49tilføjet af

Er mænd over 45 år YT?

Hej, jeg er en frisk fyr på 45 år, der nu har været single i snart 2 år efter en skilsmisse.
I årenes løb har jeg forsøgt at finde en kæreste på alle mulige måder og alle mulige steder men det er lissom ingen kvinder rigtig vil have mig.
Jeg har daten en del, men de stod allesammen af og jeg ved det ikke, men jeg har på fornemmelsen at ingen gider mig fordi jeg er weekendfar og de derfor ikke gider mig med alt det børnebesvær.
Nu gir jeg op for nu begynder det snart at handle om at finde een at blive gammel sammen med...
tilføjet af

!!!!?

Hvad med de kvinder du vil date er der nogen af dem der er på din alder!!!Eller er de alle sammen helt unge....
Kærlighed har ingen alder-Den handler om personligheden og kemien 2 mennesker imellem...Og så er der den overfladiske:Kropslige tiltrækning.....!!
Den eneste ene er nok svær at finde...
Men jeg vil ønske dig held og lykke med det!
tilføjet af

Hold nu op

I mænd over eller omkring de 45 er de bedste. En ting er i hvertfald sikker; at du er weekendfar har ingenting at gøre med at de springer fra. Du har bare været uheldig. Jeg ved at det lyder hult, men der er en til os allesammen. Hvis jeg kunne finde en så kan du også. Måske leder du for meget. Happy hunting 80)
tilføjet af

45 er for gammelt

jeg er en kvinde på 39 år og kunne aldrig drømme om at tage en mand på 45 eller derover og da slet ikke een med børn på slæb
Flere og flere kvinder går efter mænd der er yndre end dem selv fordi det så hurtigt går ned af bakke for mænd.
Mænd på 45+ er en dårlig investering
tilføjet af

kvinder gider ikke mænds børn

dine og mine og alle de unger. Desuden har de fleste kvinder det ganske udmærket med at bo alene med deres børn, så hvorfor rage flere til sig *lol*
tilføjet af

45 er da stadig UNG :-)

ønsker dig held og lykke min ven
tilføjet af

hej du

Are you for real? Har du det godt med at behandle folk på den måde. Faktisk synes jeg der er lidt synd for dig. Du aner ikke hvad du går glip af ved at date en fyr på 45+. Livserfaringen er til at ta og føle på. Så ta dig lidt sammen og få udviet dine horisonter, hvis du nu har dem.
tilføjet af

Du skriver at du er 39 år

Men er du nu også det, med det svar du kommer med her, er jeg meget i tvivl.
At mænd hurtigt falder af i svinget, det passer godt nok ikke, jeg vil påstå at en mand først er en mand når han når den alder,også hvad andgår børn, her har han tid og lyst til at tage sig af dem, også de børn der følger med et nyt forhold med en kvinde.
Hvis du ser dig om, så vil du se, hvor hurtigt i kvinder falder af, så den skal du længere ud på landet med, og så er du til ungt kød, tror du de unge gider se til en næsten 40 årig kvinde, i deres hoved, er du jo en gammel tante, som om nogle få år er brændt ud, og kan kun bruges til at lave mad.
Hej
tilføjet af

øhh

ja i begynder og lugte anderledes
tilføjet af

Har du prøvet...

Her er der i hundredevis af enlige kvinder: http://www.singlerover40.dk/
tilføjet af

i kærlighed ...ingen bestillingsseddel

kærlighed er vel svært for alle - det har intet med alder børn eller penge at gøre -pludselig er DET der ...so dont give up!
tilføjet af

Du er ikke for gammel.

Hvorfor skal alle mänd tro at de er for gamle, når de er over 40 år gammel?
Der er ikke noget galt i en som er 45 år og med börn, mange kvinder kan lide det.
En mand på 45 år er eller kan väre ligså attraktiv som en på 25..
Led et andet sted efter en god kvinde, men du må ikke väre for påträngende.
tilføjet af

ja tak og det sted koster penge, så dårlig ide.

