30tilføjet af

Incest

Hejsa...
Jeg har været udsat for incest hele min opvækst, mest fra min fars side. Nu er problemet at jeg så bor selv, jeg har aldrig rigtig fortalt nogen om overgrebene, og jeg går i en evig angst for at han opsøger mig og gør noget igen, jeg ved at han søger efter mig, så det er kun et spørgsmål om tid...
Nogen der kender til det selv, og ved hvad man eventuelt kan gøre❓
Jeg skal op og tale med politiet her i denne mdr, men jeg er ikke sikker på at jeg tør melde ham...
tilføjet af

God bog

Hej Marie
Jeg vil foreslå dig at læse en bog, som jeg selv lige har læst. Den hedder "Det bliver sagt!" af Kristian Ditlev Jensen og beskriver utrolig godt de problemer og følelser han selv har været igennem efter flere år med overgreb. Selvom hans situation er en noget anden - ikke incest - så kan det nok løsne lidt op, at læse. Mine egne problemer går i en noget anden retning, men forklaringen af følelserne ved det oplevede kan alle lære af. Det drejer sig om tillidsbrud og misforhold i relationen til sine forældre. Det er ikke dig, der brydder deres tillid ved en anmeldelse - det gjorde de selv allerede dengang de begyndte på at misbruge dig. Det vil altid være en del af dig - hvor rystende den tanke end måtte være - og lige præcis derfor er det vigtigt, at du tager handling. Ellers vil den del af dig selv styre resten fremover. Det er ekstra hårdt, fordi det er familien, og fordi det er følelser inden i dig selv, som du prøver at bekæmpe. En ny skyldfølelse kan komme, når du anmelder din far, spørgsmålet vil nage: om den lettelse du får opvejer den smerte du påfører ham. Men husk at det ikke er dig der påfører ham smerte, det er ham selv der startede det og hav ikke ondt af ham. Det drejer sig om DIT liv!
Men husk at læse bogen...
tilføjet af

For din skyld!!

Det bedste ville vaere at faa hemmelig adr og Tlf baade for personer og firmaer ALT!! Saa melder du ham, saa melder du ham, for han skal ikke slippe fra det!! Soerg for at ingen du ikke stoler paa har din adr. og soerg for at han ikke maa komme i naerheden af dig!! Og for din egen skyld saa snak med en psykolog kom ud med din foeleser agressioner/frygt ALT! Jeg har selv vaeret paa "flugt" fra min far dog af andre grunde men han har aldrig fundet mig, og han maa ikke kommer i naerheden af mig. Jeg ved han soegt over alt, men det er ikke lykkes ham og det goer det heller aldrig!! Men hvis du skulle have lyst til at snakke er du mere end velkommen til at skrive paa min mail: Nadia1983@sol.dk
Jeg vil meget gerne hjaelpe dig saa han aldrig finder dig..Hvor gammel er du??
tilføjet af

Få det fucking svin ud af dit liv

Forsvar dig selv og giv håb til andre offre
tilføjet af

Tak...

Jeg vil da lige sige tak for svarene.
Til dig med bogen, jeg kan sige, at jeg allerede ejer den, jeg fik den da den udkom, og har læst den nogle gang. Ja, den er rigtig god.
Jeg har nu talt med politiet, jeg er meget i tvivl om jeg skal gøre noget eller ej...
Jeg overvejer det stadig.
tilføjet af

Få dig et våben!!

Jeg foreslår dig enten at købe dig en peberspray, som kan erhvervesi tyskland for 40-50 Kr. Eller køb et boldtræ, og stil det bag din dør.
Jeg er sikker på at et velplaceret slag med et sådan boldtræ kan gøre selv den mest liderlige stodder ked af det!!!
Ellers så bare ring, så skal jeg gøre det for dig!!!
Peder
tilføjet af

hjælp dig selv

hej, jeg er selv far til 3 og kunne ikke drømme om at gøre sådan noget ved dem. Hvis man elsker sine børn gør man ikke sådan noget.
jeg synes han fortjener at få sin straf for det han har gjort ved dig og det får han kun ved at du ser at få meldt ham til politiet. Det er svært men du får ingen ro i sjælen før end det er gjort, undskyld hvis jeg lyder lidt bestemt, men jeg bliver bare så rasende når et voksent menneske( dyr ) kan finde på at gøre sådan noget.
ønsker dig alt mulig held og lykke.
den rasende.
tilføjet af

