14tilføjet af

Erstat fredagsbøn med mandagsbønen!

Og lad mandagsbønnen indegolde ordene som:
-I dag vil jeg gå og finde mig en arbejde, flytte ud af ghettoen og holde op med at være så negativ overfor mennesker der lukkede mig ind i deres hus og gav mig alt hvad jeg havde brug for..
Hvis vi kan få hver eneste af dem til at lære den udenad og leve efter den, så ville alle integrationsproblemer forsvinde for altid..
tilføjet af

Nej...

for der vil stadig være mennesker, der skærer alle over een kam og tror, deres metode og livssyn er det eneste rigtige!!!
tilføjet af

se indad

hvordan takker danskerne egentlig dem som gav dem mulighederne i dette land??
alderdomshjem er ikke et af de mest barmhjertige steder i dette land...synes ikke man fornemmer noget særligt takkenemmeligt eller ydmygt fra danskere...hvordan er det nu ordsproget lyder...
fej for egen dør før du fejer for andres
smid ikke med sten når du selv bor i et glashus
Af liden gnist kommer stor ild
De lade og fede har ondt i det hele
tilføjet af

Ja man

må jo nok sige, at lige præcis der har I taget godt ved lære af dansken...................
tilføjet af

Taknemlighed

Jeg har aldrig ALDRIG hørt en muslim sige tak for alle de milliarder af kroner som danske skatteydere hvert år tvangsindlægges til at betale til muslimske indvandrere.
Det eneste jeg har hørt er, at hvis ikke vi tager imod flere fattige muslimer, så er vi racister, fremmedfjendtlige osv.
Og muslimernes argument for at få endnu flere penge er, at fordi man kommer fra en familie som betalte 50kr i skat hver gang den modtog 100-120kr af det danske samfund, så har muslimerne i al evighed ret til at importere flere og flere fattige muslimer til landet som også skal have sociale ydelser.
Det kan man sku da kalde taknemmelighed ikke sandt?
Forresten; hvis jeg flytter til et muslimsk land, hvor mange penge vil jeg så få i sociale ydelser der?
Hvad er bistandshjælpen i det muslimske land, og hvordan viser jeg bedst min taknemmelighed overfor de generøse muslimer?
tilføjet af

igen

hvis du kommer til et muslimsk land får du ligeså lidt som muslimerne så der er vel ikke en forskelsbehandling som den du kræver her...og igen spørger jeg en som dig viser du selv taknemmelighed...tvivlsomt
tilføjet af

vores kultur

det er en deln af vores kultur at sende vores kære der ikke længre kan klrae sig selv på plejehjem, det er i vores kultur kærlighed. Vores gamle er lykkelige for at vi vælger som vi gør fordi vi jo bruger tiden på at arbejde og ikke overlader dem ansvaret for børneopdragelsen til de gamle der ikke magter dette ansvar. I valger at udnytte jeres ældre familiemedlemmer til de dør af udmattelse, for at drikke sort kaffe på caféerne og i klubberne. Ikke nok med at i driver omsorgssvigt mod jeres børn men i yder også omsorgssvigt over for jeres gamle...
tilføjet af

Vrøvl!

Sikke noget vrøvl!
Indkomstskat er ulovligt i følge Sharia, så der er INGEN socoale ydelser.
Desuden er det muslimernes egen skyld at de er fattige. Lande med højt børnefødselstal er ALTID fattige; jo flere mennesker (børn) jo flere mennesker skal dele de værdier som den tidligere gereration har skabt.
ALLE lande med høj levestandard har derfor ALTID et lavt børne fødslestal.
At muslimerne har gjort sig selv fattige ved at få for mange børn retfærdiggører, ikke at muslimere får flere penge af os end vi ville få ved at komme til et muslimsk land.
For 100 år siden boede der 2 mio mennesker i både Danmark og Ægypten. De to lande havde samme gennmsnitlige levestandard. Så besluttede danskerne at sætte deres fødselsrate ned, mens ægypterne fortsatte med at får børn i stort tal. Derfor er der idag 5,3 mio. der skal dele værdierne i Danmark mens der er næsten 70 mio. der skal dele værdierne i Ægypten.
De to lande har vist stadig SAMME Brutto National Produkt, dvs. ca 1.400 milliarder pr år.
Desuden er jeg dybt taknemmelig for de værdier den ældre generation har skabt;)
tilføjet af

fredagsbønne

Jeg ryger mig altid en bønne om fredagen. Hvis jeg gjorde om mandagen ville jg komme i problemer på arbejdet.
tilføjet af

kærlighed?

