10tilføjet af

The Ugly Truth!!

http://www.boernogunge.dk/internet/boernogunge.nsf/0/FC2BCFAC79DE81A2C1257791002840A4?opendocument
"Anbefaler medicin. Referenceprogrammet gavner i høj grad medicinalindustrien. For kigger man nærmere på programmet, fremgår det, at medicin bliver anbefalet som den bedste løsning til børn med ADHD. I programmet fra 2008 står der således:

'Børn, som har ADHD i moderat til svær grad, bør som første valg tilbydes farmakologisk behandling'.
Per Hove Thomsen medgiver da også, at medicinalvirksomhederne næppe er kede af den anbefaling.
"Jeg vil formode, at de er tilfredse. Det er jo i deres interesse. Men vores anbefaling er baseret på en gennemgang af den videnskabelige litteratur," siger han.
Samtidig fremgår det af programmet, at medicinen hjælper børn med ADHD. Den fjerner deres uro og forbedrer deres skolearbejde.
I programmet står:
'Talrige undersøgelser (RCT) har siden 1960' erne dokumenteret, at omkring 65-75 procent af børn og unge med ADHD i alderen 6-18 år har positiv effekt af methylphenidat eller dexamfetamin med forbedring af ADHD-kernesymptomer i form af bedre og mere vedvarende opmærksomhed, reduceret motorisk uro og rastløshed, bedre præcision i skolearbejdet og mindre impulsivitet'.
Psykolog Michael Kaster mener, at programmet er fagligt unuanceret.
"Referenceprogrammet har ikke det faglige niveau, man kunne ønske sig. Det er populært at forklare ADHD som en medfødt fejl i hjernen, men det er der ikke belæg for. Der er ikke fundet gener, som afgør, at ADHD er medfødt.
Og når det bliver fremhævet, at medicinen virker, er det en form for omvendt argumentation.
Medicinen virker. Men det gør den på alle. Også på dem, der ikke har ADHD,"
fastslår han.
"
Lisbeth Salander er ingen myte! [f] ..hun har mange kopier rendende!STOP heksejagten imod vores børn..børn er børn!IKKE DIAGNOSER [->]
tilføjet af

Hvordan havde børnene det uden behandlingen

Hej,
Godt at se at tingene er skiftet noget efter artiklen i 2010:
http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/per-hove-thomsen-modtager-10-millioner-kroner-til-adhd-projekt/
Det er virkelig skidt, at der er indblandet økonomiske interesser på den måde. Denne økonomiske sammenblanding skal stoppes...
... men lige nu har psykiatrien ikke ressurcerne til at tilbyde samtale-terapi til alle som har behov for dette. Psykofamaka, som Rithalin, burde udelukkende benyttes til samtale-terapi kan opstartes og altid i en tids-begrænset periode ved hver tilkendelse.
Men hvad skal en person med problemer gøre? Medicinen løser problemerne her og nu. 10 måneders ventetid, med efterfølgende 6 måneders samtale-terapi een gang om ugen, løser ikke problemerne varigt.
Hvad skal man så gøre?
I stedet for at kritisere løs, på at medikamenter bliver tilskrevet til folk, som ellers ingen behandling ville få for de problemer, som gør at de ikke føler at de kan leve... Så kom med nogle alternativer.
Med venlig hilsen
Ieet
Ps. Rart at se en artikkel, istedet for Youtube, fra et accepteret og ikke religiøst medie.
tilføjet af

Prøv medicinen på egen krop..

Så gider jeg måske godt lytte til dit svar! [f] ikke før! [f]
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1784283.ece [ide]
tilføjet af

Du er da mere syg

Så gider jeg måske godt lytte til dit svar! [f] ikke før! [f]
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1784283.ece [ide]

end samtlige af dine youtube henvisninger - at sige til nogen de skal tage medicin for noget de ikke fejler er ganske enkelt både amoralsk og uetisk.
Men det er måske det, der er i vejen med dig? Har du taget medicin blot for at se hvordan det virker - medicin som du ikke havde brug for?
tilføjet af

Det er det psykiatrien gør..

