidig indbetalt 2 mdr. depositum (jeg håber da at I fik dem der for det er det I skal). Dette depositum er betaling for leje i opsigelsesperioden bl.a. samt for evt. skader de måtte fovolde på beboelæsen som ikke anses for almindleig slid.
De skal, da de har underskrevet underkontrakten, betale leje for opsigelsesperioden, dert er ingenb vej udenom, til gengæld er I selvfølgelig forpligtet til at udleje det igen så¨hurtigt som overhovedet muligt sålerdes at de evt. slipper af med lejeomkostninger.
Forresten er en opringning ikke en accpetabel og lovlig opsigelse af et lejemål der er skrevet kontrakt på, opsigelsen SKAL være skriftilig og i kontrakten står vel også at den gælder fra udløbet af måneden eller lignende
tilføjet af

De tre måneder er fra aftalt indflytningsdato.

De er altså fra 1. maj. Problemet er bare, at hvis udlejer ikke har forlagt depositum indbetalt ved underskrift, så skal de gennem en retssag og fogedret inden de kan få pengene, og man kan som bekendt ikke hive hår af en skaldet. Lejere af den slags, er ofte "skaldede", og der skal erlægges retsgebyr hver gang.
Gør som Mocafe forslår - glem dem, og annoncer i avisen for 35 kroner (?) Eller er lejekontrakten så ublu, at de har trukket sig, for ikke at komme i uføre?
tilføjet af

Efter loven

har de UNDERSKREVET en lejekontrakt med jer og derfor har de nu tre måneders opsigelse + depositum som skal betales.I kan gøre to ting : Glem dem ,eller stævn dem....opvej hvad I vil få mest ud af....P.S De har garanteret ingen penge...Held og lykke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.