6tilføjet af

Er blevet forladt

Jeg står i den sitaution, at min elskede kæreste gennem 4 1/2 år har forladt mig..Vi har holdt pause i en måneds tid, da vi egentlig begge følte, at det var tiltrængt.
Forholdet var ligesom kommet ud på et sidespor, hvor vi ikke rigtigt brændte 100% for hinanden..Jeg var dog hele tiden af den overbevisning, at det hele nok skulle blive okay, men det var så der jeg tog fejl.
Hun ville ikke fortsætte forholdet,-og selvom jeg på en måde nok burde have været indstillet på det, så gik jeg i chok.
Jeg var så dum og tryglede hende om at tage mig igen- og måske give mig en chance til, men til det har hun i bund og grund været kold. Og det er om muligt det der skuffer mig mest - jeg synes da i det mindste man kan trøste den som man har været sammen med i så lang tid, og nu har forladt.
Bl.a. da jeg havde krænget mine følelser ud for hende og fortalt, hvor højt jeg stadig elskede hende - var hendes svar blot. "Men gider du så godt lige være sød at aflevere nøglen her en af dagene?"..Ikke så meget som et eneste forstående ord..[:*(]

Ligenu ved jeg bare ganske enkelt ikke hvad jeg skal gøre, føler mig fuldstændig tom indeni - hun var min bedste ven og min elskede og nu er nu hevet ud af mit liv.
Hvad fanden gør jeg?
tilføjet af

Lidt trøst og råd til dig

Hej dig
Når et forhold ophører, har begge parter andel i det skete. Du skriver, at forholdet var kommet ud på et sidespor. Hvad gjorde du for at rette det ind, forbedre tingene? Det er ikke nok at tænke, at tingene sikkert normaliseres. Det kræver handling. At man tilfører forholdet fornyelser/forbedringer og ændringer.
Det er ikke dumt at trygle nogen om at komme tilbage. Så ved man bagefter, at man har forsøgt alt og ikke bare opgivet. Tro mig. Det har jeg selv prøvet - og det har hjulpet mig i årene bagefter.
Det er hårdt nu, men du er jo en ungt menneske, og har allerede opnået nogle erfaringer, som du kan bruge i fremtiden. Giv dig ro og tid til at komme dig over din kæreste, inden du kaster dig over nye piger. Nyd sommeren med dine venner. Og husk, at mænd også gerne må græde.
Giv hende til ro. Selvom hun ikke er så sød ved dig, så vær sød og imødekommende overfor hende. Måske kommer hun tilbage - måske ikke. Regn med det sidste, så kan du kun blive glædeligt overrasket. Tit når man skilles, er den ene part hård. Men det er fordi, man har taget et valg. Et svært valg, og så beskytter man sig selv på den måde.
Det skal nok gå.
Varme [s]-hilsner til dig
tilføjet af

Tak skal du have..

Tak for de støttende ord..De kan man godt have brug for i en svær situation..
Jeg sidder jo netop og tænker på alle de ting som jeg kunne have gjort anderledes..Og en del af mig kan godt forstå at hun valgte at sige stop..Jeg HAR ikke gjort nok for hende og for forholdet - og det står jo så ulideligt klar for mig nu når hun er væk.
Jeg må prøve at lade hende være i fred i en periode, og så måske håbe på, at hun vil give mig en chance til på et eller andet tidspunkt..Men for satan hvor er det bare hårdt altså!!
tilføjet af

Du er ved at udvikle dig,

til et mere kompleks menneske. Prøv at se din situation i det lys. At bebrejde dig selv alt det du KUNNE have gjort,og som du ikke fik gjort er det værste du kan gøre. Du er en anden i dag end dengang, og det er nyttesløst at forsøge at forandre en fortid som er passè. Det du har gjort er derimod klogt, mht. at du blotter dine følelser og din sorg ovr tabet af din kæreste. Det er det bedste man kan gøre. At forsøge at gøre hvad man kan for at ændre situationen, og hvis den ikke står til at ændre, kan man jo ikke gøre mere, men må forholde sig til virkeligheden og så komme videre med de nye dyrekøbte erfaringer.
Selvom du ikke bryder dig om at tænke på et nyt forhold lige nu, så er jeg overbevist om at dit næste forhold vil blive langt bedre, idet du vil være langt mere opmærksom overfor kæresten.
Går man fra en kæreste, kan der være mange årsager - tro nu ikke at det KUN er fordi du ikke slog til. Det er langt mere kompleks - suk ja den kærlighed.
Vær lidt mere god ved dig selv den kommende tid. Til syvende og sidst er vi alle alene.
Husk det 😉
Knus
Pus
tilføjet af

Læste lige dit indlæg

har desværre ik nogen gode råd..Vil bare ønske dig held og lykke med at komme vider.
Det skal nok blive bedre selv om det ik virker sådan lige nu..
tilføjet af

Tak for svarene

Vil lige sige tak til jeg alle sammen for svarene..Det var dejligt at læse, og helt sikkert noget jeg jeg kunne bruge til at komme lidt videre..
God dag til alle..
tilføjet af

Giv det tid

Om 10-15 år gør det ikke SÅ ondt mere som det gør nu.... i hvert fald ikke HELE tiden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.