5tilføjet af

knop til kommoden

Er der nogen der ved hvor jeg kan finde gule knop til min nymalet kommode. Har næsten kigget overalt, udentaget der hvor de finde :-D...
tilføjet af

Nok umuligt

Medmindre det skal være messing.
Jeg har været i branchen i 40 år og har været i berøring med alskens møbelgreb, også plastknopper i forskellige farver, men aldrig gule.
Køb nogle træknopper og mal dem, er det rå fyr så slib dem efter første gang maling og giv dem en gang til, medmindre Du har noget grunder fra noget andet Du har malet.
tilføjet af

yeps

Spørg Martina.
tilføjet af

Hvilket materiale?

Jeg tænker sjovt nok på sådan en gul gennemsigtig glas/plastik knop på et lille stykke metal, men det er måske ikke det du mener?
Byggemarkeder plejer at have en del af den slags fittings ellers kan du prøve at søge på nettet.
Jeg forsøgte www.av.com og fandt denne side:

http://www.truville.dk/shop/knopper-og-knager-38s.html
Der er lidt at vælge imellem.
Skal knobben være af metal og du har et bestemt ønske til udseendet så kan en såkaldt gørtler sikkert hjælpe dig.
tilføjet af

Hæh

Dem kender jeg også, man har set dem på kræmmermarkeder.
Men okay, den gule knop er lavet af porcelæn, metaldelene kan dog godt ruste idet det er jern der er pålagt et tyndt lag messing.
tilføjet af

hmm..

.. jeg havde vist bare tænkt plastik... solskinsgule, men det kan vær jeg må gå lidt på kompromi med det... jeg skal til at flytte og har derfor bestemt at min nye lejlighed skulle ha noget mere farve, så vil farveindele rummene så godt som muligt.. altså væggene er selvfølgelig hvide men tingene i rummene er f.eks stuen gul, køkkenet rød, soveværelset blå, og badeværelset grøn. men knopperne skulle bruges i stuen, derfor den gule.. :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.