16tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

Imorgen kommer der en vigtig begivenhed! [l]
"Danmark går endnu engang i krig i Irak og sender 7 F16 fly af sted til Irak for at bombe, på trods af vores dårlige erfaringer med tidligere "missioner".
Vi er imod endnu en krig, der sætter tusinder af civile liv i fare, som vil være langvarig og skabe grobund for endnu flere ekstremistiske grupper som ISIL.
Bomber er aldrig en løsning."
[f] https://www.facebook.com/events/300231806833865/?ref_dashboard_filter=upcoming [f]
[f] http://da.m.wikipedia.org/wiki/Malingangrebet_p%C3%A5_Christiansborg [f]

Håber mange deltager!
tilføjet af

Så ISIS skal have lov til at myrde videre?

Hej,
ISIS er i gang med at myrde civile på stribe...
ISIS er i gang med at tvangs-omskære piger...
ISIS er i gang med at terrorisere befolkningerne...
Vi vælger at sende fly ned, for at prøve at stoppe ISIS i at gøre disse forfærdelige gerninger.
Syntes du da at vi bare skulle fortsætte med at lade ISIS myrde civile og tvangs-omskære piger?
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

På sin vis vil jeg påstå at de folk der støtter en demonstration mod Danmarks deltagelse i krigen mod isis, støtter isis.
De civile jaqqeline fabler om vil, som situationen er nu, alligevel få halsen skåret over af isisfolkene, hvorimod de styrker der deltager i kampen mod isis, trods alt gør hvad de kan for at begrænse civile tab.
Så jaqqeline, mener du vi skal bekæmpe isis i en væbnet kamp eller skal vi sætte os ned i en rundkreds og diskutere med dem om en fredelig løsning?
En fredelig løsning med isis folkene kan ikek lade sig gøre, da de som muslimer ikke tolererer andre end dem selv.
Vi kan også helt blande os uden om, og lade den ene gruppe muslimer udslette den anden, og det vil i den grad netop gå ud over de civile
tilføjet af

Lallende halalhippie

Sig mig, ved du overhovedet, hvad der sker dernede? De kvinder ISIS indfanger bliver fordelt mellem krigerne som sexslaver. Men det støtter du så? Nej, det er vigtigt at få dræbt så mange ISIS-krigere som muligt.
Kærlig hilsen Albert Johansen
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

Tjahh, hvis alle tænkte sådan, så havde vi nok nærmest et 60'er hippie samfund den dag i dag uden den store produktivitet, men med masser af fri sex....
Men sådan er der ingen der tænker, for der vil altid være nogen, uanset polisk standpunkt og farve, der lige vil have lidt mere end naboen eller have lidt mere af det naboen eller nabolandet har.
Den menige befolkning i England, var da også ret ligeglade med Polen og senere Frankrig, og det var først da Churchill kom til, at størstedelen af befolkningen rejste sig.

Det store problem med muslimerne i isis er at de er meget svære at overvinde, fordi de drives af religionen og udsigten til 72 jomfruer, og de er hamrende ligeglade med selv at dø, bare de tager nogen ikke muslimer med sig i døden.
At de er svære at overvinde, må bare ikke betyde at vi ikke forsøger at overvinde eller stække dem.
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

Næ så længe man "kun" bruger konventionelle våben så bliver det på traditionel vis man skal nedkæmpe IS, i Japan i august 1945 var det A-våben det afsluttede 2 WW, men her er det ørkenrotter man skal bekæmpe, som gemmer sig lige så snart de ser Thors hammer, disse rotter kan jo kun terroriserer og skære hovedet af uskyldige børn og voksne, i regulær krig ville disse skadedyr ikke have en chance, uanset hvor meget de brøler AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBB, her hjælper ingen narresut, kun stål og vestens overlegne teknologi, og det ved disse rotter godt, kun hensynet til civilbefolkningen gør at man må fjerne denne kræftsvulst med et minimium af det vesten er i stand til.
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

"Det store problem med muslimerne i isis er, at de er meget svære at overvinde, fordi de drives af religionen og udsigten til 72 jomfruer"
Præcist... og specielt nu hvor efterretninger vil, at nævnte 72 er af hankøn..
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

"Det store problem med muslimerne i isis er, at de er meget svære at overvinde, fordi de drives af religionen og udsigten til 72 jomfruer"
Præcist... og specielt nu hvor efterretninger vil, at nævnte 72 er af hankøn.. Flertallets behov skal jo tilgodeses.
tilføjet af

Øv...

