4tilføjet af

HAR DU EN IDEE ??

Hejsa...
Går du med en idee om et eller andet produkt du gerne vil sælge, gerne vil produksere, en god idee du gerne vil sælge, kort sagt, mangler du et eller andet i forbindelse med dette, så skriv endelig, måske vi kan finde ud af noget sammen..
VH Kenneth
tilføjet af

Pas på med at øse ideen ud

Du inspirerer nok, men glem ikke at for blot en uge siden, kom det frem, at MicroSoft havde tyv-stjålet nogle teen-agere´s ide, og nu skummer fløden.
Patentering er et must - og skal det virke, skal det ske i USA.
tilføjet af

Okay :(

Okay, det har jeg slet ik hørt, men det var heller ik meningen vi sku skrive så åbent, men over mail, hvis du forstår... Go sommer
tilføjet af

Restaurants koncept for enlige med børn

Jeg tror jeg har ideen!. Der er mange enlige mødre i dette land. Men de sidder med et pasningsproblem, når de skau ud og date. Så på den måde er de lidt uønskede fastlåste kan man sige.
Min ide er at åbne en restaurrant - altså ikke mig, men dig - og denne skal rumme aktivitetsmuligheder og opsyn med barnet, i et til formålet indrettet lokale. Den enlige moder får udleveret et lille diskret web-tv, og kan følge barnet i aktivitets rummet, medens hun nyder et måltid med venner eller veninder / bekendte - datere
Der er p.t. kun McDonalds, der har øjnene op for, at børn er et nødvendigt onde i dette land
tilføjet af

Mange har ideen

Mange andre end dig har den ide... Er kommet i gang med noget, sælger kalitets parfume til fornuftige priser...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.