4tilføjet af

Er der slet ikke noget hjemme

Er i totalt tomhjernet alle i cykelrytter? Man er efter hånden ved at blive overbevist om, at der ikke er en skid hjemme oppe i hoved på jer, når i bliver ved med at fylde jer med skidt og lort.
Da Tour de France 20. juli sidste år bevægede sig ind i Italien, stod de italienske antidopingmyndigheder klar til at blodteste rytterne. En af dem, der måtte lade sig teste, var den spanske stjernerytter Alejandro Valverde, og han er nu ifølge italienske medier havnet i alvorlige problemer som følge af den italienske test.
Hans dna stemmer angiveligt overens med blod i en af de talrige blodposer, det spanske politi i maj 2006 beslaglagde i skandalen Operación Puerto med lægen Eufemiano Fuentes i centrum.
Dengang jeg kørte, var det mest heftige vi indtog, noget sukkerpulver opløst i vand, og det smagte ikke engang godt, alt for sødt, men ned røg det. Men det i har gang i, har gjort jer til en flok tåber, hold dog sammen, og sige fra. VH ham der ikke gidder se på det mere. S
tilføjet af

Sådan er det

Især når sport begynder at blive en milliard industri.
Du kan takke dig selv som fan af cykling, du kan takke sports organisationerne. Sport burde, som politik burde, være på frivillig basis, uden løn.
tilføjet af

Det er sådan.

At de fleste udøver af sport i dag modtager ikke penge, men jeg har haft lære i folkeskolen, der ikke selv kunne øvesport der fik penge for stå og se ud som de kunne.
Men der er alt for mange penge i sport i dag for elite udøver, og det høre ingen steder hjemme, og det medvirker jo brugen af doping da udøverne er under et konstant press om at være på toppen hele tiden, ellers får de ikke fornyet deres kontrakt.
tilføjet af

tænk blot på

diverse fodboldspillere i udlandet,fuldstændigt perverst løn de får!
tilføjet af

ja og dopede

Ja fodboldspillerne er da dopet op til begge næsetipper, det kan man se på lønnen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.