16tilføjet af

Et par gode tips til sommeren

(udover det med at holde hunden i snor jvf tidligere indlæg. Og som gælder hele året)
I har sikkert kendskab til disse råd mange af jer, men det skader ikke at repetere til dem der ikke kender dem eller har glemt dem :-)
Myggene skulle jo være store i år og der skulle være mange af dem. Det har jeg måtte sande eftersom de godt kan lide mig. Der er imidliertidig det problem at kærligheden ikke er gengældt fra min side. Det hævnes ved at give mig mutantmyggestik. Mutantmyggestik kan som bekendt drive de mest standhaftige til vanvid.
MEN MEN MEN....smut en tur omkring apoteket og køb noget Xylokainsalve (mener jeg det hedder) Det bliver vist produceret af AstraZeneca. Det er en mild bedøvende salve som smøres på stikket - og det holder op med at klø. Efter en eller flere påsmøringer forsvinder stikket. Og det går som regel ret hurtigt. Hjernen registrer jo ikke der er noget der klør eftersom stedet er bedøvet. HA !!!
Dernæst fik min kusine et godt råd af sin kollega i lufthavnen. Et råd som jo kan bruges hele året rundt faktisk. Hvis man har lidt problemer med sin hud, hvis man pludselig får pigmentpletter eller uren hud o.l, så kan man smøre en citron i ansigtet inden man lægger sig til at sove. Om morgenen vasker man det af igen.
Citronen renser grundigt ud og strammer op og man kan faktisk mærke hvordan citronsyren går ind og arbejder. Det føles ret rart.
Hvis I har andre gode tips til sommeren (eller bare hele året) tager jeg gerne imod i denne tråd. Altid rart at kunne dele erfaringer :-)
tilføjet af

JA TAK

Jeg er den der er smuttet på apoteket i dag og køber det salve. Jeg har vist haft en myg under dynen i nat, for jeg har fået 34 STORE myggestik. HELE min krop klør !!!
tilføjet af

Nogle råd til solskoldethed?

Jeg nåede at blive en lille smule forbrændt i går, da jeg gik rundt og ordnede have.
Er der nogen der har nogle gode råd til når skaden allerede er sket?
tilføjet af

Du er jjo en hel vidensbank Rotte

<griner>
Med hensyn til din citron, så modvirker den også rynker, - men søde, træd varsomt. Ser du (jeg er endnu ikke ansat til at holde øje med dig - hvordan går det med ovnen?) frugtsyre i alle afskygninger benyttes af alle kosmetologer til at "fjerne" rynker. Det er bare ikke det, der sker. Frugtsyren får underhuden til at hæve en ganske lille smule, derfor fjernes rynker ikke men reduceres - dvs omgivelerne hæver. Ved overdrevent brug, kommer de så altså tilbage med 180 i timen.
Gør man det engang om ugen er der ingen is på koen, men hudormene holder flyttedag. Så dit råd fejler ingenting, bare lige et vedhæftet pip.
tilføjet af

Fyld badekaret med kærnemælk og læg dig en time

er lidt for besværligt for de fleste, men surmælksprodukter som kærnemælk, yoghurt natural, ymer og tykmælk kan påsmøres stedet og lindre med det samme. Jeg plejer at vælge den mest tykflydende for at kunne styre det uden at indsmøre hele huset i ingrediensen.
- Og går så lige dig selv den tjeneste at drikke en liter vand ekstra, for at hjælpe din hud.
tilføjet af

Jeg bruger altid

Aloe Vera... og det behøves ikke være den dyreste slags!!! Er du så heldig at have planten i haven knækker du et blad og smører dig ind i gelen... noget værre gris, men det hjælper!
tilføjet af

Aloe Vera

Du skal have fat i en creme med et højt indhold af "Aloe Vera", eller køb en plante hos blomsterhandleren, flæk bladene og læg det på huden.
eneste OBS: der findes få mennesker, som ikke kan tåle aloe vera, så start lige med et lille område først.
mvh hønemor1001
tilføjet af

Jamen i lige måde

Vi kan jo supplere hinanden :-D
Jeg vidste ikke det med rynker :-) Vidste kun at min veninde kunne fjerne begyndende uren hud med det. Hun bruger det vist også kun jævnligt når der er noget under opsejling :-)
Jeg vil videregive din visdom om at bruge det ca. en gang om ugen :-)
Tak for tippet :-)
tilføjet af

Glemte lige...

Det skal være fra planten "Aloe Barbadensis Miller". Det er den, der har virkning, mens der findes mange andre Aloe-planter, som ikke virker.
mvh hønemor1001
tilføjet af

NEEEEJ

Det var da rædselsfuldt - ingen højere. Jeg går her og er sur over to.
tilføjet af

Godt råd mod Myggestik også & sure tæer ;o)

en skøn gul mælkebøtte gnides på myggestikket... ;o) hjælper fortrinligt !!
sure tæer er også et problem i sommervarmen.. hihi... herhjemme gør vi det at vi bruger antipersperant (creme) til fusserne .. det har samme virkning som under armhulerne.. lukker svedkirtlerne.. vask skoene i en gang klorin eller brug natron til at fjerne den ækle lugt :o/
God Weenkend til alle
tilføjet af

varmeknopper ??

Min hud er sart overfor solen, men det kan ordnes med solcreme. Tilgengæld er den også sart overfor meget varme, så jeg får varmeknopper. Nogen der ved hvad man kan gøre ved det?
Jeg har hørt man kan smøre det med Zinkliniment, men så får man sådan nogle hvide plamager og det ser ikke så pænt ud, hvis man nu står og skal ud. Er der evt nogle andre råd?
tilføjet af

Jeg troede min sidste time var kommet

har aldrig haft så mange. Nu har jeg være på apoteket og købe det der Xylokain. Håber det virker :-)
tilføjet af

Nogle råd mod hvepsestik?

Ikke at jeg er blevet stukket af en hveps, men jeg kan faktisk ikke huske hvad man gør, hvis man skulle blive stukket.
Og det er noget med at hvis man bliver stukket under foden, så er det op med foden med det samme ?
tilføjet af

Tigerbalsam

er rigtig godt til den slags :-)
tilføjet af

det lyder voldsomt men

jeg blev stukket af sådan et ækelt kræ og min mormor sprang ind og hentede en tot vat med salmiakspiritus på,og lagde den på stikket med det samme,det svier men det trækker giften ud med det samme,bagefter var der faktisk ingen gift tilbage.Skal lige sige jeg også har læst flere steder at et råt overskårent løg på et stik har samme resultat det trækker giften ud med det samme.Men jeg ved den med salmiakken virker,ikke så behageligt men virksomt
tilføjet af

Hvepsestik - her er nogle husråd

Fandt lige nogle flere husråd mod smerter og hævelser efter et hvepsestik. Jeg læste på sundhedsportalen http://www.sundhedslex.dk/hvepsestik.htm at natron (hævemiddel til bagning) fugtet med vand kan påføres dit hvepsestik. Endda står der at mudder også hjæper - lyder godt nok lidt tvivlsomt 😉. Et tredje husråd mod hvepsestik er mælkebåttesaft - hæld saften fra stilken oven på såret fra dit hvepsestik. Det er ikke videnskabeligt bevist, men virker sandsynligvis. Ellers ville de nok ikke findes som husråd :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.