12tilføjet af

hader ikke etniske danskere

ikke etniske danskere skulle bare smides ud af landet når de ikke kan opføre sig ordentligt.
tilføjet af

Godt nytår til dig også...

Wauv... Jeg tager hatten af for dette nye års mest konstruktive debatindlæg - det er virkelig nogle dybe tanker du deler med os, din klaphat!
tilføjet af

Årets bedste...

indlæg. Please fortæl mig, når du har nogle fler guldkorn.
Kajsa
tilføjet af

Ja, så er stilen lagt . . .

for debatterne i 2005! Du er sq for dum!
tilføjet af

Må du sgu ikke sige.

Han tror bare, at du mener det alvorligt.
tilføjet af

Glemte lige ;-)

Troede faktisk ikke at nogen, kunne tage DET alvorligt!
Sarkasmen skal have lidt plads, ikke?
Kajsa.
tilføjet af

Ikke eller ikke! DET er spørgsmålet!

Hader du IKKE etniske danskere eller hader du ikkeetniske danskere?
Der synes at være en forskel!
Hader, hader ikke?
tilføjet af

farvel til 98 % af dem

når de der ikke opfører sig ok skal sendes hjem så skal 98% sendes hjem
FARVEL vi vil ALDRIG savne JER
ta dog hjem og hjælp med at opbygge jeres land
i stedet for at lave kriminalitet i danmark
I er forrædere når I ikke hjælper derhjemme..!
Sanne24år
tilføjet af

Jeg har en idé

Hvad med at smide alle ud, der ikke opfører sig ordentligt?
For det er det dit indlæg handler om ikk? Altså dem, der ikke opfører sig ordentligt, og det er er vel ligegyldigt om de er etniske danskere eller ikke. For hvorfor skulle vi beholde nogen af dem, der opfører sig idiotisk og ikke andre?
Er der mon forskel i måden, de opfører sig idiotisk på, og derfor skal vi lige vurdere hvilke idioter vi vil beholde, og hvilke vi ikke vil beholde?
Vi har jo feks. pligt til at beholde sådan en fætter som Peter Lundin (eller hvad han hedder nu efter han skiftede navn)...da han er halvt dansk...vi har pædofile, selskabstømmere, pushere, voldsmænd én masse...de er danske...dem vil vi gerne beholde! Men andre der begår forbrydelser eller gør forkerte ting fordi de ikke kan finde ud af hvordan man opfører sig under et nyt lands uskrevne love skal deporteres aldeles omgående.....It doesn't make sense to me....
Jeg synes det ville give mere mening, hvis vi vendte det om....de VIRKELIGE svin, dem sender vi ad helvede til resten beholder vi! Det ville sgu da sætte en helt anden standard....men da det er temmelig urealistisk, så skulle vi droppe hele den åndssvage snak med at sende nogen "hjem", og så tage vores ansvar og integrere på lige fod os selv, hvilket vil sige: Når folk opfører sig idiotisk, så må de bære de efterfølgende sanktioner, som vi anvender i dette system, uanset hvem helvede det er!
tilføjet af

: )

skal vi gætte på at 40-50% af 2005's indlæg kommer til at være xenofobiske? På den anden side, er det sundt at se en nytårstorsk opføre sig idiotisk. Ligesom nazierne og hizbuth tarir; de kommer ingen vegne med deres pis. Så kan vi andre bedre skabe et bedre sted at være.
tilføjet af

*ahem*

siden min forrige besvarelse blev slettet, siden nogen ikke kan tåle provokerende ironi, vil jeg formulere mit svar som censurerede spørgsmål.
Er invandrere alle sammen kriminelle? Er alle indvandrere muslimer? Er alle muslimer indvandrere? Er alle danskere racister? Skal fanatikere, om de så kalder sig for Dansk Folkeparti eller Hizb buth tahrir, bestemme over resten af den danske befolkning? Skal vi sende alle udenlandske efterkommere, inklusive 2. og 3. generation hjem efter kriminelle forseelser? Skal denne regel også gælde tyskere, svenskere, amerikanere, russere, etc.?
Sidst, men ikke mindst, er man kriminel på grund af sin race?
Svaret til alle ovenstående spørgsmål: NEJ!
tilføjet af

Dohh

Nu er det jo sådan at Dansk Folkeparti ikke opfordre til mord på almindelige mennesker som dine venner Hizb buth tahrir gør...så helt så simpelt som du vil gøre er det jo ikke.
Og jo, alle, både 1, 2 og 3 generations indvandere skal da sendes ud af vores land når de gentagne gange bryder vores love og ja det skal da selvfølgelig også gælde for tyskere og folk fra andre lande, selvom det er nu ikke dem der har det med at bryde landets love. Det kan man jo se i alle de statistiske undersøgelser som er lavet.
tilføjet af

Man skal jo ikke undervurdere underholdningsværdien hos xenofoberne

Jeg selv har et afslappet forhold til xenofoberne's forskruede forestillingsverden, og morer mig oftest over deres indlægs tumpethed, dog græmmes jeg også når de værste af slagsen viser tænder.
Man kan kunne måske have den opfattelse af dem, at det ikke nødvendigvis er fordi de er snot dumme, de skal måske blot have professionel hjælp på nærmeste psykiatriske afdeling for dosering af psykopharmica. Når jeg anbefaler en psykiater i stedet for en psykolog, er det ud fra den betragtning, at de formentligt er udenfor pædagogisk række vidde, og derfor har mere brug for en fodermester end en psykologipædagog.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.