ja den var god!!! er det derfor at de ældre sidder derhjemme og glor ud i luften?? de gamle bliver anset som en byrde, man har ikke tid i sin travle hverdag til at tage tlf, at have dem hjem til jul er heller ikke så attraktivt fordi man synes det er pinligt at de savler eller at man er nødt til at skifte ble på en af sine forældre...kan godt se at man ikke kan passe sine forældre fuldtids, men at udvise omsorg er desværre heller ikke så udbredt, måske fordi det kan være lidt besværligt...men på den anden side hvorfor skulle man give noget til andre, når man kan give til sig selv
tilføjet af

Søndagsbøn i kirken....

Så kunne de "alm. danskere" gå i kirken og bede denne bøn:"jeg skal i hverdagen være mere tolerent, så jeg viser min gode side, jeg skal lade være med at snyde det offentlige for boligstøtte, sort arbejde mv. så jeg kan tillade mig at brokke mig over de andre. Jeg skal være mere åben og ikke være så bange for andre, så jeg kan se verden i flere perspektiver og ikke kun den negative."
Der er sikkert mere, der kan puttes på.....
tilføjet af

Enig!

For første gang er jeg enig med dig Aaliya!
Jeg troede ellers aldrig det ville ske!
Vi skal bare lave Danmark om til et muslimsk paradis, så får vores gamle det lige så godt som de gamle har det i muslimske lande (hvis de da ikke er døde for længst pga. manglende lægebehanmdling).
Hvad er det den gennemsnitslige levealder er i muslimske lande? Er fet ikke omkring 50år? Ok måske 60år i de muslimske lande hvor man bruger mest vestlig (vantro) medicin til at holde de gamle i live ;)
Allah er i sanhed stor!
tilføjet af

!!!!

Du er da den største XXX, med alt det lort du lukker ud. Du aner ikke en fis om hvad der foregår i dette land.
Hvem er ligeglad med hvem? Hvem flygter til Danmark, UDEN sin kone og børn - bor heroppe i 10 år....UDEN SIN FAMILIE!?!?
Hvem fanden kan finde på at stikke af fra sin familie?
tilføjet af

suk over dumhed

måske du skulle kigge på det danske samfund før du udtaler dig...måske er det din alder der får dig til at lukke øjnene, for det der venter er ikke kønt...dit indlæg tyder hverken på insigt eller intelligens hvorfor det ikke kommer bag på mig med din indstilling...de dårlig stillede vil jo gerne hævde sig på andres bekostning når deres egne evner ikke rækker....seriøst hvis du tror at udlændinge er de eneste der har problember så er du naiv og hvis du tror at hvis nogle gør noget galt retfærdiggøre at du selv gør noget galt...tja så har du da vidst bare en skrue løs
tilføjet af

44 kunne være min skostørrelse*S*

Tror ikke helt, jeg forstår hvad du skriver(ærligt)??
Vil du uddybe flg.:
"de dårlig stillede vil jo gerne hævde sig på andres bekostning når deres egne evner ikke rækker....seriøst hvis du tror at udlændinge er de eneste der har problember så er du naiv og hvis du tror at hvis nogle gør noget galt retfærdiggøre at du selv gør noget galt"
Men jeg kan læse, at du dømmer mig til at være :
1. Mindre intelligent
2. At min alder skulle påvirke min opfattelsesevne
3. at have en skrue løs
Og jeg kan da kun undre mig over at DU kan tillade dig at være SÅ fordomsfuld..?!*grin*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.