Og fordi en mand er blevet 45 år, er da ikke sikkert han gider spilde sin tid, med sådan en gammel kvinde. Hvis man er frisk og rørig, så vil man da hellere ha en yngre model, der kan matche en selv.
Claus
tilføjet af

45+ for gammelt for mig

og lidt for sent for en mand at stifte familie igen - syns også, som du skriver, at nok skal du søge en kæreste, men lige så meget en at blive gammel sammen med.
Altså ikke så meget pjat og date :-))
tilføjet af

Nemt nok!

Jeg blev skilt for 1 år siden og har i mellemtiden haft 8-10 kvinder for at stive selvtilliden af...hvordan mon? Joooh såmænd, man går bare ind på Dating og finder den grimmeste eller næstgrimmeste, og dem er der jo i tonsvis af, og så kører du bare løs. de fleste er så glade, bare nogen gider skrive til dem og så er resten jo en ren formalitet.
Nu, hvor jeg er blevet lidt mere seriøs går det også fint, jeg flytter sammen med en klog, høj, slank kvinde, som oven i købet føler sig heldig...
Altså, giv aldrig op, men du skal nok søge et andet udgangspunkt end at du er en stakkels mand, som konen har smidt på porten fordi du kører rundt i stadig mindre cirkler og hele tiden skal have dig selv i centrum. Du skal heller ikke sidde og tro at du kan ændre dig selv for at hun så måske kan lide dig, for den går ikke.
Du skal ud og vise dem at du har dine egne prioriteter og at hun altså i visse tilfælde ryger ned på 2. pladsen, det er noget kvinder har respekt for!
Og så liiiige end ting: Jeg er delefar med 4 børn, så det kan altså heller ikke skræmme nogen væk!!!
tilføjet af

ja 45+ er YT

for mig ihvertfald. Jeg vil aldrig tage en mand, der er over 45 og da slet ikke en med børn.
En mand over 45 er en dårlig investering, fordi mænd går hurtigere ned end kvinder.
Og mange kvinder søger efterhånden også nedad, altså mnænd, der er yngre end dem selv.
Min kæreste pt er fx. 32 år :-))
tilføjet af

MEGA-dummie

og mega dumt svar. Synd for dig, hr. smalspor.
tilføjet af

mænd er nøjsomme -

jeg finder bare den grimmeste eller næstgrimmeste på dating.dk , og dem er der jo i tonsvis af, og så kører du bare løs. de fleste er så glade, bare nogen gider skrive til dem og så er resten jo en ren formalitet.
tænk at nogen mand gider plaske rundt i de ynkelige dating-kvinder.
Må være noget galt med dig.
tilføjet af

han skal være under 45,tak

jeg er så en k på 40 år og jeg er som kvinder flest: han skal hverken være 45 eller derover og han skal under ingen omstændigheder have mindre børn (under 15 år) de mænd blir altid sorteret fra af kvinderne.
Mænd i den alder må lære at være sammen med jævnaldrende kvinder
tilføjet af

næring er mænd også

det sted koster penge, så dårlig ide.
FEDE FEDTHAS
tilføjet af

yngre mande-model ønskes

Og fordi en kvinde er blevet 45 år, er da ikke sikkert hun gider spilde sin tid, med sådan en gammel mand. Hvis man er frisk og rørig, så vil man da hellere ha en yngre mande-model, der kan matche en selv.
tilføjet af

mænd 45+ dårlig investering

de falder om som fluer, inden de blir 50, det kan simpelthen ikke betale sig. Dårlig investering
tilføjet af

ups...

