3tilføjet af

jeg er SVAG!

hej
jeg har skrevet herinde før, men nu har jeg det meget værre. jeg er MEGET tæt på selvmord nu.
1. jeg er træt af det hele. jeg er tyk, grim, dum der er intet godt ved mig, jeg hader min mor (min far er død) vi passer overhoved ikke sammen, og jeg kan ikke holde ud at snakke med hende i længere tid ad gangen.
2. jeg hører uhyggelige lyde, ser menesker og skygger, som er væk 2 sek. efter og der er en stemme i mit hoved, som siger at jeg ikke er god nok... jeg er blevet bange efter jeg har læst noget om skizefoni, har jeg måske det?
3. jeg skærer i mig selv.. jeg har gjordt det i et halv år. jeg gør det netop for at udsætte selvmord, skubbe tankerne lidt væk.. men det er klart at jeg ikke kan blive ved sådan.. på et tidspunkt går det galt.
4. jeg går til psykolog, fordi jeg skærer i mig selv, men jeg føler ikke at det hjælper.. jeg gider heller ik at snakke med hende.. jeg siger til hende og min mor at jeg er stoppet, men idag fandt min mor ud af at jeg ikke er.. hun gav mig et valg: stoppe af mig selv og prøve at få et ordenligt forhold til hende, flytte hjemmefre eller blive overvåget 24/7.. jeg valgte at flytte hjemmefra.. det vil jeg hellere end at bo sammen med hende, men er ik sikker på om hun mente det, for hun er mere afhængelig af mig end jeg er af hende...
5. jeg er sikker på, at ingen kan hjælpe mig... kun mig selv.. men jeg er for svag.. mine veninder sys jeg er stærk fordi jeg tør at skære mig, men jeg ved at jeg er svag , fordi jeg kun kan klare mig sådan.
6. der er 4 af mine venner som også gør/har skåret i sig selv. 2 piger og 2 drenge. 2 af dem kun en enkelt gang, 1 som jeg kun tror gør det for opmærksomhedens skyld, da hun viser hendes sår til alt og alle. 1 som er en dreng, tror jeg er ret langt ude.. jeg ved ik hvorfor han gør det, men jeg har det dårligt med det.. jeg elsker ham virkelig.. han er som en bror for mig. jeg vil gøre alt for ham og hvis nogen snakker dårligt om mig, forsvarer han mig med det samme.
hvad skal jeg gøre?!
tilføjet af

jeg er SVAG!

Alt andet end selvmord.
tilføjet af

Life is a box of chocolate...

Hej KKK,
Du lader til at tumle med nogle problemer. Du beskriver fint, hvordan du har det; det er svært at være teenager for de fleste. Lad være med at skære i dig selv, hvis du kan - tro på at du kan lade være - Prøv at finde ud af, hvad det er du tænker på lige inden du skærer dig og så skriv de turbulente følelser ned. Måske har din psykolog allerede foreslået dette...? Det er mange unge, der gør som dig, et fænomen der er steget markant de sidste 30 år. Måske er det nødvendigvis ikke dig der er noget i vejen med, men det samfund og den livsstil vi fører i dag. Hvis du har brug for en voksen, så kan du måske finde en mentor, ikke en der sygeliggør dig, men en der fokuserer på dine muligheder fremover.
God vind
Chris
tilføjet af

jeg er SVAG!

Der findes ingen svag person som tør stå frem og sige at man har det dårligt, det kræver utrolig meget mod og det kræver respeckt.
Når det så er sagt så syntes jeg det lyder som et godt træk at du flyttede fra din mor, du har som du selv siger det af H til og det er en god start.
Som en anden bruger sagde så kunne du måske finde en mentor i dit nye hjem eller bosted, en som ikke ser dig som en syg person men som en person med muligheder?
Uanset hvad så drop det med selvmord, det er spild af liv og det er du alt for ung til. Der er så meget og opleve endnu, livet er nogle gange hårdt. Jeg har selv oplevet lidt af hvert men det gjorde mig til den jeg er idag.
Held og lykke i fremtiden, Knus.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.