7tilføjet af

ER DU MALER

eller kender du til faget??
Jeg har før fået god hjælp til forskelligt herinde af soldebattens brugere, så jeg prøver igen.
Nå, men det drejer som om jeg har fundet en annonce fra en handymand i den lokale ugeavis. Jeg spurgte om han kunne male min lejlighed, det kunne han selvfølgelig svarede han (havde været maler i 4 år sagde han).
Jeg tænker bare på at da jeg ikke har lyst til at få en efterregning og miste mit indskud i lejligheden helt(skal flytte snart) så ville jeg lige høre JER om I har professeionel baggrund som maler/eller kender nogen der er faglært maler om der er noget man kan spørge ham om for lige og tjekke om han bare sagde det for at tjene hurtige penge- altså uden nogen faglært professionel baggrund så er det jo bedre og få en "rigtig" . For jeg mener jo hvordan skulle jeg kunne vide om det er rigtig hvad han siger, jeg ved det jo ikke , vel??🙂
Så, et godt tip til et hurtigt spørgsmål jeg kan stille ham så jeg ved om han kan svare, det burde han jo kunne hvis han er uddannet maler?? Jeg vender tilbage med hans svar, så hvis I kan svare om det så er rigtigt , har I hjulpet mig ud af en fejltagelse.
Håber I kan hjælpe med det kære sol brugere🙂
tilføjet af

Stol aldrig på en mand under 100 KG

Så bare tjek hans vægt
tilføjet af

leonorda vinci var 8 år om at male mona liza

enhver kan kalde sig for handymand, bedemand, negleklipper, terapeut, barber, skraldemand, slankedoktor, tømrermester, og uendelig mange andre titler.
du kan bede ham om at se hans fagbrev, hans medlemsskab af malernes fagforening, bede ham henvise til tidligere kunder, du kan også lave den aftale at han kan købe maling i en butik, hvor du får regningen, så han ikke kan snyde med det.
utallige håndværkermestre ligger inde med tonsvis af byggematerialer som de har "stjålet fra diverse byggepladser.
mange tømrerfirmaer laver med vilje fejl når de opmåler vinduer, så de vinduer kommer kunden til at betale, selvom mesteren bruger vinduerne i noget andet byggeri.
hvis den omtalte handymand ikke er faglært, så kan din udlejer forlange at du betaler en faglært maler for at male lejligheden om.
husk at alle aftaler skal være skriflige, de fleste malere måler op hvor mange m2 der skal males, også loftet, og jeg har netop set en maler male træværket på en altan.
først brugte tømren 3 timer på at brække det gamle træ ned, og sætte nyt træ op, og maleren gav træet en grunder på ½ time, efter ca. 15 min. malede han den sidste gang, og så havde han "tjent 8 timers arbejde.
tilføjet af

Spørg ham

hvad 1000 + 25% giver. Svarer han rigtigt har han ikke malerhjerne.
tilføjet af

...

min kæreste er maler og en dygtig en syntes jeg selv...
du kan spørge ham "bruger du også giraffen"
hvis du vil være helt 100 på at få den rigtige hjælp så kan du skrive til mig på mackenzie@live.dk har selv stået i den situration som du gør nu så vil gerne hjælpe dig men skriv til den adresse der. håber at høre fra dig
tilføjet af

Hvis indskudet i lejligheden står på spil

spørg da hellere for en sikkerheds skyld, om hvad der skal til for at få arbejdet godkendt! Hvis arbejdet bliver kasseret, er det bedre at spare den udgift!
tilføjet af

Mener du 0,1 tons?

???
tilføjet af

.........

tak for svaret, og har allerede sendt mail til dig🙂
Hader bare så meget den tanke at folk man betaler har muligheden for at snyde
mig....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.