Så er jeg faldet heeelt af i svinget, for jeg kan ikke lave mad, jeg er gammel, mange vil nok ikke synes om mit udseende, og jeg har børn under 15. Faktisk komplet uduelig iflg. alle de her indlæg...men jeg har nu ikke problemer med at få kontakt med det modsatte køn...og her er alderen fuldstændig underordnet!
Jeg har godt nok mødt mange, rigtig mange mænd, som er ret ligeglade med at jeg er over 40 du! Det er skide fordomsfuldt at placere alderen foran personligheden.
Det handler om at sende de rigtige signaler ud. Det kan jo ikke nytte at man foregiver at man er en anden end den man er. Jeg tror det er der, folk har problemerne.
TROR ved det ikke. Synes man skal vide meget mere om det end man kan få af vide på et debatforum.
tilføjet af

Din overskrift

siger det hele...GODT SAGT
Man kan sgu da ikke forudbestille i form, farve, design, vægtklasse og historie. Det er da nok den mest perfekte måde at gå glip af de fede "chancer", hvis man kan sige det sådan. Lidt minimerende ved jeg godt, men jeg synes du har meget ret i det der med om DEN er der eller ikke, afhænger af faktorer man slet ikke kan sætte ord på og derfor altså ikke skrive en bestillingssedl
Men man kan sørge for at ens "varedeklaration" er nogenlunde klar, dvs. at man ikke udsender fejlagtige oplysninger om det indhold man render rundt med, for så "snyder" man både andre og sig selv.
tilføjet af

In the eyes of the beholder...

siger man om skønhed, men det gælder vel også alder?
Som 18-årig skrev jeg med en på 33, og hold op, hvor var han ældgammel. ;o)Som 25-årig havde jeg en kæreste, der fyldte 40, mens jeg kendte ham, og da rørte det mig ikke det mindste. Så man kan vel sige, at alderen bestemmer alderen?
Tror desværre mange kvinder har det sådan, at de ikke har noget imod en mand, der er 10-15 år ældre end en selv, når de selv er fra 2o og op til et par og 30. Men så vender billedet, især for de kvinder, der ikke har nået at stifte en familie selv. Jo mere de selv nærmer sig de 40, jo mindre bliver aldersforskellen i deres søgekriterier. Måske fordi normerne har dømt os mennesker til ikke at være "frugtbare" over 40 (vi kan godt, men det er ikke altid velset?), så alt det med børn skal helst ske forinden.
Men måske har det også en hel del med kvindernes egen angst for alderen at gøre. Jo ældre mange kvinder bliver, jo mere prestige er der i at "score" en yngre mand, så de selv og omverdenen kan blive bekræftet i den stadigt virkende tiltrækningskraft.
Men nu har du jo selv børn allerede og søger vel ikke at stifte en ny familie, så prøv at vende det til din fordel. Som 45+ har du erfaringen, roen, tiden og måske endda også overskuddet økonomisk til at pleje dig selv og kæresten på en måde, en yngre mand bare ikke formår? Du har allerede været der, hvor de 30+ mænd stadig kæmper for at skabe en eksistens i nogenlunde harmoni med deres drømme, økonomi og karriere. Så i mine øjne har du da en kæmpe fordel her (ved jo ikke, hvordan din situation er).
Men det kommer så igen an på, hvilken aldersgruppe du søger kvinderne i? Er de jævnaldrende, eller søger du også yngre kvinder (for at opnå bekræftelse)? Jeg har selv en del veninder over 40, som absolut ikke er hverken fede eller færdige. Tværtimod har de en glød over sig, der kommer af en indre ro og en erfaring, der siger dem, at det er ok at være sig selv og gå til bageren søndag morgen uden make-up, for hvis andre ikke kan klare det, ja, så er det ski deres problem. Den ro har de færreste yngre kvinder altså, vil jeg vove at påstå.
Så overvej dine kriterier, måske søger du i den forkerte aldersgruppe, måske har du selv de forkerte forventninger til et nyt forhold og hvad kvinderne ønsker af dig? Jeg ved det ikke, men jeg ved een ting: Der er ikke noget, der kan tænde mere af, end en mand der har panik-etiketten "ja, jeg kan ikke løbe fra min dåbsattest, men jeg føler mig og ser langt yngre ud".
Pointe: Erkend din alder, nyd din alder, nyd den erfaring du har og alt det du i kraft af den kan give til et andet menneske (kvinde), så tror jeg faktisk, resten vil komme af sig selv. For der er ikke noget mere tiltrækkende end et menneske - mand eller kvinde - der hviler i sig selv og nyder livet, som det er, og så er det altså ligegyldigt om dåbsattesten siger 20, 35, 45 eller 60.
Håber alt ordner sig for dig. Held og lykke!
Knus D
tilføjet af

ha-ha-ha...

