5tilføjet af

Fantasi om ældre damer

Hej Jeg er en sød naturlig charmerende fræk fyr
har igennem hele mit voksenliv, haft lyst til at prøve en moden pige på mellem 40-55, hvor mon man finder sådanne en sød fræk dame, der er frisk på lidt af hvert?
KH
Fyr 30
tilføjet af

har lyst til 40-55 året ældrer damer!!!..

hmhm!!.
tjah`,hvad skal man sige, som en springer ,ind på netop den side!?.jeg kan starte med,at sige jeg syntes,at det er væmmeligt.den trang du har til "ældrer"kvinder er den ikke lidt klam!?.hvis dinne lystrer er så store at dit behov ikke kan følge med,er det nok en go`ide at snakke med en psygiater.din aldre er jo meget "ung".så hvorfor ikke en middel kvinde som sikkert har den samme alder!?..
på forhånd tak...ghettoen.
tilføjet af

svar til "Fantasi om ældre damer"

Jer er en mand på 49 som har samme interesse som du beskriver, og jeg aner heller ikke hvordan man kommer i kontakt med ældre damer, er der nogen der har et godt råd, eller måske er der nogle "ældre" damer der kan svare, det er jo nok det bedste.
tilføjet af

tak for inspirationen

mange tak for inspirationen, jeg har selv til tider oplevet kvinder der er ældre der var meget indtagende..held og lykke til i din jagt
tilføjet af

Hvorfor det

Hej ..
Jeg kan ikke forstå du synes det er ulækkert at man tænder på en kvinde der er del ældre end en selv. Det gør jeg da også, det er da udstrålingen der er fascinerende ved en kvinde/pige.
Jeg er selv 31, og jeg drømmer da stadig om at en ældre kvinde tager styringen over en og "underviser" en i sex. Jeg tænder da også på piger på min egen alder, men det med de ældre kvinder er en fantasi, som jeg også er helt vild med. Måske skyldes det at jeg aldrig har været sammen med en kvinde der er ældre før, da det er en ting jeg aldrig har prøvet. Desværre må jeg sige.
Efter din meing betyder det, at der er rigtig mange piger der er ulækre, når de gifter sig med en mand der er 10-20 år ældre end dem selv! Det er vist ikke så unormalt igen at tænde på en person der er noget ældre end en selv.
Hverken kærligheden eller sexlivet har nogen alderbegrænsninger (undtaget den seksuelle lavalder).
Desværre ved jeg heller ikke (ligesom vedkommende der startede denne tråd), hvordan man kommer ind på livet af en ældre kvinde og kommer nærmere ind på dette emne overfor hende....
God vind til alle
Jacob
tilføjet af

lige som mig

Hej jeg er en fyr på 46 år. jeg har også denne lyst til ældrer damer mellem 50-70 år. Jeg har så til gengæld værret heldig at finde mig en dame på 57 år så det kan lade sig gøre. jeg mødte hende tilfælcig på en cafe. håber også du får chancen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.