13tilføjet af

Er du barnevogns VIP?

Nu bliver du målt på hvilken barnevogn du transporterer dit barn rundt i. En Emmaljunga-barnevogn til 6.500 kroner signalerer at du er sporty. Odder-modellen viser at du har stil og Silver Cross til næsten 15.000 kroner viser at du har penge.
Så har man altså for mange penge!
Put dit barn i en brugt barnevogn og hjælp en hjemløs eller en fattig enlig mor i stedet for!
tilføjet af

har du lige

en trådløs pc med i barnevognen?
tilføjet af

Altså dig?

....
tilføjet af

Nej det har jeg ikke

Det er der ikke råd til. Jeg bruger ikke penge på mig selv!
tilføjet af

hold op

Det er mig der tjener pengene, så vil jeg også ha lov til at forkæle mit eget barn med en skøøn barnevogn. Det er ikke mit ansvar at forsørge en enlig mor.
tilføjet af

Ja, der har

du nemlig ret. Ingen i dette land er vel hjemløse hvis de ikke ønsker det? Vi hjælper dem alt vi formår - betaler dog skat hver måned. Så jeg vil også bruge mine penge på noget jeg finder rigtigt og vigtigt for mig og mine.
Knus og dejlig weekend til Jer alle derude
Mizza
tilføjet af

Lige en tanke..!!

Har du mon tænkt på at disse dyre modeller måske en dag bliver en fed "second hand"
Rolls Royce for en hjemløs og hans/hendes indbo ;o))
/Mummi
-der dog sender de hjemløse en varm tanke i en snart kold tid, men er af den overbevisning
at de fleste selv har valgt situationen ;o))

-den enlige mor, hun har goder, ifma. børnepenge/tilskud og boligsikring, så det skulle kunne løbe rundt for hende og barnet/børnene, ellers forvalter hun sine midler helt forkert, efter min overbevisning.
tilføjet af

Selverkendelse tak!

Vær nu lidt ærlig overfor dig selv og os andre: Du forkæler ikke dit barn, du forkæler dig selv! Barnet kan sgu ikke se forskel på en guldbelagt, tigerskindsbetrukket vip-model og en foret indkøbsvogn... Med andre ord: det er dine egne behov du tilfredsstiller, ikke barnets.
tilføjet af

Ærlighed

Tja, uanset om hvem har valgt hvad af hvilke grunde - kan jeg lide pointen i det første indlæg: Skal eget image pudses af - så er dyr vogn en mulighed. Bild ikke andre ind at det forholder sig anderledes.
Jordemoderen
tilføjet af

og hvor

har du så lige din pc?
tilføjet af

ja ja

okay, selvom man er hjemløs må man vel godt komme på en net cafe eller..??
tilføjet af

Man kan låne gratis pc på

biblioteket. Der kan den hjemløse også får lidt varme.
Eller måske tilbyder mændendes hjem gratis brug af pc og internet.
Man behøver ikke et hjem for at kunne komme på nettet.
tilføjet af

jeg har

købt mig en odder barnevogn til min dejlige datter og jeg vil da ikke dårlig samvittighed over at jeg køber en lidt dyrere barnevogn frem for evt. at købe en brugt jeg knokler sgu for mine penge og hvis jeg vælger at bruge største delen eller what ever... på min datter så er det vel mit "problem" synes da dette er et underligt debatindlæg.
hilsen en supermor med lidt trang til luksus :-)
tilføjet af

du skriver at

ingen er hjemløse, hvis de ikke vil, sikke noget pis at skrive,du udtaler dig om noget du ikke har forstand på, lad os sige at en mand møder en kvinde, han siger sin bolig op efter de har kendt hinanden i 1 år, flytte så sammen i hendes lejlighed, måske efter 1-2 år kan de ikke sammen og da det er hendes bolig, skal han bare ud nu, hvis han ikke har venner han kan være hos, ja så er der gaden eller mændens hjem, hvis der er plads, til din oplysning er det i de fleste tilfælde at det er på dette grundlag at folk er hjemløse, der er sku da ingen der vågner en morgen og siger, nu vil jeg være hjemløs, sigen min dejlige bolig op og går på gaden, hvor hjernedøde folk gør nar og spytter efter mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.