2tilføjet af

endometriose/reagensglas?

Er der et klogt hoved her der ved noget om endometriose/reagensglas/fragmenter i æggene?
Det drejer sig om et par som som har haft 2 mislykkede forsøg med reagensglas. 1. gang blev det kun til en "kemisk graviditet" anden gang smuttede æggene ud igen så det blev en graviditet uden for livmoderen da det ikke satte sig fast som det skulle, og fik i den forbindelse fjernet den ene æggeleder. Hun har selvfølgelig begge gange været i hormonbehandling. For at undgå disse hormonbehandlinger kan man fryse overskydende æg ned til senere forsøg og dermed undgå hormonbehandlinger, men problemet er at der er "fragmenter" i æggene som gør de ikke er fryseegnede. Nu kommer spørgsmålet så!
Er der et klogt hoved der ved hvad fragmenter i æggene er og hvad de gør? og kan man evt. ved ændret kost eller med noget tilskud af en eller anden art kan forhindre den tilstand? æggene kan godt bruges som friske, men bliver ødelagt ved frysning.
Måske en person inden for alternativ behandling ved noget om dette og evt. har et forslag til hvordan man forbedre æggenes levedygtighed ved frysning.
Kvinden har både før og under behandlingen gået til akupunktur.
De skal nu i gang med tredje forsøg, så det ville være være dejligt for dem, hvis det var muligt at fryse æg ned til senere brug, så den hårde hormonkur kan undgås.
Håber at min noget kringlede forklaring var til at forstå.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Barnløshed

Barnløshed er noget forfærdeligt noget. Jeg har selv fået en søn efter to reagensglasforsøg - pga. pco.
Derfor har jeg taget uddannelsen som Kranio-Sakral Terapeut. Her går man ind og stimulerer centralnervesystemet og kan på den måde rette op på hormonubalancer mv. Jeg ved positivt, at nogle har haft held med denne behandlingsform i forbindelse med barnløshed. Prøv evt. at kigge på siderne: www.muskelterapi.com eller www.kennel-lupus.dk
Her kan du finde mere information og nogle mailadr. så du kan tage kontakt og høre, om de evt. kan gøre noget for dig/din veninde.
Held og lykke - det er ikke håbløst.
tilføjet af

1000 tak for dit svar

Jeg var lige ved at tro at der ingen respons kom.
Jeg vil lade dine oplysninger gå videre.
m.v.h.
Bulderfnis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.