3tilføjet af

Glæd jer til den fagre nye verden

- Dansk indvandringspolitik, som opfattes som stram og kontrolleret, er hullet som en si – takket være vores medlemskab af EU. Der er altså kommet 100.000 flere flygtninge ind (registreret vel at mærke) i 2002-2009 end, der kom under Nyrup 1993-2002!
De vælter ind ad huller og sprækker, som vi ikke har mulighed for at stoppe – takket være EU.😮
Og det bliver kun værre, hvis EU kommissionens ”Stockholm-program” vedtages med effekt fra 2014, hvilket er det samme som, at EU- kommissionen godkender flygtninge og fordeler dem!
Morten Uhrskov, der tidligere har skrevet dokumentet “Et delt folk” i 2008, konkluderer at stramningerne, som blev vedtaget i 2002, og som for så vidt er DF’s ”raison d’etre”, ikke har virket efter hensigten. Takket være EU’s regler, fortsætter indvandringen især via kædeindvandring (ægteskaber). 😖😕

Der er vel intet andet at sige, end det jeg plejer at sige: LØBET ER KØRT, KULTURBERIGELSEN KAN IKKE STOPPES og DANSKERNE FÅR HVAD DE STEMMER FOR! 😮😮
Der er dog intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget - bl.a. vil de “pæne og anstændige”, pladderhumanisterne, de religiøse, socialisterne, antidarwinisterne m. fl. få tværet ansigterne grundigt rundt i multi-kulti-shittet, for det vil i løbet af en kortere årrække blive umuligt at finde områder i Danmark, som ikke er (tvangs-)kulturberigede. 😮😖
Det bliver simpelthen utroligt interessant at se, hvordan middel- og overklasse-danskerne vil reagere, når det omsider går op for dem, hvad der er sket, at fremtiden for dem bare bliver værre og værre, og at der denne gang IKKE kommer nogen og redder dem.
DANSKERNE FÅR HVAD DE FORTJENER!!! Stem DF og ud af EU... 😮🙁
tilføjet af

De fremmede griner af de dumme danskere

- Og alt imens sidder SF, Enhedslisten og De radikale venstre og glæder sig. De har deres fede løn, og er ligeglade med at det er vores skattekroner der betaler for alle disse nasserøve.
- De fleste af dem der kommer hertil, yder intet, men koster samfundet millioner. Muslimer er dem der koster mest. Og ingen af dem bliver stillet krav eller skal gøre noget for deres penge, det vænner de sig hurtigt til.
tilføjet af

Nu er du for naiv

- Der er solgt ud for håbet - oj og kun håbet - om en taburet. Beklager.
tilføjet af

Koncentrere du dig nu lidt om at stille krav til dig selv

- Så kan du bedre stille nogle til andre. Hvis ikke det var fordi, jeg var overbevist om du er en mand, ville jeg græmme mig på mit køns vegne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.