14tilføjet af

Yoga

Hey!
Jeg ville meget gerne begynde at dyrke yoga, men jeg har svært ved at komme i gang!
Jeg ville derfor høre om der er nogle af jer der kan give mig nogle gode råd til at starte på!
Jeg kender ikke så meget til yoga igen, men ville gerne udforske o.s.v.
tilføjet af

Yoga

Nu ved jeg ikke hvor du bor, men f.eks. kunne du melde dig ind i S.A.T.S som er et motions center. De tilbyder f.eks. hold med yoga, balance og pilates. Jeg har haft stor glæde af det.
tilføjet af

trancetrip eller sjælehygiejne

Jeg har dyrket en del yoga og været i kontakt med fleste skoler på markedet. Som den alternative verden generelt er et broget marked, således er det også med yogaretninger. Det kan være meget svært at nå til en dyb oplevelsesmæssig forståelse af hvad yoga egentlig er, een gang om ugen på en aftenskole eller i et fitnesscenter. Det bliver hurtigt bare til nogle fysiske strækøvelser. Omvendt er der andre nærmest sekteriske steder, hvor de spacer helt ud i trance, tantra, sex og mytologiske fortællinger.
Det er den enkelte lærer som er afgørende. Stol på din intuition. Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole er danmarks største og mest seriøse skole. De har rod i den årtusind gamle indiske tradition og forholder sig til krop, sind og ånd på en meget jordbunden og klar måde.
Jeg har kun oplevet gode lærere derfra.
Dér har de også 10, 14 og 30 dages kurser i Sverige.
Et sådant kan varmt anbefales til nybegyndere. Her når du virkelig at komme helt ind til essensen af hvad yoga egentlig er. - Det at være 100 % tilstede i din hverdag, - uanstrængt, uanspændt, ikke-dømmende, oplevende, medlevende.
Held og lykke
Adam
tilføjet af

Kan også anbefale..

Jeg har også fulgt et kursus på Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. Det levede fuldstænding op til forventningerne.
Læs mere på: http://www.yoga.dk
tilføjet af

Tak for det nye link

Hej Topmodel,
Jeg vidste ikke de havde købt adressen www.yoga.dk. Det er en god side, og kun rimeligt at Skandinavisk Yoga og Meditationsskole har adressen.
Zacha
tilføjet af

yoga

Hej Zacha
Jeg har selv dyrket yoga i 10 år og har prøvet meget forskelligt. Er enig i at det er læreren der er afgørende. Prøv at kontakte den yogalærer der hedder Iris Schneider. Hun er superdygtig og kan også anbefale andre gode
Held&lykke
tilføjet af

Akupunktur er endelig blevet taget alvorlig!

På Rigshospitalet benytter man sig af akupunktur imod den kvalme, der følger med kemoterapi.
Lægers arrogance imod alternativer, man har benyttet sig af i årtusinder i Østen, er et ydmygt udtryk for manglende forstand!.
Vi lever jo i en brydningstid, hvor de hvidkitlede narhatte afslører sig selv som aktionærer i medicinalindustrien. En ret giftig cocktail, med ret omfattende interessekonflikter!.
tilføjet af

Min erfaring er ...

Hej
Jeg har dyrket meget yoga og min er faring er den samme som før er nævnt: DET ER LÆREREN DER GØR FORSKELLEN .... og dig selvfølgeligt! De gode lærer hænger ikke på træerne, men du ved aldrig om du finder dem i S.A.T.S. eller i en lille yoga skole på landet! Scandinavisk der nævnes ovenfor er et godt sted, men de har, i min ikke så ydmyge mening, 2 problemer: De er så vidt jeg ved stærkt associeret med Hara Krisna, uden dog at mælde det ud ... og de holder yoga kurser i Sverige der jvf. en af mine venner er rene arbejds/udnyttelses lejre. Dette skal dog ikke holde dig fra at prøve dem, du skal bare vide hvad du går ind til ....
S.A.T.S. har den fordel at der er mange timer og mange undervisere så man som nybegynder kan shoppe lidt omkring.
Hamsa yoga er et nyt sted på Østerbro og det er "all the hype" lige nu ... se evt. www.hamsa.dk - de er bare så dyre at det efter min mening er sjofelt! Modsat så findes der efter min mening ikke bedre underviser end Soham fra Hamsa ...
Men prøv dig frem og vigtigt mærke efter inden i hvad der duer til dig! Der er meget forskelligt, far Hata yoga (gammel kone yoga) til Astanga = Power Yoga = Fuld fart hårdt "fitness yoga", gjort kendt af Madonna... Så prøv dig frem og mærk efter inden i!
God træning.
tilføjet af

Kære falske profet!

Hvis du var stoppet ved at prise indførelsen af akupunktur havde dit indlæg ikke afsløret dig som unuanceret og uvidende!
Som Sygeplejerske er jeg nødt til at minde dig om følgende: Vi der knogler vores røv af i hvide kitler, gør det for jeres skyld! Vi gør det fordi vi kærer os om jer! Så derfor er det ikke alene træls og demotiverende, at høre på alle de hurtige unuancerede anklager i medierne, det er også at skære alle over en kam. For jo, der findes da dårlige mennesker alle steder … men hvis vi er altså ikke så egennyttig og uintelligente som du og mange andre fremstiller os som!

Hilsen Rada
tilføjet af

Beviserne mangler

Du glemmer vist også at lægevidenskaben er afhængige af beviser.
De kan ikke bare rende ud og anbefale en behandling der ikke er gennemprøvet og testet. De fleste "alternative" behandlingsformer er ikke blevet videnskabligt testede, eller henter ikke gode nok resultater i kontrollerede tests til at man ønsker at benytte dem. Det er ikke ond vilje,- mere et spørgsmål om manglende effekt der begrænser brugen af anternative behandlingsformer.
tilføjet af

Har du intet godt at sige om mig?

Jeg er jo kendt for at skrive alt om intet. Intet sagt eller overtalt. Ingen glemt eller.....?????
Og så taler vi ikke mere om det!........!
Spis, rejs og vær glad som mig.
Jeg keder mig aldrig i mit eget selskab, men kvinder gavner jo sagen - sådan set et par dusin af gangen eller så...., hvis du forstår!!
tilføjet af

Var en gang til et show med en komiker

var en gang til et show med en komiker, der startede med at sige: ” Det er mit mål at fornærme alle ligeligt, så hvis der er nogen jeg har overset, bedes de rejse sig op og præsenter sig med nav og minoritetsgruppe og jeg skal sikre at de også får en tur!” *G*
tilføjet af

virker

*S*
vil bare sige det virker kombineret med lidt meditation er det suber
tilføjet af

yoga

hej jeg har dyrket yoga i halvandet år og er ikke specielt meget til al det sjælelige der kan være tilknyttet yoga, men dyrker yoga fordi det egentlig bare er en slags udstrækning hvor man samtidig dyrker åndedrætsøvelser og øver balance og fysisk udholdenhed. der er mange typer yoga,. den fysisk hårde slags er astange en del faste stillinger mann holder i lang tid, en anden slags er hatha yoge der er cebtreret om bl.a. meditation. jeg går et sted hvor der er en type ypga der er en kombination af hatha og astanga yoga og åndedrætsøvelser kombineret med meditation. jeg har en meget dygtig lærer jeg er meget glad for. prøv at kigge på hjemmesiden www.hamsayoga.dk. held og lykke med det.
tilføjet af

kig lige

fuck man hvad sker der yoga er i dumme så heller gå ud og cykle en tur en sådan noget pis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.