en mor til 4 børn

du skal melde ham nu ellers får du det meget værre den dag du selv får børn og skal have en mand jeg er en mor som har 4 børn fra 12-26år og vi har selv været udsat for insest af min eks-mand og det er et helved at være i og det er 7år siden og jeg er ikke kommet mig endnu over det og gør det nok heller ikke men min den store datter har lært at leve med det men hun anmeldet ham også han var også inde at sidde i1 år men det er alt for lidt vi ved hvad det er jeg føler virkligt med dig men du kan være med til at han ikke gøre det igen stop ham. jeg er altid på vagt og det er meget hårdt man kan ikke passe nok på jer kære. held og lykke med det gør noget ved det.Hilsen den mor som har det så tæt inde på livet som du selv har. Min eks. Mand,s far , bror har gjort det ved deres børn og bror og søskende har gjort det også imens de er voksen. Luk dig op det er det aller bedste du kan gøre det er min datter på 26 år det er gået ud over og det startede da hun var ca 12 år og de andre har fået mange bank når ikke jeg var hjemme. du skal kontakte en psykolog og så komme videre MELD HAM HAN SKAL IKKE HAVE LOV TIL AT GÅ FRI. SKRIV til min e-maiel kawazki@sol.dk.
tilføjet af

mænd er svin !!!

Meld ham og søg noget hjælp smukke. Du har virkelig brug for at snakke ud om det her. Jeg kender det selv alt for godt. jeg havde en bror som udsatte mig for det samme i mange år og min mor tror mig stadigvæk ikke den dag i dag.. (hader hende for det) han har selv en lille datter nu på 4 år og jeg ved ikke om jeg skal fortælle hans kone om hvad han gjore ved mig ???? hvad synes du/i ??? knus fisken
tilføjet af

Hmmm

Lad mig først sige til *fisken* - men det er samtidig sagt som en kommentar til emnet incest:
Jeg vil ikke forsvare din bror - for det er helt sikkert klamt og forkert, det han har udsat dig for. MEN jeg vil omvendt sige, at det kan være, han er blevet klogere... Jeg tror (men aner det selvfølgeligt ikke), at alle, som begår overgreb, selv har været udsat for en eller anden form for svigt eller overgreb. Det siger jeg slet ikke for at retfærdiggøre noget som helst - men for at sige, at det kan være, at din bror måske har fundet ud af, hvad hans egne problemer (svigt) handlede om.
Og man kan selvfølgeligt altid diskutere, hvorvidt man er ude efter hævn, retfærdighed eller andet. Men faktum er, at skaden er sket - og den er svær at gøre ugjort. Hvor uretfærdigt det end er - så er det ofret, der udvikle sig selv med sine overgreb. Den proces kan selvfølgelig også styrkes af, at krænkeren bliver straffet. Og selvfølgelig skal folk straffes efter loven, hvis de har begået noget ulovligt. Og vigtigst måske: Ofre efter incest har krav på og alt mulig ret til at få sandheden frem - da det netop er den, de ofte har haft det svært med. Men man skal være forsigtig. Man risikere blot at blive gjort til syndebuk og offer endnu en gang.
Jeg synes godt, at du kan være opmærksom på din brors datter og de signaler hun sender. Det er jo ikke sikkert, at han gør hende noget. Men jo, jeg tænker også, at chancen er der - efter det, du har skrevt. Og hun risikrere at gennemgå skam, løgn, bedrag, svigt osv., hvis hun bliver krænket. Så please, hav øjne og øre åbne - men pas på du ikke bare ender i en situation, hvor du skader mere end du gavner - eller i en situation, hvor du kommer til at fremstå som en tosse, der beskylder din bror for noget, som andre har svært ved at tro.
Kontakt evt. videncenter for incest eller Cristinecentret. De findes begge på nettet. Kan ikke lige huske adresserne, men de er nemme at finde. Her må være nogen som kan give dig rådgivning i forhold til din brors datter, og hvordan du evt kan/bør forholde dig.
Og også dig Maria. Du kan nok også finde noget hjælp og vejledning her, hvis ikke du allerede har været der. og husk - hvor skyldig og forrædderisk du end føler dig - så er det et resultat af hans gerninger. du har ret til at få dit eget liv på ret køl. Men husk på - I er ikke alene. Selvom det er usynligt, så er der masser af mennesker, der kæmper en stille kamp i kulisserne med deres fortid, deres forhold til familiemedlemmer osv.
Til jer begge: Held og lykke med jeres liv. Håber i med tiden får fred og ro med tingene - og så længe det ikke er tilfældet - god kampånd.
Knus Luc (Kæreste til incestoffer)
Ps. Og mænd er ikke svin - selvom jeg forstår din holdning. (Der er også en enkelt, jeg ville knalde et par på kassen, hvis jeg mødte ham i dag...) Men vi findes faktisk også i forholdsvis normale udgaver med normal seksualitet og en god fornemmelse for vores egne og andres grænser. :-)
tilføjet af

