1tilføjet af

Gør mere for iværksættere

Det er svært at være iværksætter, men Danmark ligger på verdensplan, hvor det er sværest for virksomheder at starte op.
Moms og afgifter og registreringer alle mulige steder, er blandt det, der gør virksomhedsopstart sværrer end nødvendigt!
Kan det virkelig passe, at man skal spørge om lov, for at starte egen virksomhed? Staten straffer jo iværksættere med diverse afgifter og moms, og tillægger forbrugerne endnu højere priser på produkterne end i forvejen, hvilket går ud over forbruget, som går ud over virksomhedernes økonomi, og dette skaber i sidste ende arbejdsløshed. Ved at give virksomhederne mere frihed, og gøre det lettere for iværksættere (f.eks. nedsætte moms og afgifter) kan vi skabe flere arbejdspladser.
Høje afgifter og skatter medfører mindre og ringere motivation, både hos den almindelige arbejder og iværksætteren. Istedet for at straffe arbejderen med høje indkomstskatter, og iværksætteren med den en moms der kan opnå verdensrekord, synes jeg, at staten istedet for at straffe, burde belønne begge parter.
Dermed ikke sagt, at staten skal overtage virksomhederne, for privatejede virksomheder skaber bedre motivation, og det er nemmere at aftale løn med chefen hos et privatejet selskab, end hos et stats-ejet.
Derfor mener jeg, at vi bør sikrer bedst muligt velfærd hos erhvervslivet, og sikrer bedre økonomi hos virksomhederne, og dermed flere arbejdspladser.
Det er jo de motiverede iværksættere, der er drivkraften bag god udvikling!
tilføjet af

Flere iværksættere.

Jeg er helt enig i det du skriver. Jeg har været medlem af Dansk iværksætterforening , for mange år siden , var jeg faktisk medlem af bestyrelsen. Jeg havde flere ideer , det jeg gerne ville starte kunne jeg ikke starte , der manglede financieringen. Iværksætterydelse kunne jeg ikke få , da jeg ikke kunne komme under reglerne for at få iværksætterydelse. Ja , man bør gøre meget mere for iværksætterne ( financieringen tænker jeg på). Gør passive penge aktive. Man laver hjælpe muligheder for iværksætterne.Jeg mener , at mange udlændinge er startet som iværksættere , de kan altså få financiering. Flere iværksættere , færre arbejdsløse. Jeg kan ikke lide den måde man behandler iværksættere på som ikke kan klare det , dem behandler man ikke på en rimelig måde. Man kan miste sin forretning , aktiver tvangs sælges for et meget lille beløb. Det har jeg set med egne øjne .Hej.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.