12tilføjet af

Hul i sokkerne.

Der går ikke mange dage, fra jeg køber nye sokker, til der er hul i dem. Jeg kan gå og købe nye sokker ustandselig. Har I det også sådan?
Sådan var det ikke tidligere. Det må være sokkerne og ikke mig, der er noget galt med.
tilføjet af

Også dig??

Tja har også været ude for det, men hovedsagligt med bomulds "tennis" sokker.
Det uanset om det var de dyre eller de billige der blev investeret i.
Hvad med selv at gå igang med at strikke strømper så får du nogen der bliver lige som du vil have dem, og du kan strikke sytråd i hæl og tå..de holder længere, og de kan stoppes,
når der er tegn på tyndslidthed.
Hilsner fra
Jojo
tilføjet af

Hvad med hjemmesutter?

Går du bare rundt i bare sokker derhjemme? Du har ikke overvejet at købe dig nogle hjemmesutter?
tilføjet af

frisk luft til sure tæer

Heg stopper altså sokkerne hvis de er dyre ca. 70 kr.Ikke tennissokkerne, ud med dem
tilføjet af

Kan være skoenes skyld

Det kan godt nogle gange være skoenes skyld, hvis de klemmer eller er meget ru indeni.
tilføjet af

Det er trivielt

Jeg oplever den ene gang efter den anden at der faktisk allerede er huller i mine sokker når jeg køber dem?
Hvordan faen skulle jeg ellers få fødderne i dem?
Hihihihihihi 😃
tilføjet af

Hvor e r

Hvor er hullet? Er det ved storetå neglen. Kan det være at når du går, så vipper den op i overlæderet. Så skal du bruge en extensortræner til at træne tåen fra at gøre det.😉
tilføjet af

Klip neglene

se skoene efter. Gå med hjemmesko.
tilføjet af

undgå det

Klop neglene
tilføjet af

Gå uden sokker.

Jeg går uden sokker på, har ikke haft dem på siden en gang i det tidlige forår, det er altså langt mere behageligt og slet ikke for koldt.
Uha jeg frygtet den dag hvor det måske bliver nødvendigt at trække dem på, det bliver øv.
tilføjet af

En hvad for en?

Jo det er som regel ved storetåen. Og det er typisk, når jeg kommer hjem fra en gåtur, at det er opstået. Så det er nok et eller andet i skoen, der forårsager det.
Tak for svarene til alle.
tilføjet af

Flexor træner

Det er en lille fætter laves af fast materieler. Den ligges under det inderste led af storetåen. Så når du går vil den få storetåen til at vippe ned og derved strække/træne flexor-senen som trækker tåen op og mod overlæderet.
Det er som regl derfor at der slides i strømpens stof over storetåen. Det at tåen der er en optimist-tå, (hallux extensus i fint sprog).
Skulle du få lyst til at få lavet en kan du prøve at kontakte en fodterapuet. Men hør først om de kan lave den. For det er ikke os alle der lige husker den fra uddannelsen.
Den kan laves hos en Statsautoriseret Fodterapeut. Jeg kender ikke rigtig andre faggrupper der laver den. Men det skal der nok være.😉
tilføjet af

Kæreste Slude station

dit strømpeproblem kaldte man i de gode gamle dage for : glemte-at-klippe-tå neglene,deraf hullerne i sokkeletterne.I morgen går du i Føtex og køber den bedste bette neglesaks du kan finde og derefter går du direkte hjem(ingen svinkeærinder til venner,bekendte,familie eller cafe ,hører du efter Slude station?),og så hedder det brusebad/karbad,hvorpå du bløder tåneglene bløde med både vand og duftende sæbe.Når du så er vasket osv og tørret dine fødder,ja så begynder seancen med at klippe de for lange tånegle.Jeg lover dig,Slude station,at inden længe har du ikke mere brug for at skulle købe nye sokker,da problemmet vil være løst.Held og lykke og ha en forsat god weekend!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.