10tilføjet af

mad 6 gange om dagen

hej allesammen
Nu må jeg lige skrive et indlæg en gang til.
For det første. Noget siger, at hvis man har hvidt på sine negle er det pga kalkmangel, men jeg får altså meget kalk, og har det stadig... Er der andet man skal have?
Og det siges, at man skal spise 6 gangen om dagen. Men hvad skal man dog spise? Altså ved man skal have morgenmad, middagsmad og aftensmad. Men hva med de 3 andre gange. Hva skal man tage og spise der???
En 3 ting er, at jeg er for tynd (undervægtig), og jeg er MEGET kræsen. Jeg kan fx ikke lide sennep, kethup, remoulade og dressing, og alt det, og sovs kan jeg heller ikke lide. Tilmed kan jeg af kød kun lide medister, stegt flæsk, bøf, frikadeller, koteletter og sådan. Altså ikke ret meget forskelligt. Og rugbrød kan jeg ikke lide og heller ikke yougurt.. Så hva gør man?? Kan ikke tage på. Om jeg så æder usund og fed mad hver dag..
Håber i vil hjælpe mig..
Knus fra Anita
tilføjet af

hvidt på neglene

hejsa
jeg har fået at vide at man skal spise sink tableter hvis man har hvidt på neglene. Jeg gjorde det i et stykke tid og nu er det hvide forsvundet.
tilføjet af

Du skal

Spise frugt eller andet de tre andre gange. Når der bliver sagt at du skal spise seks gange om dagen, så er det jo okke seks hovedmåltider, men seks små.
Hvad angår det hvide på dine negle, så fremkommer det bl.a. af stress, for lidt vand, for lidt kalk o.s.v. Det kan godt være at du siger at du får masser af kalk, men det afhænger også af om din krop har nemt eller svært ved at optage det.
Hvad angår hvad du skal spise så kan jeg ikke hjælpe dig, da det ikke giver så mange muligheder, men et forslag til at du vil tage på er at træne, træne muskler, for de "buler ud" de rigtig steder og på den rigtige måde.
Håber dette hjælper dig, og ellers synes jeg du skal kontakte din læge, så du kan få hjælp af en diatist.
tilføjet af

Stakkel

Dine mellemmåltider bliver nok nødt til at bestå af så skrækkelige ting som: Flødeis, franskbrød med rigeligt smør, syltettøj eller fed ost, chokolade-guf til kaffen med et godt skvat pisefløde i. Alternativt: Flødeboller, flødeskumskager, smørsovs til dine kødretter.
Stakkel, jeg og sikkert mange andre misunder dig.
tilføjet af

tyk

jeg er alt for tyk jeg skal spise 6gange om dagen mine mellemmåltider er frugt hvad med dig kan du ikke lige det,det kan ellers også være caio med frugt og en lille smule sød der er guf jeg syntes hvis de er et problem for dig at du ikke kan tage på så forsøg at få profisenal hjelp.jeg går ogsa til noget prøve det kan måskeblive bedre
tilføjet af

Jeg kan varmt anbefale....

min hjemmelavede chokoladeis til dessert.
Opskriften ligger under "min bedste opskrift", men nu får du den her:
CHOKOLADE-IS
Ingredienser:
100 g mørk bitter chokolade
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
2 æggehvider
1/2 liter piskefløde
2 tsk finthakket ingefær syltet
2 spsk cognac (evt. kaffelikør)
valnødder(hasselnødder eller andre nødder kan også bruges)
Serveres med frisk frugt
Fremgangsmåde:
Smelt chokoladden i en skål i vandbad.
Pisk æggeblommer og halvdelen af flormelisen til en luftig "æggesnaps".
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt resten af floursukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje.
Fløden piskes stiv.
Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i
" æggesnapsen".
Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i.
Tilsæt evt. nødder og vend dem i.
Hæld ismassen i en form ( ca. 2 liter ) og dæk den med alufolie.
Frys isen i 8 timer. - Den er nemmest at skære ud, hvis den tages ud af fryseren ca. ½ time før servering.
OG HUSK NU..........:-)
·Chokoladeis kan man altid spise.
·Det er 100 % sikkert at køre samtidig med at man får chokoladeis.
·Chokoladeis kan man spise foran sin kæreste uden at han bliver jaloux.
·Chokoladeisen piver ikke, hvis man bider for hårdt i nødderne.
.Chokoladeisen nyder man - også når man synker.
·Man kan offentligt hengive sig til chokoladeis uden at blive anholdt.
·Man får ikke hår i munden, når man spiser chokoladeis.
·Chokoladeis kan man ikke blive gravid af.
·Chokoladeis kan man indtage på alle månedens dage.
·Chokoladeis kan løse de fleste kvinders bekymringer.
·Chokoladeis er man aldrig for ung eller for gammel til.
·Når man får god chokoladeis, holder man ikke sine naboer vågne.
·Størrelsen har ingen betydning med chokoladeis - det hele er godt.
Med andre ord er der alle mulige gode grunde til at kaste sig over opskriften til denne chokolade-is!
Sååå...velbekomme!
tilføjet af

