5tilføjet af

Farver i stuen

Hvilke farver ville i sætte sammen med en brun sofa? Jeg havde tænkt på grøn eller rød (røde stole). Evt. begge farver, men kan man godt det?
tilføjet af

Hvis du vil have både rødt og grønt

- i samme stue, skal du lade den ene farve være dominerende og den anden diskret, ellers bliver du ét stort virvar i dit hovede.
tilføjet af

Prøver lige skrive færdig i anden omgang

- lad den brune sofa være udgangspunkt og brug derforuden varierede jord- og lysere naturfarver. Så bliver den mindre dominerende.
tilføjet af

Pas på

med de popfarver, det bliver hurtigt trættende at se på.
tilføjet af

Dulkis har ret

du vil være et stort virvar i dit hoved, bare tanken om at sætte de 3 farver sammen er et virvar, gør som Dulkis soger, tag lyse(beige) og sand farver og få dig et harmonisk hjem og vil du absolut har grøn og rød, så tag oksyd rød og grøn umbra, 2 ædle farver og køb dig et beige overtræk til din sofa. god fornøjelse.🙂
tilføjet af

husk at

farver påvirker mennesker og deres væremåde og helbred, dette er fastslået af flere undersøgelser som du kan finde på nettet.
Grunden til at de også ændrer helbredet er nok fordi de påvirker vores psyke.
Eksempelvis er røde farver en af de farligste at benytte, de giver forhøjet blodtryk, påvirker end mentale tilstand i mnegativ retning så man til tider kan oparbejde en næsten psykopatisk væremåde uden selv at være opmærksom på det, folk der opholder sig meget i røde rum bliver ofte genstridige helt uden grund og vil også gerne starte diskusioner med andre selvom de egentlig er enige med de som de vil starte diskusionerne med. Jo mørkere røde farver desto mere udprægede er disse tendenser.
Grønne farver er mere generelt mere beroligende, når undtages de allermest lysegrønne, det virker dæmpende på blodtrykket, og gør de fleste i rimeligt humør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.