2tilføjet af

Forelsket i veninden

Jeg stod i en situation nogenlunde som denne da jeg blev forlsket i en veninde fra studiet for et par år siden
http://kvinder.bt.dk/menu/kaerlighed/vis/laes/brevkassen-forelsket-i-min-bedste-veninde/
Vi var dog kun været i seng sammen to gange hvilket imidlertid har ændret vores forhold siden da. Vi er stadig veninder, men vi har stadig aldrig fået talt helt om det følelsesmæssige ved at vi har været i seng sammen.
Er det bare en fase man skal igennem har en rigtig god veninde eller bør jeg erkende at der kan være tale om reele følelser som jeg bare ikke vil erkende fordi hun er min veninde og dermed at en eventuel forelskelse vil betyde at jeg er biseksuel eller lesbisk? [l]
tilføjet af

Hmm

Jeg kan godt forestille mig det må være enormt svært at stå i sådan en situation, har aldrig selv oplevet det, men alle tror jeg, inklusive mig selv har da leget med tanken om hvordan det vil være at være sammen med en kvinde, og tror helt bestemt at når man er hetero så er det mest bare for spændingens skyld.. Men hvis du virkelig har følelser for hende, bør du ikke feje det væk, bare fordi det måske sætter dig i en bås der er lidt anderledes fra hvad du er vant til.. Kærlighed er kærlighed og har intet med køn at gøre.. Man fortjener at være lykkelig med en man elsker uanset hvordan normerne er.
Synes du skal snakke med hende. I har trods alt været i seng sammen, så du ved ihvertfald at hun er åben overfor kvinder på den måde, og hvis ikke du snakker med hende om det, vil du gå resten af dit liv og tænke over hvad der kunne være sket hvis du havde snakket om det.. Det kan osse være at det at snakke om det, overbeviser dig om hvilke følelser du egentlig har for hende?
tilføjet af

1000 tak for dit svar

Jeg tror (desværre) at du har ret i at jeg må erkende at mine kærlighedsfølelser også kan være rettet imod kvinder. Det fylder i hvert fald en hel del i mine tanker uden jeg dog dermed helt kan udelukke at jeg blot drages seksuelt ved tanken om igen at gå i seng med min veninde fordi det var utrolig frækt og godt.
Nu skal jeg bare finde den rigtige lejlighed til at tale med hende om det. Indtil videre har vi kun talt om den seksuelle del men vi har endnu til gode at tage en fri og ærlig snak om hvorvidt der også er følelser i spil. Og her er jeg som sagt stadig en smule i tvivl hvordan og hvornår sådan en samtale skal tages. Men du har nok meget ret i at jeg ikke kommer uden om den snak. [f]
Knus
Karina
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.