9tilføjet af

"rucula"

Der står rucula på pakningen af det grønne som jeg gerne vil have i min sandwich. Jeg finder dog også rucula, men også en del andet som ligner små spinatblade,mælkebøtteblade,nogle stængler med små blomster og andre blade jeg ikke kender navne på.Det virker lidt som om alt fra ruculamarken er havnet i min "rucula"
Håber da ikke at der er nogle giftige planter imellem for det er næsten umuligt at stå og sortere.
Findes der i det hele taget planter i den danske natur som man ikke bør spise?
tilføjet af

Ja..

http://www.falck.dk/giftige_planter
Men håber ikke at de forekommer i de gartnerier hvor der dyrkes rucula o.a.😕
tilføjet af

Står du og roder....

...i en pose du har købt i en forretning....? Hvis du gør, kan du jo være ganske sikker på at du ikke står med noget giftigt. 🙂 Tror du ikke at du har fået fat i en "babybladsmix, som det så elegant hedder? 🙂 Du kan sagtens få fat i poser med kun rucolasalat i næsten alle forretninger. 🙂
Selvfølgelig findes der planter der ikke bør spises, og der er giftige. Bjørneklo er en af dem, men den kender du vel...? 🙂 Ellers er der et lille udpluk her:
Galnebær
Liljekonval
Pigæble
Bulmeurt
Gifttyde
tilføjet af

narjjj

det er da når jeg kommer hjem og skal skylle bladene at jeg kan se at der er "andet godt" i en lige rucula.
Det er ikke en babybladsmix jeg har fået fat i, dem kender jeg nemlig godt, det er skam rucula, eller skulle være, og jeg har oplevet det flere gange både hjemme og på mit arbejde
tilføjet af

Det er rigtigt nok

Har også oplevet at komme hjem med rucula, og når det så skal skylles dukker der mærkelige små blade og små hvide blomster-lignende-knopper op.
Holder mig fremover til salathoveder, der er højest orme i 🙂
tilføjet af

LOL :o))

Jeg mente heller ikke at du stod og rodede i posen i butikken... 😃
Men som du beskriver det, så ville jeg spørge i butikken om de har problemer med sin leverandør der måske lader rucolan gå i blomst. Du kan dog godt spise den alligevel. 🙂
tilføjet af

Det er grønt, spis det :)

Du skal ikke være bekymret for at du kan spise det, det er jo dyrket et sted, hvor der kun bliver dyrket fødevarer. Hvis det er blomster, er det højst sandsynlig at det er blomster for rucula'en, de kommer når de overblomstrer. Jeg ville ikke spise dem, men der sker ikke noget ved det.
tilføjet af

Stop madspild!

Hvert år smider hver dansker i gennemsnit 63 kilo mad i skraldespanden i stedet for at spise det - mens hvert år dør der på verdensplan ca. 6 millioner børn af sult.
Vi har startet en bevægelse som hedder Stop Spild Af Mad.
Stop Spild Af Mad har allerede skabt resultater - Stop Spild Af Mad har bl.a. påvirket til at hjemløse i Mændenes Hjem i København fik glæde af god overskudsmad i sensommeren.
I kan kigge mere på vores hjemmeside: http://www.stopspildafmad.dk
Eller tjekke os ud på facebook
tilføjet af

Hvad

har det med min debat om rucula/giftige planter at gøre????
tilføjet af

åh altså

rucola !!!!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.