2tilføjet af

Absolut vodka.

Hejsa alle.
Ved I hvor man kan købe:
- Absolut disco
- Absolut colors
- Absolut bling bling
- Absolut masquerade
^^ det er alle giftpacks. Jeg så dem på Absolut Vodka's hjemme side. Og jeg syntes de er vildt flotte, men jeg kan ikke finde dem nogen steder.
tilføjet af

Har set dem

Eller det vil sige jeg tror jeg har set en af dem 😉 Hvis den ene af dem er en almindelig Absolut med røde glimmerfiduser på, så har de dem i tax-free butikkerne i verdens lufthavne - Københavns inkusive.
Men det hjælper dig næppe, da du sikkert ikke har lyst til at købe en flybillet, bare for at få fat i dem.
Derfor vil jeg give dig det gode råd, som 99.99% af alle spørgsmål herinde bør besvares med: spørg nogen der rent faktisk ved noget om det 😉
Mit råd er altså at du spørger din lokale sprutpusher om ikke det er noget de kan skaffe hjem. Dit lokale supermarked fatter sikkert nada af hvad du spørger om - men prøv dem alligevel, da det sandsynligvis vil være den billigste løsning.
Skulle supermarkedet ikke kunne hjælpe dig, så må du finde en specialbutik. Med specialbutik så mener jeg naturligvis en vinhandler (de har som regel også spiritus) hvis du ikke bor i nærheden af en butik der har specialiseret sig i spiritus.
tilføjet af

Bedre sent end aldrig

Hej,
bedre sent en aldrig... De giftpacks er nogen Absolut laver 1 gang og så er det bare med at få fingre i dem. Jeg er rimelig sikker på at de ikke laver dem igen.
Men mon ikke der snart kommer et nyt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.