Trist!!...

Kære Fisken.
Det er forfærdelig trist at læse i overskriften og teksten, hvor meget din bror stadig har "fat" i dig!!
Det er noget svinderi det din bror har lavet og han er jo klart syg og skal have hjælp!
Det er nok ikke lige sådan du har det med det og tilsynladende mænd i det hele taget!
Hvis du er den i tvivl om at han ikke har ændret sig noget som helst så ville jeg få det ud af dit system og det starter med en konfrontration!!
Ud med det!! få det sagt!!!!
Lad din bror og mor, være bror og mor, og koncentrere dig om dig selv så du kan begynde at HOLDE AF! igen!!
Nå jeg siger DU skal søge hjælp også, så er det fordi DU er den allervigtigeste i dit liv!!
Jeg kan af gode grunde ikke sætte mig ind i hvilke følelser du går med men jeg kan udemærket godt forstå der ligger et latent had til din bror og mor men du "dør" af at gå og hade!!
Kom af med det og "slip" dem!!! De er ikke noget værd i din liv!!
Knus Niels
tilføjet af

TAK !!!!

Tak for de søde ord og og i sær mange tak til luc.. du fik mig til at tænke på det fra mange sider af. Jeg ved ikke lige helt hvad jeg har tænkt mig at gøre i nu men det hjalp meget at få snakket lidt om det.. knus og mange tak!!!
tilføjet af

:-)

Jeg er glad for, du kunne bruge et par tanker herfra. Og meget glad for, at du lige meldte tilbage :-)
Ha' det godt.
Luc :-)
tilføjet af

du skal melde ham!

Jeg har aldrig været udsat for sådanne forfærdelige ting, men synes helt klart at du skal melde ham!
Hvis ikke du fortæller politiet om hvad han gjorde.. og de ikke får
fat på ham, vil du sandsynligvis altid leve med den frygt i baghovedet! gør det.. for dit eget bedste!
Med venlige hilsner Pernille
tilføjet af

Se at få meldt det svin

Det kan ikke gå hurtigt nok!!
tilføjet af

kvinder er nogle svin!!!!!

Føj ....kvinder gør da også alt for tilsvine mænd, der findes ikke noget mere generaliserende end kvinder, alle bliver skåret over en kam.
Det er faktisk det der gør at i ikke forstår noget som helst om mænd, og aldrig kommer til det.
tilføjet af

???

