4tilføjet af

Er det sundt??!!

Jeg har altid hørt at solarie og bruncreme er usundt og har derfor holdt mig fra det. På trods af det har jeg sgu alligevel en trang til ikke at være helt bleg om vinteren, og så er det jeg falder over et produkt på en hjemmeside - bliv-brun-nu.com - og ville gerne høre om der var nogen folk der har styr på sådan noget, der kunne fortælle mig om det her rent faktisk er sundt nok, eller om man skal holde sig fra det? :)
tilføjet af

hvis det er

pillerne dy tænker på,er de sundhedsfarlige. Du kunne tage en uge til Gran Canaria eller valgt dine forældre selv. Hvis ikke det kan gøres,så put lidt rouge på kinderne og idag kan man købe noget gel creme som ser flot ud,du ved,blot lidt glød til kinderne...det bruger jeg selv! Held og lykke
tilføjet af

Lyder åndsvagt

Der er en der skriver pillerne er sundhedsfarlige. Det kan jeg altså så godt som garantere at de IKKE er. Jeg kender intet til dem som sådan, men du kan læse derinde at det eneste der er i er beta-caroten, som er den naturlige form for a-vitamin, og så E-vitamin. Faktisk kan kroppen ikke få for meget a-vitamin så længe det er beta-caroten, for beta-caroten er kun et stof kroppen danner a-vitamin ud af, hvis der er mangel på det, resten sorteres bare fra. Det er ganske almindeligt kendt, og man behøver ikke engang at have en iq over 60 for at vide at det er ganske alm. vitaminer som finde i maden og i vitaminpiller. Men netop derfor har jeg uhyggeligt svært ved at tro på det skulle have nogen som helst form for effekt! Du kan ligeså godt tage en ganske alm. vitaminpille. Jeg får rigtig mange vitaminer hver dag, især beta-caroten, og jeg er rimelig bleg, og er egentlig også ligeglad. Men du spørger om vores mening, og jeg vil sige at det er spild af penge, med mindre man ligefrem er i vitaminunderskud måske.
tilføjet af

Gulerødder

er FYLDT med beta-caroten! De er desuden sunde... Spis en masse gulerødder og så lover jeg at du bliver dejligt orange, nøjagtigt ligesom efter solarie!
tilføjet af

hvad er det for en glød du bruger

kunne måske nok godt bruge et godt mærke🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.