6tilføjet af

Lektioner i vente i Sydafrika ?

Hej derude.
Som kæmpe fan af det Danske landshold er det desværre med bange anelser at jeg ser frem til det kommende VM i Sydafrika. Danmark har igennem stort set hele VM kvalifikationen været utroligt heldige med at resultaterne flaskede sig, med tyveriet i Portugal som værende det mest gralle eksempel. Da kvalifikationen så endelig var i hus, sad jeg stille tilbage med et håb om nytænkning fra Morten Olsens side, men set ud fra træningskampen imod Østrig, bliver den store udskiftning i spillertruppen nok kun tilbage som et stille håb.
For faktum er at det burde skiftes ud på mange pladser på A-landsholdet, her kan nævnes: Jon Dahl, Rommedahl, Martin Jørgensen..... 3 spillere der i min optik bare ikke har det der skal til mere.
Jeg er seriøst bange for at VM bliver en STOR skuffelse, og at der skal en større rokade til før landsholdet kan blomstre igen.
Hvad mener du❓Hvor skal der i givet fald skiftes ud på holdet og med hvem ?
tilføjet af

Enig med dig

Heldet har i den grad tilsmilet et middelmådigt dansk herrefordbold landshold. At holdet kvalificerede sig skal de lykønskes for, men det ændrer ikke ved kendsgerningen om, at det er et ganske middelmådigt seriehold i den internationale superliga.
Ud over dem du allerede har nævnt, så er mit bedste bud på en udskiftning; Morten Olsen. Han er utrolig stereotyp i sin tankegang, og bidrager i dag ikke med nogen form for nytænkning eller ændring til det danske spil. Hans måde at tænke fodbold på er ikke ændret under hans tid som landsholdstræner.
Der mangler en dynamisk og kreativ landstræner, og en sådan har vi ikke i dag.
tilføjet af

Er rablende

ligeglad med fodbold og anden sport. Så hvorfor spammer du med den slags ligyldige indlæg?
tilføjet af

Ignorant !

SÅ LAD DOG VÆR MED AT SPILDE DIN KOSTBARE TID MED AT BLANDE DIG I ET, FOR OS SERIØST DEBATEMNE......
Gud fader bavares hvor må du have et sølle liv, når du gider at bruge din tid på at komme med så tomme og ligegyldige kommentarer. Tænk sig at man kan få sig selv til at skrive sådan en gang mundlort.
Prøv at få en interesse, som nu netop fodbold, istedet for at udstille din uintelligens, og sølle liv, ved at nedlade andres interesse...... taber!
tilføjet af

Jeg forstår Anonym

Det der jo netop er så pisse irriterende ved fodbold og sport er at ingen kan slippe for det. Os fodboldhadere kan ikke se fjernsyn uden at høre om sport. Så det her er vores mulighed for at svare igen. Vi er tvunget til at høre på jeres pisse irriterende sports metaforer, "helte" udråbelser og hvad der ellers hører til i jeres opblæste verden. Herinde kan vi sørge for at den galde vi hælder ud, havner det rigtige sted, nemlig der hvor den kommer fra.
tilføjet af

Alt for meget tid.

Det er mig stadig en gåde..... Hvorfor bruge tid på at nedgøre andres interesser, i mangel af egne❓For det må da være den eneste grund til at man kan blande sig i andres debatter, i stedet for at oprette et indlg selv. Lav dog et debatemne der nedgør sportens verden, frem for at spilde krudt eller galde i dit tilfælde på et så ligegyldigt opstød. Galde hører til i toilettet, ikke i et uskyldigt debatemne.
tilføjet af

bla bla bla

Jeg har det her som interesse. Jeres interesse irriterer mig og min interesse irriterer jer. Det her er min måde at bringe tingende i balance på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.