3tilføjet af

GALANGAL

Hejsa
Jeg købte galangal i en asiatisk butik. Det minder om ingefær.
Jeg havde brug for galangal til denne her opskrift
http://tabernesopskrifter.blogspot.com/2011/01/tom-kha-gai.html
Men jeg har stadigvæk meget tilovers. Hvad kan jeg ellers bruge det til?
tilføjet af

Til mange thairetter

Søg efter Thai Food Tonight på google.
Det hedder galangarod på dansk.
tilføjet af

Hvordan skærer man det?

Jeg har også prøvet mig på galangarod, men det er godt nok svært at skære i pga knasterne.
Skal det skæres, hakkes eller rives? Eller skal den bare kastes ned i en blender :)
tilføjet af

Umuligt at skære i

Glem det, du kan umuligt skære i det.
Riv det på et rivebræt, men det nemmeste er vist at kyle den ned i en blender 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.