Jeg må nok sige, at jeg er den som har startet denne debat, og jeg skærer bestemt ikke alle over en kam. Kunne aldrig finde mig ind.
Jeg ved bare, at MIN far er et svin, men jeg siger jo ikke at det er ensbetydende, at det er alle mænd der er det.
tilføjet af

har næsten selv været der

Kære Marie.
Hvad du har været udsat for er umennskeligt og ødelæggende! Alt for mange sker det for, og mange tør ikke at melde ud.
Jeg har selv meldt en bekendt. Det er forfærdeligt og hårdt, men skal gøres! for ellers går det ud over flere, og man får altså ødelagt sit liv! Jeg ved ikke hvad du er kommet frem til? har du fået meldt ham? Jeg kan kun sige, at hvis du ikke har, så er det med at få det gjort.Jeg ved det er hårdt for jeg har selv været der..politiafhøringer.. retsager..psykologhjælp, mareridt, bekymringer....men det er det værd! For det er forkert og de skal have lov til at betale prisen for det de har gjort, selvom prisen oftest er grinagtig, sammenlignet med det man har været igennem.
Marie, hvis du har brug for at snakke kan du kontakte mig på Saxofonia2000@yahoo.com,
Håber bare at du har fået det bedre???
tilføjet af

meld ham

Hej marie
du skal melde ham da han sikkert vil forsøge sig på andre også, så se at få ha, meldt det gælder lige så meget de andres liv som det gælder dit.
Du skal ikke tænke så meget over hvad du skal.
Og som en anden skrev til dig få hemmeligt adresse og telefon
Mange tanker og hilsner fra Søster som ved hvad du taler om.
tilføjet af

tak...

Tak for alle jeres svar....
Jeg har endnu ikke meldt ham. Jeg tør simpelthen ikke. Desværre var han her igen i påsken. Og jeg turde ikke gøre noget.
Jeg er begyndt at tale med en virkelig sød psykolog. Hun hjælper mig ret meget. Så måske jeg bliver stærk nok til, ikke at lukke ham ind, eller gå den anden vej, hvis han står ude for døren når jeg kommer hjem.
Jeg er ved at se om jeg kan finde et andet sted at bo, men Århus er en stor og dyr by at bo i, så det er ikke bare ligetil :-( Især ikke når man gerne vil have et mindste areal at bo på. Men jeg søger, og håber på snart at kunne få ny adresse, så jeg ikke skal være så bange længere.
Marie
tilføjet af

Kontakt Thora Centret

Jeg vil anbefale at du tager kontakt til ThoraCentret- som er et velrenommeret behandlingssted for alle som har været udsat for incest, sexuelt overgreb,voldtægt og des lignende. De har professionelle psykologer som er der for at hjælpe lige netop sådan nogen som dig og mig.
Jeg har hørt at det skulle være et rigtigt godt sted. Har selv taget kontakt til dem indledningsvist via mail, for at få afdækket nogle spørgsmål OG lidt samle mod.
Håber dig alt godt fremover i livet.
Hold ryggen rank og hovedet højt.
Glem aldrig at smile.
Kh MLH
tilføjet af

incest

Incest problematikken er ingen nem sag,der er hjælp at hente mange steder bl.andet: støttecenter mod incest i danmark - www.incest.dk
Man kan også ringe til rådgivnings linjen,tirs 12-15 og ons 9-12 på telefon 33136383.
tilføjet af

Har forsøgt

Jeg har været igennem Thora Center. Selvom de skriver at de er landsdækkende, så er de det ikke. De kan kun hjælpe de som bor på Sjælland, helst København. Det gør jeg desværre ikke selv.
Jeg er kommet lidt videre, siden jeg startede debatten, men ikke meget. Jeg kæmper stadig for, at kommunen vil betale, men det er stort set umuligt. Min sommer tilbragte jeg på den lukkede afdeling pga diverse selvmordsforsøg...
Jeg har nu fået mig et arbejde ca tyve timer om ugen, men jeg ville gerne have min sagsbehandler til at forstå, at jeg ikke kan holde til det.
tilføjet af

er venner med en der er blevet det !

det skal UD !
tilføjet af

Incest... og frygten

Kære M.
Jeg har selv været udsat for incest, og er nu kommet så langt at jeg har fortalt mine bedste venner om det, og flere mener at jeg bør anmelde det... Men den frygt du taler om, kender jeg så udemærket...
Jeg har selv bestemt mig for at jeg ikke vil anmelde ham, for hvad godt kan det gøre? Mange vil nok sige en del, men det er jo ikke sikkert, og jeg kan ikke holde til et nederlag på den front!
Når det kommer til det sidste trin, er det kun dig der ved hvad det rigige er... Og først da, ved du hvad du vil!
Men ønsker du at se ham i fængsel??
Knus fra mig..
tilføjet af