---og det siger du Dorte! Om du så er 39 eller 45 har du helt sikkert hængepatter og slap mave alligevel; du er selv en side dårlig investering.
tilføjet af

nix

Tror desværre mange kvinder har det sådan, at de ikke har noget imod en mand, der er 10-15 år ældre end en selv
NIX: jeg er 35 og skal eddermane ikke ha en gammel stodder på 45-50 år!
Vil du lige skriiiige!
Og tror du virkelig, at en flot 40-årig kvinde vil trækkes med en mand på 55 år?
Nej, vel?
Så du må lige være venlig at tro om.
tilføjet af

en stor løgn

hvor har du dog den mening fra? Faldt den lige ud af dit skjorteærme??
"...har han tid og lyst til at tage sig af dem, også de børn der følger med et nyt forhold med en kvinde."
tilføjet af

Gås

Åhh Gud..det sgu godt du fortæller hvor gammel du er, for IKKE EN VILLE TRO DU VAR EN DAG OVER 18 år.
Hvor han du parkeret hjernen ?
tilføjet af

Dum dummere dummest

Du er ligeså DUM som Dorte...er i fra samme hønsekuld ?
tilføjet af

Behøver skam ikke tro om..

for du bekræfter lige mine ord. Læs dem igen...og læg især mærke til alt efter ordet MEN...!
"Tror desværre mange kvinder har det sådan, at de ikke har noget imod en mand, der er 10-15 år ældre end en selv, når de selv er fra 2o og op til et par og 30. Men så vender billedet, især for de kvinder, der ikke har nået at stifte en familie selv. Jo mere de selv nærmer sig de 40, jo mindre bliver aldersforskellen i deres søgekriterier."
Kan kun gisne om dine grunde til at søge yngre mænd, men een ting slog mig da lige: Vil du også betragte dig selv som en gammel "stodder", når du runder de 55???
Mvh. D.
tilføjet af

Nej da!

Mænd over 45 er ikke yt, heller ikke selvom de er weekend-fædre.
Men mænd, som er konstant søgende, virker desperate. Desperate mænd er yt. Lad være med at give din alder eller børnene skylden for at du ikke kan finde en partner. Hvis en kvinde ikke føler sig tiltrukket af dig, så er det måske mere din udstråling, du skal fokusere på. Hvilke signaler sender du?
Du behøver ikke nævne din alder på den første date. Naturligvis bør du angive sådan ca. i hvilken aldersgruppe, du ligger, men lad være med at sætte alderen i fokus.
Lad være med at nævne dine børn de første mange gange. Giv lige kvinden en chance for at blive interesseret, før du kaster den bold i hovedet på hende. Lad forholdet udvikle sig stille og roligt. Jeg siger ikke, du skal holde det helt hemmeligt, at du har børn. Men du må holde det adskildt, også for børnenes skyld. Der er ingen, der siger, at en potentiel kæreste skal være en del af børnenes liv det første lange stykke tid. Når du nu "kun" er weekend-far, så er der masser af muligheder for at holde hende udenfor al "børnebesværet", som du kalder det.
Ofte har vi mennesker det sådan, at vi bakker ud, så snart vi ser forhindringer. Jo mindre følelser, der er involveret, jo mindre er vi motiveret for at overkomme eventuelle komplikationer. Og hvis du på første date invier en praktisk talt fremmed kvinde i dine problemer, jamen så gider hun dig simpelthen ikke. Og så er det ligemeget, hvad problemet er. Hvis du så samtidig udstråler, at du nok er for gammel, samt at du virker desperat, så er det ret oplagt, at kvinderne ikke gider dig.
Men altså, det har ikke noget med hverken din alder eller dine børn at gøre. Det har noget at gøre med måden, hvorpå du forholder dig til disse ting.
tilføjet af

Det handler vel om ...

