8tilføjet af

He's just not that into you..

Dem der har set filmen ved, at den handler om at de fleste kvinder lever i håbet/troen om at de er undtagelsen fremfor reglen, der siger at hvis mænd er interesseret "he will make it happen"..
Jeg synes det er en meget sød tanke... Men jeg er blevet lidt af en pessimist. 27 år og single!
Skal man blive ved at leve i troen og håbet om at "the one will show up, and make it happen", eller skal man gå mere proaktivt ind i det, begynde f.eks. at netdate, og tage styringen?
Kom med nogle meninger om det!
Tak
// Hende der gerne vil være undtagelsen! [l]
tilføjet af

Hej du :)

Man skal helst gøre noget ja, det skader heller ik :)
tilføjet af

Hvad er rigtigt for dig?

Er du en netdater type, så kan du jo prøve det. Er ikke selv en netdater type og den korte tid jeg prøvede har jeg kun negative erfaring med.
Men hvorfor udstyrer dig selv med et smil og troen på det?
Jeg er ikke interesseret i en partner pt, men det sker da jævnligt at mænd i Irma begynder at snakke med mig, eller andre der smiler til mig på gaden og som også kan finde på at spørge om ting, bare for at nå frem til resultatet: kan jeg ikke inviterer du på en kop et eller andet.
Og jeg er altså ikke noget specielt, jeg er bare en jævn almindelig kvinde i midten af 30'erne, men jeg har en positiv udstråling og tror på det.
tilføjet af

hmmm

Jeg tror fuldt og fast på at hvis du vil have ting til at ske her i livet - skal du selv gøre noget aktivt.
De dage er slut, hvor prinsen kom ridende på den hvide hest, og førte sin prinsesse bort til et liv i luksus ...
Jo før du indser det - jo bedre. Du spilder din tid med at sidde og vente. Kom ud i verden og kommunikér dine behov, og se hvad respons du får.
Chancen for at din prins er til at holde ud i det lange løb, afhænger jo også en del af, hvad du selv kan tilbyde ham !
tilføjet af

nedsætte sine forventninger

jeg tror på man skal sætte sine krav lidt ned. Hvis altså man leder efter en soul-mate - og har en hel liste af ting, som skal være opfyldt. Nu kender jeg et par stykker der har ledt efter sådan en og de har altså ikke fundet ham endnu - flere år efter.
Jeg tror heller ikke på, en sådan findes.
Hvis man streger i et par af sine krav (hvor det ikke er vigtigt), så er chancerne meget større. Hvem ved: måske kunne den, man var lige ved at kassere, i virkeligheden give en en masse oplevelser, man aldrig ellers ville have fået.
tilføjet af

Gør noget aktivt for at møde ham..

Gør noget aktivt for at møde ham. Det gør Gigi i filmen jo også. Hun dater den ene mand efter den anden. Hvis han så er oprigtigt interesseret "then he will make it happen".
Men jo mere du putter dig selv ud på kødmarkedet, jo større er dine chancer også for at møde den eneste ene. Det er ihvertfald min mening :)
Er sikker på han venter derude et sted
Held og lykke med det :)
tilføjet af

Jeg kender det ALT for godt

Da jeg var 27 år var jeg også ved at opgive håbet. Hvis ikke jeg faktisk havde opgivet det. Lige inden jeg blev 28 år faldt manden i mit liv ned fra himmelen. Dvs jeg kendte ham jo faktisk godt. Perifært. Da jeg mødte ham igen, kunne jeg huske at sidst vi havde set hinanden, havde vi haft det vildt sjovt, men jeg havde glemt ham siden. Til en fest står han der så igen og går over til mig og spørger om jeg kan huske ham.
Og så kørte den derfra.
Jeg håber du får en ejlig oplevelse med en fyr snart, jeg krydser fingre.
Har i øvrigt venner som først har fundet en kæreste efter de 30. Det er tiden da heldigvis til i dag :-)
tilføjet af

date den ene efter den anden

det er netop det jeg gør, forelsker mig, men følelserne bliver ikke gengældt - synes det er svært, prøver ikke at virke desperat - er en rolig og "almindelig" pige.. men suuuk.. hvor er kødmarkedet en prøvelse en gang i mellem.
tilføjet af

He will make it happen

Der er mange muligheder, f.eks.:
- Man kan være interesseret ... bare pga. sexbehov.🙂
- Man ka' være interesseret ... pga. "kærlighed". [l]
- m.m.
Please try to hear ths song - "When A Man Loves A Woman". [l][l][l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.