4tilføjet af

Touren i Alperne

Man ser jo klart på året 12´e etape hvad familien Merchx er værd selv holdet sportsdirektør tror jo ikke på ham men sætte sine andre ryttere i et for-følgelsesløb efter Axel. Hvad mener I?
Og hvordan udregner men holdkonkurrencen?
herollen
tilføjet af

Merckx

Familie navnet Merckx fejler vist ikke noget, Du skal tænke på den "gamle" Merckx, altså Eddie Merckx er den som har vundet flest etaper i touren gennem tiderne, ingen har formået at komme i nærheden af hans rekord på nogle af 60 etape sejre(eller er det nogle af 80). Axel Merckx derimod har ikke samme rekorder at prale med, men er stadig en stabil rytter....
Holdkørslen foregår på den måde at de første 5 ryttere fra et hold gør forskellen. Altså fra når den 5 rytter fra et hold ryger ind over målstregen stopper tiden for det pågældende hold...
tilføjet af

Holdkonkurrencen

Denizzz giver dig et korrekt svar for reglerne, der passer for holdtidskørslen. Imidlertid spørger du til holdkonkurrencen.
Holdkonkurrencen fungerer på den måde, at for hver etape tages tiderne for de 3 bedste ryttere på hvert hold på den enkelte etape, og tiderne lægges så sammen for hver etape. Klassementet (den samlede stilling) for holdkonkurrencen har altså intet at gøre med de 3 bedste ryttere i det samlede klassement, men derimod for hver etape.
Jeg håber, jeg gjorde det klart nok.
tilføjet af

Korrektion ang. Eddy Merckx

Eddy Merckx har 34 etapesejre i Tour de France ( så altså ikke svimlende 80 etapesejre, som du fabler om). Men antallet af etapesejre kunne utvivlsomt have været langt flere, hvis det ikke var for hans fatale styrt i Blois, Frankrig i starten af hans karriere (i '69 efter hans første og mest overbevisende Tour-sejr), hvor han slog hoften skæv og har siden i karrieren måttet trækkes med smerter og kunne aldrig igen sidde komfortabelt på sadlen.
Tænk sig, hvis han havde undgået det dkæbnesvangre styrt, så havde hans overlegenhed været endnu større. Som om 5 samlede Tour de France sejre, 34 tour-etapesejre, 96 dage i gult og 525 professionelle sejre i en 13 år lang karriere ikke var nok!
tilføjet af

Gerdemann

Hejsa, jeg skriver her da jeg ikke ville starte en ny tråd pga dette indlæg.
Jeg glæder mig sammen med sikkert mange, over at CSC har besluttet sig for at støtte Bjarne Riis med hans livsværk frem til (mindst) 2009.
De har en ung tysk gut som hedder Gerdemann, og som vandt 1 etape i Tour d´Suisse. Meget lovende fætter, som klatrer i bedste kyllingstil. Også i DEN grad en letvægter.
Hvem kunne I tænke jer at CSC skriver kontrakt med? Petacchi? Så havde vi osse en rigtig sprinter. Eller skal Basso sikres stærkere assistance?
Mvh Fandango
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.