Fandt ud af demoen var viral:selfies shit [:X]
troede den var fysisk...
nå,i det mindste er der stadig d 7 hånd-i-hånd om Christiansborg...
[f] https://www.youtube.com/watch?v=AKR8Z7VkIJw [f]
tilføjet af

Øv...

Hvis man ikke skal gribe ind millitært, hvad synes du så man skal gøre, jaqqeline?
En "fornuftig" løsning med isis muslimerne kan ikke lade sig gøre, så hvis man ikke skal gribe ind millitært, er eneste anden mulighed at lade isis udyrene slagte alle dem de ikke bryder sig om, og så håbe at de ikke breder sig til nabolandene.
Er det en bedre løsning end millitær indgriben?
Jeg kan udfra dine indlæg tydeligt se du behøver hjælp, så her er lidt at starte på....
http://www.youtube.com/watch?v=pN0Y2EZuvTU
tilføjet af

Jaqueline - what to do

jaqueline.
Nu kunne jeg godt tænke mig dit bud på hvad Vesten skal gøre ved IS.
Jeg finder det nemlig ikke særligt konstruktivt at drøfte hvad vi IKKE skal gøre!!!
Hilsen Marius
tilføjet af

Jaqueline - what to do

Det er også det jeg forsøger at få et svar på, men jeg tror ikke at der kommer noget.
En "fornuftig" løsning med aftaler om at isis barbarene kan få lov til at beholde et stykke land for sig selv med deres egne regler, holder ikke i længden, og sådan et samfund er ikke noget vi i vesten vil kunne acceptere.
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

nå du mener, vi dummede os site gang med sitte ind og hjælpe, hvad mener du med det?.. danske soldater hjalp civile og lavede brønde og diverse der nede!!.. og redede nettop tussende, vis ikke mere civile liv..!!.
kan aldrig være en dårlig ide at site ind mod syge folk der gør andres liv til et helvede!!
folk der kan gøre noget mod uretfærdighed og ikke gør det. er 100 gange være en selve folkene der udøver uretfærdigheden!!..
hippie og andet kvinds syge mennesker der har noget mod at site in og hjælpe verden af med utøj. jaaa de skulle sites op mod en mur og skydes, ryge direkte i helvedes ild få at støtte uretfærdigheden!!
tilføjet af

Fred er ikke en mulighed for civilbefolkningen.

Jaqueline, du går ind for fred, og alle normale mennesker ville ønske fred, hvis de kunne vælge det. Men når fred ikke er en mulighed, må man også indse det. ISIS henretter utallige uskyldige mennesker, lige meget om Vesten gør noget eller ej. Men hvis vi gør noget ved det og bomber ISIS, kan vi i det mindste forsinke dem og give civilbefolkningen en chance for at redde sig selv. Det kan du vel godt se, ikke?
tilføjet af

os' or 1=1--

dsa
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

Den holdning er typisk Dansk og blødsøden.
IS er hjernedød og skal bekæmpes med alle midler, Krig har aldrig været smuk og vil aldrig blive det, i enhver krig vil det koste menneskeliv både civile og soldater, FRED er ikke noget man får foræret ganske gratis, det er noget man må kæmpe for, og for gud ved hvilken engang, så ser man først de andre lande tropper op efter at USA går forrest, det så vi jo også i Jugoslavien hvor EU osv. rendte forvirret rundt og ikke kunne finde ud af noget som helt og så så man bare til at der blev slagtet løs, så kom USA på banen og så troppede de andre lande op.
Nu er det så IS der skal mules, og det er vi pædagogiske Danskere også nødt til at være med, vi kan ikke bare sidde der medhænderne i skødet og så lade de andre lande gøre det beskidte arbejde.
Så giv IS af deres egen medicin.
Hej
tilføjet af

Fred er ikke noget man bomber sig til!

Isis hører til i Helvede,så det er godt helt fint Vi er på pletten. Ikke så meget pjat her. Nu er Vi dernede og dem der mener det modsatte er faktisk Landsforrædere ....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.