.... hvem man er ..... er man til yngre mænd eller til ældre end én selv ???
Fordi du er 45 år, er du absolut ikke yt !!!
Men måske man trænger til at "forny" sig lidt når man når den alder❓(ingen kritik) ..... Det tror jeg bare at vi alle kan komme til at glemme - fornyelse gir´ nemlig også ekstra udstråling !!!!
Og det kan pigerne se !!!
Prøv dig frem ... og held og lykke .... du er stadig ung !!!
tilføjet af

alderen har ingen betydning

Men det kan være at du har datet kvinder der er for unge, hvis kvinder ikke slev har børn så tror jeg desværre ikke de gider andres børn. Du skal bare have en kvinde med livserfaring som ved hvad det er hun går ind til, evt en med sine egne børn.
mille
ps. mænd der virker desperate er ikke interessante, du er vel ikke gået for hårdt til den?
tilføjet af

Nej da.....

Selvfølgelige er de ikke yt. Modne mænd er bedst, smiler!
Unge mænd kan kun bruges til sex. Modne mænd kan bruges til alt, smiler igen.
Alder er intet problem, med mindre man er en ost!
tilføjet af

45 år

Bare fordi du er fyldt 45 år, betyder det ikke at du ikke kan finde en kvinde. Og nej det har ikke noget at gøre med at du er weekendfar, for hvem er ikke det i disse dage.
Problemet idag ( personlig mening) er at der alt for mange sits hvor man kan søge en partner, jo flere der er jo svære er det at vælge, for tænk nu hvis den rigtige var rundt om hjørnet.
Det andet er at selvom man er fyrre, men ellers frisk, så er der mange der glemmer at holde sin krop ved lige..
Intet er mere usexet end slappe muskler og hænge r.. så kan man være nok så sød og rar.
tilføjet af

over 45

Det er med mange mænd, som med vin de bliver bedre med årene. Så fat mod.
Hilsen
Q også 45+
tilføjet af

Vor herre til hest

Tjaaa..... jeg har været gift med en på din alder...hun hed også Dorte...og var lige så "dum", så hun er inget savn... og børnene!!! tjaaa, datteren vi havde sammen gider ikke moderen mere,og vil ikke ha kontakt til hende.....datteren synes hun er for gammeldags i modsætning til far :o) og far her... han er lige fyldt 48 !! så spis lige brød til din "egen" bitterhed............ Ps. synes heldigvis selv de fleste kvinder er pragtfulde..... uanset alder!
tilføjet af

jævnaldrene

Det må jo så være sådan en som dig.
tilføjet af

Du er selv for gammel

er også for Gammel,hvad er det for noget VRØVL,du kan bare ikke med ÆLDRE mænd som har mere livserfaring,jeg er selv 56år ,det har ikke gået ned ad bakke for mig.
Snedkeren.
tilføjet af

Bedre med årene !

Det er med mænd som med gode vine, de bliver bedre og bedre med årene, Thats simpel !
tilføjet af

