3tilføjet af

Stor dopingsag i Touren!?

Jeg læste lige her forleden, at UCI har 31 ryttere i det professionelle felt under mistanke. UCI vil dog "skåne" ASO, så det ikke går ud over touren.
Det undrer mig stærkt, at Olav Skaaning Andersen, Lars Werge, Niels-Christian Jung og andre blodtørstige hunde ikke for længst har gjort dette til en overskrift, så de endnu engang kan sole sig i deres 12 år gamle meritter med dopingafsløringer.
Puf Hund!
tilføjet af

Tourdefarce

Når jeg ser sportsnyheder kan jeg ikke se hvilken fordel det skulle være for CSC at re(klam)erer med en tidligere doppet Cykelrytter som Sportschef.
tilføjet af

Det er jo fortid

Han har jo indrømmet for længst og vi har alle langt fortiden bag os. Undtagen lige dig.
Desuden hedder det "dopet".
Men jeg undrer mig stadig over, at Werge og Jung holder sig sådan tilbage. Her var da ellers en historie, som de kunne kaste sig glubende over. Men det er jo nok fordi, der ikke er nogle danskere involveret, så de danske journalister kan sole sig.
Som en lille kuriøsitet iøvrigt, så glemmer jeg ikke sidste år, hvor "stolt" Niels-Christian Jung var over at have fået læsset Rasmussen ud af touren og tog hele æren på sin kappe - i virkeligheden var det jo en kollega til Cassani fra italiens TV, der kontaktede Jung. Men Jung solede sig alligevel, som om dansk journalistik var den bedste i verden. Jeg undrer mig over, at Jung, Werge og Skaaning ikke allerede er begyndt at sole sig over en ny dopinghistorie.
tilføjet af

skal jeg svare på den

Desuden hedder det "dopet". Hvis det hygger dig at kaste med sten...hæ hæ tak for din rettelse, vi har alle langt fortiden bag os??? ja lad os ikke hænge os i detaljer når nu vi har mr. Jegvedaltomalt.
Ja jo fortiden betyder da ikke noget for os alle sammen, siger du, eller er det for lagt tid siden du mistede din korttidshukommelse.
Ja det er rigtigt at jeg ikke tilgiver manden for hans snyd, han har været med til at sætte sporten i miskredit og hver gang han viser sit ansigt på skærmen, minder han alle om hvor fuld af løgn sporten er. undtagen lige dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.