Hej fisken

Hej fisken.
Jeg synes du skal sige det til hans kone. Hans kone bliver med garati ked af det, men så kan hun nå at stoppe det i tide inden de bliver udsat for noget så slemt som du måske har været ude for. Det er jo din bror og hvis han betyder så meget for dig så vil du sige det til konen for også at hjælpe ham. Så han ikke bliver ked af også at hvade gjordt det på dem. Det er bare et forslag og jeg håber du læser det.
Hilsen den der bare vil hjælpe.
tilføjet af

Se ny hjemmeside for misbrugte: www.incestramtevoksne.dk

Hejsa
PÅ den nye hjemmeside: www.incestramtevoksne DK, finder I Frøken Gertruds Fond for seksuelt misbrugte voksne,
hvis formål er at opstarte DK's første refugie/pensionat samt behandlingscenter for seksuelt misbrugte voksne.
På hjemmesiden finder I også en salgssang om at være misbrugt.
Held og lykke til alle jer herinde.
Vi kæmper for jer og jeres sag!
og I kan selv gi' en hånd med.
De kærligste tanker
Frøken Gertrud
tilføjet af

I Danmark arbejder man for at gøre det til normalt

Undskyld, jeg er lidt sent på den; men der er ikke noget at gøre ved det. Du må lære at leve med det. Alle i Danmark er ligeglade egoister, der ikke gider støtte dig. De vender ansiget den anden vej, hvis der sker noget mere.
Det bedste, du kan gøre, er at flytte til et andet land - drop det med politiet og incestklubben osse - der er for mange, der lyver om det!
Du kan skrive til mig, hvis du har brug for mere: Ann.O.Nyhm@hotmail.com
Hejsa, det har jeg osse. Ren afstraffelse og bank!
tilføjet af

du skal ikke være bange

Hej Marie. jeg har ligesom du, mistet min barndom p.g.a. overgreb fra min morfar og min onkel. deres sexuelle overgreb stod på fra jeg var 3.år til jeg var 1o.år. i mit tilfælde var der tale om både samleje og anden kønslig omgang. jeg er idag 42.år,og det de gjorde imod mig som barn har ødelagt så meget.meget,meget for mig, også i mit voksne liv... jeg var ,som du bange for at de ville opsøge mig i mange,mange år. jeg begyndte til psykolog som 3o.årige, og der fik jeg hjælp til at placerer følelserne skyld og skam i de rette kasser. jeg opdagede at det absolut ikke var min egen skyld, men at de, min morfar og onkel, var syge perverse mennesker,og at jeg ved at stå frem, og anmelde dem, måske kunne være med til, at de ville blive opdaget som værende pædofile, og dermed kunne jeg måske forhindre at andre børn eller unge, ville blive ofre i deres garn... det var svært,for ved anmeldelsen til politiet gennemgik jeg psykisk overgrebene igen og igen. men da politiet anholdte dem,og sagen kom for byretten skete der en indre befrielse i mit hjerte,og da de blev idømt fængselstraf var det jeg havde drømt om i mange år,pludselig fakta... nu var det almen viden,at de var/er pædofile... de ville ALDRIG MERE KUNNE ARBEJDE MED BØRN OG UNGE,OG TILGANGEN TIL BØRN GENNEM ET NYT FORHOLD VILLE OGSÅ BLIVE MEGET SVÆRT FOR DEM.
tilføjet af

Om incest

ja ja, ingen fest uden incest😃
tilføjet af

vred

Hvad mener du egentlig med disse ord. Jeg er offer, og for mig lyder det som om du er krænker. Jeg bliver skide sur, når du kan sammenligne incest med en fest. Hvad bilder du dig egentlig ind. Ikke nok med det, så underskriver du dig som Din far. Hvis du var min far, ville jeg sparke dig ud, lige på stedet. Håber jeg har misforstået dit indlæg. Vil gerne have et svar på hvad du mener med dette, for du har vel en mening, eller hva?
Eva🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.