8tilføjet af

El-regningen

det er fandens som el og gas er blevet dyrt.Jeg får en regning i kvartalet på 750 kr, jeg bor alene. har tv, trådløs telefon, mobil og computer.
og lys selvfølgelig, som jeg slukker så snart jeg kan.
Hvad betaler i hver 3 måned
tilføjet af

Jeg betaler

3165 pr. kvartal.. bor alene med min søn.. 88 kvm.
har oliefyr der tænder konstant
tilføjet af

bor i lejlighed

med centralvarme altså intet fyr, men jeg har gaskomfur, det er incl elregningen.måske det ikke er så slemt, jeg syntes bare jeg har givet 400 kr ca i mange år, så pludselig sidte år gik de amok.
ok tak
tilføjet af

Vi betaler

betaler ca 3200 kr. pr. kvartal, bor dog i hus på 160 m2 og vil ikke lige frem sige vi sparer på strømmen. computer x 3, køleskab der ikke er et AAA, ja tvivler på det overhovedet er et energi A køleskab, vaskemaskine, tv, radio osv. osv. men du har ret prisen stiger og stiger desværre
tilføjet af

Jeg bliver flået for

1400,- pr. kvt. Mit elforbrug ligger per år ca. 1200 KwH UNDER normalforbruget. Jeg bor alene i et hus og jeg sløser ikke med strømmen. Prisen på el er meget høj, næsten 2 kr pr. KwH - alt iberegnet. Tre fjerdedele heraf er skatter og afgifter.
tilføjet af

Olieprisen!

Gasprisen følger olieprisen op (og ned).
Det meste el bliver i dag produceret på gas i DK, og med en oliepris, som steg ca. 40% alene sidste år, er der en forklaring!
tilføjet af

El - vand - varme

Vil ikke klage. Jeg bor alene med min yngste søn i 89 km2 ejerbolig. Årligt forbrug: kr. 13.034.
tilføjet af

Syntes

nu at du slipper rimeligt billigt.
tilføjet af

Ha!!!

Ja, efter at el blev privatiseret, SÅ er det steget, for nu er der jo aktionærer, som skal tilgodese, jow, det er satme godt vi har de borgerlige ved roret, hold kæft, hvor alle vi almindelige mennesker bliver rige.....
de har travlt med at tørre os i røven har de.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.