10tilføjet af

Er jeg for tyk??

Hej..! Jeg er en pige på 14 år som har et spørgsmål jeg håber der er en elller anden der gider svare på.. Nu til spørgsmålet: Jeg er ca. 1,65 høj og vejer ca. 50 kg. Er jeg for tyk?? Mine veninder / venner siger at jeg at jeg er pæn, men der er sjældent at jeg har det godt med mig selv.. PLEASE...!!!!!!! en eller anden der f.eks. har et godt råd til hvordan jeg kan få det bedere med mig selv?? Knus moi..!
tilføjet af

hmm

Hejza!
Jeg indrømmer fra start af at jeg ikke aner om du egentligt er lidt for buttet selvom du nu har opgivet alder, højde og vægt... Men det forhindrer mig ikke i at sige til dig at hvis du nu vil havde det bedre med dig selv så må du bare igang med at bevæge dig lidt mere end du nu plejer!🙂 Det kunne jo for eksempel være en god cykel tur, løbe tur eller også bare en dejlig gå tur... hvis du vælger at gå vil jeg da lige oplyse at man kan tabe sig lige så meget ved det som en løbe tur men så skal du bare gå i et godt tempo så du får brugt musklerne godt! :)
angående mad og søde sager synes jeg ikke er nødvendigt at skære ned på da du skal have noget at forbrænde! :P
men helt klart skal du følge din egen mening om det!
Det var så mit tip til hvordan du da muligvis kunne få det bedre med dig selv, det hjalp mig med at få det mega godt med mig selv og det samme håber jeg da sker for dig!!!😃
Alt mulig held & lykke fra mig til dig og så må du da selvfølgelig skrive en ny besked hvis du er i tvivl om noget!
tilføjet af

Slet ikke

Når du siger at du ikke har det godt med dig selv, mener du så fysisk eller psykisk? For du er da i hvert fald ikke for tyk når du vejer 50 kg. og er 1.65 høj! Men det ved du sikkert også godt selv.
Du er 14 år og du er i fuld gang med at udvikle dig, både fysisk og psykisk. De fleste i din alder er utilfredse med et eller andet ved sig selv og det er jo også forståeligt, når kroppen udvikler sig og man dårligt kan følge med nogen gange. Hvis det er fysisk at du har det dårligt, så er det andet råd du har fået her på siden en god ide. Sørg for at dyrke noget motion, evt. i form af noget sport og tænk over hvad du spiser. Alt for meget sukker i form af slik og sodavand er ikke det fedeste for din velvære - man bliver træt og ugidelig af det. Men slå alle tanker om slankekure ud af hovedet, hvis du har sådan nogle! Du er IKKE tyk, overhovedet ikke. Lyt til dine venner/veninder, de er vel til at stole på?
Hvis det er psykisk at du ikke har det godt med dig selv, så må du prøve om du kan mærke efter hvad der er galt. Er det skolen, kærester, veninderne, familien, føler du ikke at du er lige så smart/go som de andre? Det er helt almindeligt i din alder og hvis du en dag måske snakkede med nogen om det, så ville du garanteret finde ud af, at du langt fra er den eneste der har det sådan. Selv dem der virker som om at de har tjek på det hele, har sgu også en masse komplekser og problemer som de tumler med.
Er jeg helt gal på den? Så må du bare skrive igen.
Ha det godt
tilføjet af

hej moi

jeg er 23 år er 165 år og vejer også 50kg, folk tror jeg er syg for jeg ser så tynd ud, søde jeg ved at når man er 14-15 så går piger meget op i deres vægt og udsende,og alle piger vil være så tynde som de overhovet kan lade sig gør, for vi tror at drenge går kun efter tynde piger. en ting skal du vide at drenge tænker ikke som os de vil have buttet piger hvor hun har noget han kan tager fat i jeg har selv en kæreste og han vil have jeg skal tage på. så lad enelig være med at gå så meget op i din udsende, overvej heller hvordan du kan blive et bedre menneske, hvilken værdier du vil live med i den her værdiløse verden vi lever i nu, ellers synker man meget bed i bunden. held og lykke fremover
tilføjet af

NEJ

NEJ DU ER IKKE FOR TYK DET SIGES AT HVIS DU ER 165 CM HØJ MÅ DU VEJE 65 KIGLO
DINE VENNER/VENINDER HAR RET
tilføjet af

NEJ

du er overhovedet ikke tyk.
jeg har det heller ikke selv så godt med mig selv,men får tit at vide at jeg er køn.
men et godt råd til at få det bedre med dig selv,som jeg også selv bruger er: du skal bare tænke på det positive gode ved dig selv,det kan hjælpe meget..
lad være med at tænke på det negative:)
og desuden, så er det jo altid det indre det kommer til at handle om,i den sidste ende,ikke hvordan man ser ud eller er.
man skal ikke lave om på sig selv,bare hver den du er,og hver stolt over det.
håber det var noget du kunne bruge:)
tilføjet af

Det er individuelt!

Hejsa!
Det er et spørgsmål om selvværd. man skal ikke gå ud fra et skema med tal på højde og vægt, men har du det ikke godt med dig selv, kan du som der er skrevet i tidligere råd bevæge dig, men jeg tror du ville få det bedre med at finde frem til det der ligger bag. Selvværdfølelse kommer sjældent ud fra udseendet. Men fra andre ting man går og tumler med...-så kig ind i dig selv og føl efter og lad være med at lyve for dig selv !!! Det er en endeløs bølge du kan ride med på hvis du først begynder på det med udseendet, tøjet, musiksamlingen etc.!!!
knus fra mig
tilføjet af

???

For tyk, nej i himlens navn, der er ikke noget bedre end kvinder, lige netop fordi de har lidt former. Jeg tror det er dit selvværd du skal arbejde med. Se dig i spejlet hver dag, sig til dig selv at du er en dejlig pige. Glem altid at sammenligne dig med andre. Med vægten er det kun de allermest uinteresante mænd du scorer. Bliv dygtig til et fag i skolen eller noget andet, så har du noget at byde på. Dig som mennesker ikke som vægt. Du har jo slet ingen problemer i den retning.
Mvh
Per
tilføjet af

NEJ

Nej du er ikke for tyk. Jeg synes at du skal følge det dine venner siger, for det er fuldstændigt rigtigt.
Jeg vejer selv 52 kg og er 1.73 cm høj. I følge alle BMI-målere vejer jeg 15 kg for lidt...
Jeg er bare slank af bygning og kan desuden overhovedet ikke tage på. Måske har du det lige sådan. Men svaret er helt sikkert: Neh du er ikke for tyk, men lige tilpas
tilføjet af

rammstein666

nej det er du ikke!! hvis dine venner siger at du er ik for tyk!! så er du ik for tyk!! jeg er 178 cm høj og jeg vejer 83 kg jeg er bredskulder, det er fordi muskler vejer mere end fedt!! her er mit mail rammstein666@sol.dk hvis du vil skrive sammen!! jeg synes at du har rigtig vægt!!
knus rammstein666
tilføjet af

Ikke overvægtig, tvært imod

Jeg har et BMI Mass Index program på min computer. Så jeg prøvede lige at taste dine mål ind. Du er ikke over vægtig. Tvært imod, du skulle hellere tage nogle få kilo på, 2-3 kg. Dit BMI lyder på 18,4 og det betyder lidt undevægtig. Så du er IKKE overvægtig.
Jeg kan kun være enig med Sanne. Lyt til hvad hun siger. Hun har fat i noget.
Hav det.
Hilsen Johan, Kolding
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.