Og I tror på de er LÆGER!
De er ikke læger de er MORDERE[->]
http://www.youtube.com/watch?v=9XMseAgVUro
Deres system er bygget på et koncept om,at mennesket er et dyr uden sjæl,det er kun en fedtklump af synapser her velbekomme,og fanden tage dem,som smider deres børn i armene på det BÆST/Psykiatrien.. [f] [f]
tilføjet af

Du er det

Og I tror på de er LÆGER!
De er ikke læger de er MORDERE[->]
http://www.youtube.com/watch?v=9XMseAgVUro
Deres system er bygget på et koncept om,at mennesket er et dyr uden sjæl,det er kun en fedtklump af synapser her velbekomme,og fanden tage dem,som smider deres børn i armene på det BÆST/Psykiatrien.. [f] [f]

levende billede på at du har behov for deres hjælp
tilføjet af

Personligt svar

Hej Jaqueline,
Prøv medicinen på egen krop.. Så gider jeg måske godt lytte til dit svar! [f] ikke før! [f]

Det interessant spørgsmå er så; hvordan kan du vide at jeg ikke har prøvet medicinen på egen krop?
Jeg mindes ikke at have skrevet om hvilke personlige erfaringer jeg har på området.
Ked af at høre om dine skidte erfaringer. Håber at du har klaret den nu.
Jeg har tidligere skrevet til dig:
Af nysgerrighed, vil jeg gerne høre en beskrivelse af hvordan du havde det inden medicineringen. Hvis du da har lyst til at fortælle.
Jeg følte dog ikke du havde lyst til at fortælle, eftersom jeg blot blev henvist til en pårørende gruppe som svar.
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Du er det

Kronprinsesse Mary spiller nøglerolle som protekter for Psykiatrien. Branchen med milliardstøtten af finansloven uden nogen som helst form for videnskabelig redelighed bag sig. Bygget op på fupdiagnoser og fiffig markedsføringstekniker. hundredevis af mennesker fængles i ensomhed og myrdes ved overmedicinering. Hundredetusindvis af mennesker dræbt gennem danmarkshistorien på falske beskyldninger fra psykiatrien. Det skræmmer øjensynligt ikke Kronprinsesse Mary fra at spille hovedrolle sammen med hendes konfessionarius Erik Norman Svendsen i dette uhyggelige eksperiment der kun kan eksistere ved at holde folk på et meget lavt udviklingniveau.
International agenda om at underudvikle småbørn

Det var ikke bare småting Erik Norman Svendsen kunne skrive på sit CV. Hans omgang med den danske erhvervselite og de kongelige er en lang liste i sig selv men også en anderledes liste kan opremses; listen over psykiatriske målpinde som Erik Norman Svendsen har svoret sin ed til:

- Reducere intelligensniveauet hos danskerne: Det er et erklæret mål indenfor psykiatrien at reducere befolkningens intelligens (tydeliggjort af Dr. Abraham Myerson).

- Ødelægge den frie vilje hos danskerne: Ved at behandle med giftige piller specielt udviklet til at ødelægge hjernens funktioner kan psykiatrien vende op og ned på moralbegreberne rigtig og forkert. (Erklæret psykiatrisk mål af WHO’s grundlægger George Brock Chisholm)

- Underudvikling af småbørns mentale udvikling: ADHD og autisme er blot enkelte af ynglingsdiagnoserne der gives til små børn
[l]
tilføjet af

Personligt svar

For at tydeliggøre at jeg har svaret
tilføjet af

Misinformationer i de "fakta"

Hej,
Der er ingen ordentlige links eller referencer fra webstedet det er taget. Der er ingen tegn på at omtalte "citater" er korrekte.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Myerson&prev=/search%3Fq%3Dabraham%2Bmyerson%2Bwiki%26hl%3Den%26biw%3D1151%26bih%3D569">Dr. Abraham Myerson tvivler jeg på at har udtalt sig om at psykiatriens formål var at reducere intelligensniveauet. Og ellers, så snakker vi om en mand som døde før 1950 - han har sikkert også udtalt at mennesker aldrig ville kunne stå på månen.

Resten af citaterne er lige så langt ude. Kom med nogle brugare referencer, og ikke blot et websted lavet af en privatperson, som i øvrigt indeholder en del misinformation hvis man fakta tjeker.

Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Villig til at gamble med dit barns helbred

Villig til,at sove med et øje åbent.. 😖
https://www.youtube.com/watch?v=6w2kvr68N-c
Villig til at se forfaldet fra første parket?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.