11tilføjet af

Danmarks Nationalsport

Guderne skal da vide at ingen sport interesserer mig, men jeg blev nu alligevel forundret over at høre: Fodbold er Danmarks nationalsport!!
Øhmmmm....mig bekendt har der aldrig været en afstemning om dette. Det var der da trods alt da knopsvanen blev valgt til Danmarks nationalfugl (selvom jeg personligt holdt på gråspurven - som også var på valg dengang 🙂)
Håndbold er da trods alt opfundet i Danmark og har - som jeg oplever det - da også stor folkelig opbakning...hvordan kan man bare tillade sig at udråbe fodbold til nationalsport??
tilføjet af

Det hedder

De er gået i selvsving - igen !!!!!
tilføjet af

Fodbold er ikke Danmarks nationalsport

Fodbolden ligger længere ned af listen. Danmarks nationalsport nr1 er at vi brokker os over ALT! Dernæst har vi hån af de svage i vort samfund som nr2, og så hetzen på alle der ikke ligner os på en prik, på en 3. plads. Ingen af dem er specielt smigrende. Men okay, i mangel af bedre.
Nåja, og så er der egoismen. Den må ligge på en klar 4. plads.
Ja, vi har virkeligt styr på det med nationalsporter.
Lagermann
tilføjet af

ja og du er jo

vores national helt ik ?
Dovenskab er din dyd
tilføjet af

Hi hi...

Nårh ja, det havde jeg jo lige glemt 🙂
Men jeg må lige lave om på din rækkefølge, for nummer et må og skal være EGOISME!! for med den på førstepladsen, så følger de andre muligheder nemt efter, for uden egoisme, så ville vi ikke brokke os, og ikke brokke os over andre osv osv 😉
tilføjet af

Har det altid været

- har du da nogensinde hørt om andet Disneyshow og nyhedsudsendelser har måtte vige pladsen for?
tilføjet af

Dovenskab er min dyd?

Er du så venlig at uddybe den påstand? Det er jeg virkeligt spændt på. Mine kolleger vil skrige af grin, eller ryste på hovedet over at du udtaler sådan noget. Hvad med at holde dig til det du dur til?
Lagermann
tilføjet af

Acceptabel korrektion

Hehehe, der kan du have en pointe. Det er sandt at egoismen kan afføde de andre nationalsporter.
"Vi er os selv nok", kunne være endnu én. "Mig, mig, mig, mig..og med lidt held så dig" er noget der har bredt sig voldsomt i dette årti. Fællesskabet er snart fortid. Medmindre vi bliver trådt så tilpas hårdt over tæerne at vi sætter os til modværge. Fredeligt naturligvis. Nemlig ved næste folketingsvalg. Og med Løkkes dalende popularitet kan det ske tidligere end den siddende regering vil bryde sig om.
Mvh Lagermann
tilføjet af

som om

det ikke er tydeligt !!
tilføjet af

vi kan for min skyld godt afholde en afstemning...

Tror bare ikke det har været nødvendigt fordi alle ved fodbold ville vinde...
Er ked af at sige det, men håndbold er så pisse kedeligt! Ligesom med curling, er det noget vi her i landet KUN følger med i fordi vi er gode til det (alternativt, fordi ingen andre lande poster nogen ressourcer i det...).
tilføjet af

Alene det at jeg gider svare dig......

....maner da din påstand i jorden? 😃😃😃😃
Lagermann
tilføjet af

Tjo...

Det kan du nok have ret i, men så synes jeg til gengæld også at det er berettiget til at bære titlen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.