2tilføjet af

Weekend-menu

Hej venner!
Gammel Estrup Gryde:

4 personer

2 stk. mørbrad
500 g champignon
Mørbrad skæres i tern, og svitses ligesom champignon. Tages op og stilles til side på en tallerken.

100 g smør
3-4 fed hvidløg
2 spsk. Karry
2 spsk. Paprika
Mel
1 l. væde (mælk og fløde)
1 spsk. Sukker
1 spsk. HP sovs
3 spsk. ketchup
Salt + peber
Lav sovsen og kom kød og champignons tilbage i gryden. Lad det snurre ca. 20 min. Ca. 250 g. cocktailpølser kommes i, snurrer ca. 10 min.

Pyntes med bacon

Serveres med ris og/eller pommes frites
GOD WEEKEND 🙂
tilføjet af

Hmmm. - kender den godt, som "smedegryde"

Jeg plejer at lægge et par skiver bacon ved når kød og svampe brunes.
tilføjet af

Mums

Jeg har aldrig prøvet selv, at lave retten, men har fået den på en kro i nærheden af Gammel Estrup. Mums. Men nu hvor du har givet opskriften, skal jeg afgjort prøve at lave den selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.