jep is

er sagen.
Det er nemt at tage på ved at grovæde flødeis.
tilføjet af

kræsen og at tage på

som andre har skrevet betyder rådet om at spise 6 gange ikke at du skal spise 6 hovedmåltider, men 3 hovedmåltider og tre mindre mellemmåltider. mellemmåltider kan være frugt, grønt og brød. Og mellemmåltider er alt det du glemmer du har spist.
Modsat nogle andre her kan jeg ikke anbefale store mængder af smør, og fløde, da mættet fedt ikke er godt for nogen uanset om det skal tage på eller ej.
Du kan f.eks. spise tørret frugt (svesker, rosiner, dadler, figner, abrikoser)og nødder til dine mellemmåltider. Fed fisk gerne hver dag som pålæg (laks, makrel, ål, sild) og til varm mad 2 gange om dagen.
En anden ting jeg synes du skal arbejde med din kræsenhed, så du får en mere varieret kost, og derigennem bedre mulighed for at få dækket dit vitaminbehov bedre. Hvide mærker på negle kan også skyldes jernmangel, men få din læge til at tage en blodprøve og undersøge dig lidt nærmere. Få eventuelt hjælp af en klinisk diætist.
Derudover, men den ret ensidige kost du ser ud til at få vil jeg under alle omstændigheder anbefale et tilskud af en multivitamin-mineraltablet dsgligt.
tilføjet af

Zink

du har ret- hvide pletter på neglene kan skyldes mangel på mineralet. Kræsenhed peger også på Zink mangel.
Søvn i rigelig mængde kan antagelig også indvirke på hele sysstemet både ved over- og undervægt.
tilføjet af

i følge nye slankekure

I.flg nye slankekure må man ikke spise kartofler, ris og pasta da der er meget kulhydrat i. var det ikke noget du kanne spise for at blive tykkere. Dat er i hvertfald ikke usunde madvarer.
tilføjet af

Jeg kender det selv

Hej Anita.
Lad være med at spise usundt. Selvom du - ifølge din vægt - kan "tåle" det, så er det lige så usundt for dig som for alle andre. Det giver dig de samme livsstilssygdomme som alle andre.
Du mangler med stor sandsynlighed zink, men nok en masse andre mineraler, vitaminer og fedtsyrer også. Læs bogen "Optimal Sundhed" af Patrick Holford, og lav den test, der er i bogen - så véd du præcis, hvad du skal tage.
Det bedste du kan gøre er at få dit blodsukker stabilt. Det er nøjagtigt det samme, som overvægtige mennesker skal gøre. Du skal sørge for at få protein til alle dine måltider - og du skal sørge for at få sundt fedt til alle dine måltider. Sundt fedt er fra kerner, frø og fisk - men ikke billige olier fra supermarkedet!
Hent evt. inspiration i bogen "Atkins nye kostrevolution". Den er skrevet til overvægtige, og ikke lige til dig - men den fortæller dig, hvordan du får dit blodsukker stabilt, og hvad du vil komme til at fejle af sygdomme, hvis du fortsætter med den usunde livsstil.
Undgå lyst brød, pasta, ris og kartofler - du må kun spise det i små mængder. Jeg behøver ikke nævne sukker, vel... Disse ting sætter kun yderligere gang i din høje forbrænding.
Lær at leve med, at du er skabt slank - og glæd dig over det, for når du bliver lidt ældre, har du meget nemmere end alle andre ved at holde din flotte figur. Forbrændingen falder nemlig ved alle med alderen - også os tynde.
Kræsenheden kan skyldes zinkmangel, men det er nok også en opgave til dig: Du skal vænne dig til at spise ting, der ikke just er livretter.
Held og lykke med projektet ønskes du af klassens tyndeste pige (der blev gift med klassens tyndeste dreng og fik spaghettibarn 1 og 2. ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.