4tilføjet af

Grækenland og euroen.

Grækenland og euroen.
Da vi havde "finanskrise" i 2008, fik vi fortalt, at rentestigningen var en følge af, at vi ikke havde euro. Nok har vi ingen brugbar undervisning i økonomi i DK, men få var de, der ikke så boligboblen som krisens årsag. Krisen i Grækenland viser nu, at euro ikke helbreder en uansvarlig økonomi, hvor kapitalen skovles ud til forbrug gennem en uansvarlig lav rente, den samme lave rente, som vil være årsag til DKs næste krise.
tilføjet af

Helt korrekt

For meget likviditet og alt alt for lave renter. Det bliver dyrt for kommende generationer som skal arbejde gælden af. Desværre bliver det jeg inkl.
tilføjet af

Renten er faktisk uden betydning

Du er kvikkere end flertallet af økonomerne, for
jeg ville aldrig låne selvom renten er lav. Fordi
du glemmer de høje lånegebyrer, administrationsomkostninger
mv, som diverse kreditforeninger pådutter deres
lånere. Ellers ville deres overforbrugsøkonomi ikke
hænge sammen med den lave rente.
tilføjet af

Ja, men de har...

... snydt fra begyndelsen!
Dumme er de der ikke kan se det eller ikke gider / tør reagere på.
Lige som ved den store F-krise.
tilføjet af

Dem har vi allerede betalt for

Euroen og EU er roden til alt dårligskab. Vi har takket være Græneknlands økonomi, været med til at betale for deres gældssvineri. Vi har rigeligt med vores egen, vil aldig kan få afviklet. Der hvor vi er dumme, at de er kloge, er at de enorme giganthjælpepakke i hele EU, jeg linker til, har betalt for deres krise, og det ender i hyperinflation. De lande der har overforbrugt er vinderne, mens vi er til grin, fordi vi prøver at spare os ud af 30 år gæld. Det er umuligt, og de spareplaner der synes at vokse, er kun starten. Fordi vi er bundet op af EU, skal vi give los i forbruget, og lade den uundgåelige hyperinflation, der vil brage ind over EU og resten af verden, tages sig af gælden. Det er den eneste udvej, selv om den ikke er rar. Konsekvensen ved at fortsætte som nu, er at vi sparer alt væk.
http://borsen.dk/okonomi/nyhed/182407/
http://borsen.dk/slim/3493
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.