3tilføjet af

Sommerflytning

Heeeey Allesammen.....!
Vi står og skal flytte fra en lejerlejlighed og vil helst have så meget af indskuddet tilbage.
Er der nogen der ved hvad boligforeningen/viceværterne kigger efter når man flytter? her tænker jeg på ting ud over malerarbejde..
På forhånd tak..[s]
tilføjet af

Læs her

Jeg er lige flyttet fra min lejerlejlighed og har fået at vide, at jeg vil få hele mit indskud tilbage. Det som de lægger vægt på er, rengøring af køleskabet og komfuret - MEGET VIGTIGT at du gør grundigt rent omme bagved komfuret.
Så kigger de på om der er noget ødelagt - ting som I har evt. ødelagt efter I flyttede ind, da boligforeningen ved i hvilken tilstand lejligheden var før I flyttede ind. F.eks. hvis gulvet var ridset før I flyttede ind så det skal I ikke hæfte for.
Rengøring af badeværelset - der må ikke være kalk.
Evt. male i den rigtige farvenr. af den hvide farve - spørger din varmemester.
Udfyld huller i væggene f.eks. der hvor I har haft billeder på væggen.
Jeg havde boet i min lejlighed i mange år og skulle ikke male eller udfylde huller. Sådan er reglerne i den boligforening hvor jeg boede. Man optjener nogle point med årene og så skal man ikke betale for maling osv.
Så jeg gjorde bare rent (husk paneler) og det var så det!!!
Du skal ikke bekymre dig, det er ikke en privat udlejer som tager røven på folk, det er en boligforening!! Det har meget at sige!!!
Held og lykke!🙂
tilføjet af

Privat udlejning

Ja, de gange jeg har flyttet, da har jeg fået flere penge tilbage, når det har drejet sig om udbetaling af depositum. En privat udlejer er tit mere omgængelig.
tilføjet af

Hyklerisk!

Er det ikke nemmere - at sige HVAD SÅ DU SELV PÅ, DA DU FLYTTEDE IND, VAR TINGENE I ORDEN. En ny lejer skal vel ikke snydes pga. at du skal have flest penge tilbage.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.