5tilføjet af

Kollegier er uegnede til studie

Nu er jeg et par uger inde i min nye uddannelse, som er en fuldtidsuddannelse med mødepligt, start kl. 8 og et stramt pensum.
Fint nok, det var det jeg ville.
Men for f* da, hvor er det ringe at bo på kollegie.
Det er allermest et sted for folk der daffer den af på uddannelser hvor man åbenbart ikke møder før kl. 11, og som har den mest rådne opførsel.
Der er simpelthen LARM hele dagen, de larmer med musik, de larmer når de går, råber hen over gangen, alle døre skal smækkes i i stedet for låses osv. osv.
Jeg får ikke mere end en 4 timers søvn hver dag.
Jeg brokker mig ikke over kun at have råd til et lillebitte værelse og bo i fællesskab, men min konklusion må være at hvis jeg bliver her, så kan jeg glemme alt om at passe mit studie og mit arbejde. Det er MEGA stressende.
Kollegie er mindst 80% folk med adfærdsvanskeligheder, nul respekt og normal opførsel og med asocial personlighed. Desværre håndteres det overhovedet ikke fra bestyrelsens og viceværtens side. Sådan skal det åbenbart bare være når man er studerende - eller hvad?!??!
Jeg advarer på det kraftigste at flytte på kollegie hvis man vil læse på ordentlig manér.
tilføjet af

man må håbe

at det bedrer sig for dig og at det langt fra er alle kollegier der er sådan.
Selvom jeg har hørt om lignende problemer 2 steder før.
tilføjet af

uheldigt kollegium?

Det lyder ikke særligt fedt, men måske har du været lidt uheldig. Her på mit kollegie larmer folk også men stortset kun i weekenderne. Larmer man så meget så nogen klager, modtager alle en advarsel fra ejendomskontoret om at det ikke er acceptabelt og at det desuden er kontraktbrud (der står at der skal være ro fra kl.23 på hverdage tror jeg nok)
Jeg synes her er ret så stilfærdigt og det passer mig fint for jeg er ikke den store festabe og vil også gerne passe mit studie og mit job.
Her hvor jeg bor har vi hver vores lillebitte lejlighed og det eneste der er fælles er vaskehuset og festlokalet, måske bidrager dette også til freden.
Måske skulle du prøve at finde et andet kollegie hvis det er muligt, eller hvad med nogle ørepropper?
tilføjet af

håndværker

jeg kendte en pige det er nu mange år siden de larmede også a h......til løsningen blev at jeg som mødte kl 600 (håndværker) larmede a h.... til kl 0500 specielt ved støj svinene efter de var vækkket 3 x hvermorgen en uge fandt de ud af at det var ikke fedt.
ps 60ernes børn er ligeså asociale som deres forældre..........som nu er på vej på efterløn uden at være slidt ned.
nb ørepropper er en god ide du får pip hvis du ikke sover......
tilføjet af

Du må da finde noget andet så...

Du må da finde noget andet så.
Jeg kan anbefale dig at se efter værelser til udlejning. Mange private har et værelse i overskud, og lejer det typisk ud lige så billigt som kollegier.
Du kan eksempelvis søge via dba.dk
Personligt giver jeg gerne lidt ekstra for en reel fremlejet lejlighed, for at slippe for andre mennesker alt for tæt på.
tilføjet af

det kommer an på så meget

det kommer jo helt klart an på hvilket kollegie du bor på.
og så har andre en god erafaring med kollegie, og er den bedste tid i deres liv.
andre omvendt.
du har måske bare været uheldig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.