8tilføjet af

God dvd -afspiller?

Jeg skal ud og købe en dvd afspiller for første gang, og vil gerne vide hvad man skal være opmærksom på? ved godt den skal være kodefri. men er der andre ting man skal lægge mærke til?
Jeg hælder mest til mærkerne Jvc, samsung, sony, philips- altså de dyrer mærker (ikke united eller denver fx.)
er der nogen der har et godt forslag til en god dvd?
den skal også afspille cd - men det gør alle dvd afspiller vel? og den skal også kunne kombles sammen til en radio/forstærker..?
tilføjet af

dvd

en philips er jo altid et godt valg den ka' jo afspille de fleste brændte cd'r osse
men spørg sælgeren om den kan afspille de fleste så er du sikret og jo mere du vil gi des bedre cd/dvd får du jo
ps
FORZA FC
tilføjet af

Du skal være opmærksom på

at Philips, f.eks. godt kan nægte at afspille hjemmebrændte DVDer.
Jeg har sådan en meget fintfølende maskine, og er meget tit ude for at den meddeler, at der er fejl på skiven. Smækker jeg samme skive i en billig Denver, er der intet i vejen.
Jeg har gjort den erfaring, at en afspiller til ca. 200-400 kr er meget bedre at have end et dyrt mærke.
Min dyre Philips og billige Denver er ca lige gamle, og jeg har ikke observeret, at den billige er dårligere end den dyre, til trods for at den bliver brugt rigtig meget.
tilføjet af

Lige gamle betyder

at begge maskiner har næsten 3 år på bagen.
Har også en kodefri Denver, men den har jeg kun brugt et års tid og ved derfor ikke om den holder lige så godt. Den kostede 269,- kr.
tilføjet af

skal du ha kvali

skal du ha pioneer. men gå ind på hifipriser.dk der finder du også guide's
tilføjet af

Jeg har...

faktisk oplevet lige det modsatte af hvad du beskriver - med hensyn til brændte CD'er. Jeg har haft en billig Denver som overhovedet ikke ville afspille nogen brændte CD'er, mens jeg har både en Sony og Philips DVD-afspiller hvor der ikke var det mindste problem med at få dem afspillet.
Den første Denver jeg havde gik i stykker inden for 2 måneder efter at den var købt - da nægtede den at afspille både film og musik trods det at de ikke var brændte! Fik dog alle pengene (200 kr.) retur for den.
Så når man skal anskaffe sig en DVD-afspiller, så lad det være en af de dyre mærker. Har selv en Philips-hjemmebiograf - købt til ca. 1200 kr. Det er noget der virker og du har den mest fantastiske lyd - ligesom i biografen. Også er den også meget velegnet til at høre CD'er på. Den sparker igennem:) Den købte jeg også fordi der var indbygget forstærker i (radio), understøttede digital lyd (DTS) og fordi den kunne sluttes til min PC.
Men hvis det ikke ligefrem er en hjemmebiograf du stiler efter, så køb en alm. Philips DVD-afspiller til ca. 400-600 kr.
tilføjet af

Pioneer... ALDRIG!!!

Jeg vil bare indskyde at jeg har en Pioneer dvd-afspiller, og jeg har aldrig haft en værre maskine. Den er til reparation en gang årligt, og har været det siden jeg købte den. Laserhovedet går i stykker igen 6 måneder efter reparation, og selv om hele løbeværket er skiftet i den virker den stadig ikke. Jeg vil ALDRIG anbefale Pioneer til nogen!
Jeg har desuden også en Sony DVD optager, den kan absolut heller ikke anbefales. Den fejlbrænder skiverne, og vil ikke spille andre brændte skiver end dem den selv har brændt.
tilføjet af

Denver er faktisk ret godt!!

Det er måske en anelse sent at skrive (til Jess J), men jeg blir nødt til lige at lufte en bemærkning omkring Denver, for jeg har den bedste Denver DVD-afspiller som er kodefri (den afspiller virkelig alt) og jeg har haft den siden 2001. Så jeg tar virkelig hatten af for DENVER!🙂...Jeg har også hørt, at Denver indeholder Sony-dele, så det ER faktisk kvalitet, bare under et discount navn.
tilføjet af

denver nej tak

min denver til 179,- fra rema1000 er det rene bras. den vil ikke ejecte min film efter 2 måneder uden problemer. så måtte jeg skilde den ad. og nu en måned senere er den helt død. vil SLET ik eject så den får sparket. jeg køber panasonic. slut med at trykke 5 gange på samme knap før denver fatter at man vil i kontakt med apperatet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.