Signalværdi

Ok, hvilke signaler sender du ud? Hvis du starter med at præsentere alle men'erne a la "Nu er det jo en tid siden jeg fyldte 40", "jeg savner min exkone i ny og næ", min 14-årige har lige fået en tungepiercing og en betinget dom" så er der ikke noget at sige til at lady'erne ikke står i kø vel? Desperation er ikke hot.
Find ud af, hvad du kan "sælge" dig selv på. Ser du ok ud eller burde du smide nogle kilo. Er dit tøj og hår i orden (du kan ikke lave om på det første indtryk, vel?). Jo mere du har styr på dit liv (herunder udseende, hjem og økonomi) jo mere "markedsværdi" har du.
Hvis du ikke føler, at det ydre burde have så stor betydning, så kig lige én gang til på, hvilke dating-profiler/real life kvinder, du selv tænder på.
Så tør øjnene, kære ven, og giv dig til at arbejde lidt med dine potentialer.
Knus
tilføjet af

få styr på dit liv

en mand, der har styr på sit liv, tænder man hurtigt på - ihvertfald i det små. Men det er et stort aktiv.
der er ikke noget der kan tænde af, som en mand, der har det dårligt med sin ex, børnenes mor, dårlig økonomi på grund af udskejelser (trøst?) og et hjem, der ligner hovedbanegården.
Udseenendet kommer i sidste række, mener jeg, men overvægtige mænd og mænd, der går for "ungt" klædt, er yt
tilføjet af

det går nedad med årene

det kan kun gå nedad
jeg er 46 og allerede impotent og skal jeg have sex, koster det en viagra til 90 kr.
Det har jeg ikke råd til i længden, så ja: det går nedad - det blir sgu ikke bedre med årene, som en skriver
tilføjet af

fordi?

hej tristtilmodig!
det er nok fordi (DIN)alder ikke rigtig passer ind i kvinders cyklus.du siger meget ,at du har datet ret meget med udent held til lykke.du kunne måske gøre dit indrer jeg lidt mere spændende..lidt mere i mødekomne overfor spoleranten...(kvinden)
-det ,at VÆRE enlig far kan godt skræmme mange kvinder,da man måske tror ,at (BARNETS) mor vil spolere formeget.jo,det er en meget,svær sitiation at stå i!.
slap af når du (udforsker dit valg:til bords).-og scor hende !.:)
tilføjet af

et dumt smil

hvor er du dog dum at læse, hvor gammel er du?
Gik du 9.Klasse med?
tilføjet af

PMS syndrom

Det har intet med din alder, dit udseende, din desperathed, din ekskone eller dine børn at gøre.
Dit PMS niveau er simpelthen for lavt - PMS, Penge Magt og Succes - det tænder kvinder på, de lider alle af et PMS syndrom.
Er dit PMS niveau for lavt, har du ikke en chance - Er dit PMS niveau højt kan du score hvad som helst, uanset hvilken alder du har, uanset hvordan du ser ud - tjaaa uanset hvad som helst !!
Er jeg fuld af løgn❓læs og vurder selv:
http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=309190:fid=100300218/
tilføjet af

Forstår ikke sproget sms..

Hej Kajsa, du slutter dit indlæg " 80).
Jeg vidste indtil fornylig ikke denne forkortelse, der set fra siden ligner en profil med briller, propnæse og storsmil. Læste det som "happy hunting, fra en på firs år.".
Ak ak ak.....
tilføjet af

Lille ven....

Lille ven.....er der en her som ikke tænker som dig.
Fy skam dig....at skrive sådan til folk, har du ingen opdragelse?
tilføjet af

45 ingen alder

hejsa *s*
45 er da absolut ikke for gammel.
Det er jo på det tidspunkt af ens liv man ikke skal op og amme om natten mere *s*.
Man er bevidst om en masse ting, som fx at der skal sættes pris på hinanden - hele tiden.
At der skal gøres noget for at holde kærligheden ved døren.
At man er bevidst om hvilken form for sex man syntes bedst om, og TØR SIGE DET.
At man ikke skal tænke mere på uddannelse og karriere.
At man ikke behøver tro at man er mindre værd fordi man sætter pris på personer istedet for status symboler og penge.
LEV LIVET....... og lad være at tænke så meget. Meld dig til ting du altid har ønsket at lære.Gør ting med dine børn du selv satte pris på da du var barn....og bliv positiv, så kommer kæresterne af sig selv *s*.
knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.