7tilføjet af

Erfaring med fugeforsegler?

Vi skal have nyt bad med hvide fliser på væggene. I butikken anbefaler de, at vi bruger en hvid fuge, der efter tørring behandles med fugeforsegler. Jeg har imidlertid hørt, at det er meget svært at holde en hvid fuge ren og fri for kalk. Er der nogen der har erfaring med brug af fugeforsegler? Virker det over en længere periode?
tilføjet af

Hehe

Du skrev " fuge " 😃
Fugeforsegler LOL [(:]
tilføjet af

Erfaring med fugeforsegler?

Hejsa..
ja, jeg har anvendt fugeforsegler.. Jeg var ikke helt klar over HVAD det var og slet ikke HVAD det gjorde ved mine fuger.
Da jeg skulle lægge nyt klinkegulv i badeværelset ville jeg gerne, at fugerne bevarede farven og fremfor alt at fugerne "slap" vandet..
Jeg blev derfor af "Flisehjørnet" anbefalet at afslutte lægningen med et par gange fugeforsegler....
Og jeg må indrømme at det er et lille mirakel.
Først og fremmest er det super let at arbejde med; godt nok tyndt som vand, men det suger hurtigt ind i fugen; jeg har så givet fugerne 4 gange med en fyldig pensel og fugerne står stadig som nye. En gang om året skurer jeg så fugerne ekstra godt og giver dem en enkelt gang til; ikke at det er nødvendigt, for det siges at det holder til daglige bade i 3 år; men, jeg giver det altså en ekstra gang hvert år. Fugerne står stadig efter 4 år helt som nye, klar i farven og helt uden misfarvning eller kalkslør. Det skal siges, at jeg bruger en gummiskraber efter hvert bad for at fjerne vand.... Kan klart anbefales..
tilføjet af

Makiks....

Forstod vist ikke helt din ma"kiksede" bemærkning til trådstarteren. [???] [???] [???] ... Er der noget du vil fortælle os. 😖 😖 .?????
tilføjet af

Erfaring med fugeforsegler?

makiks skriver:
Du skrev " fuge " 😃
Fugeforsegler LOL

Jeg tror Du skal holde Dig til hunden og andre interresser og lade handyfolket og håndværkerne klare fugerne.
Knuzz [f]
tilføjet af

Bare mig

der har en plat humor 😉
tilføjet af

Pas på med fugeforsegler

Har ikke selv erfaring med den slags produkter - men produktet "Lip Fugeforsegler" ser det ud til at man passe lidt på med at bruge - men der findes flere andre lign. produkter, og prisforskellen er ret stor, men læs det her og søg på Google:
http://lipfugeforsegler.blogspot.com/
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Pas på med fugeforsegler

Læg lige mærke til, at der på det viste billede er en hjørnefuge i silikone; denne kan være årsagen til den "afsmitning" som er sket til de nærliggende fuger... Endelig kan årsagen til de "mørke" aftegninger i den etablerede fuge ligge i en utilstrækkelig oprøring af den anvendte fugemørtel...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.